Egy ideig nem lehetett biztosan tudni, Ivana Baquero vagy Portia Doubleday alakítja-e a számító Chris Hargensent az új Carrie-filmben, de nemrég fény derült a titokra!
A teljes cikkhez kattints ide!
Carrie: kiválasztották a Chris Hargensent alakító színésznőt
2012. augusztus 26. 12:43
2012. augusztus 26. 12:47
Személy szerint Ivananak jobban örültem volna, viszont Portiat nem láttam még egy filmben/sorozatban sem.
Az újabb Carrire kíváncsi vagyok, a 2002-es nem nyerte el a tetszésemet, de az eredetit nagyon szeretem.
Az újabb Carrire kíváncsi vagyok, a 2002-es nem nyerte el a tetszésemet, de az eredetit nagyon szeretem.
2012. augusztus 26. 12:53
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Ez a csaj túl szép Carrienek. De majd biztos szétsminkelik az elején, hogy kevésbé legyen az.
2012. augusztus 26. 13:36
Jenny Lawliet!
Egyetértek. Eddig is mindig sikerült elcsúfitaniuk azt, akit Carrienek válaszottak. Most se lesz másképp
Egyetértek. Eddig is mindig sikerült elcsúfitaniuk azt, akit Carrienek válaszottak. Most se lesz másképp
2012. augusztus 26. 13:54
A könyvet imádom. Hát remélem jó rendezés lesz emrt a 2002-es nekem se jött át. Majd meglátjuk..szurkolok neki!
2012. augusztus 26. 14:25
Idézet (Jenny Lawliet @ 2012.08.26. 12:53)
Ez a csaj túl szép Carrienek. De majd biztos szétsminkelik az elején, hogy kevésbé legyen az.
Nem Carrie-t fogja játszani a képen látható leányzó, hanem (ha lehet ilyet mondani) az ellenlábasát. A cikk szerint Chloe Moretz játsza a címszereplőt
2012. augusztus 26. 14:32
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
dejóóóó.. nemannyira érdekel
2012. augusztus 26. 14:34
Chloe Moretz a kedvenc fiatalabb színésznőm!!! nagyon örülök neki!!! most végre megint bizonyíthatja a ethetségét!!!
2012. augusztus 26. 17:29
Egy ideje - vagy egy hónapja - Portiát írja az imdb. Ennyit a friss hírekről.
2012. augusztus 26. 20:49
sissy0803 és Ajsika!
Ha nem érdekel titeket egy cikk, mégis minek írtok alá? Senkit nem érdekel, hogy tesztek magasról a cikk témájára. Fogadok, még egy Stephen King regényt nem olvastatok ki, sőt, talán még Stephent sem ismeritek.
Ha meg hozzászólást akartok gyűjteni, ajánlom figyelmetekbe a Gumiszobát, ott irkálhattok, amennyit csak akartok. Nem azért írtam meg a cikket, hogy ilyen okos hozzászólások jelenjenek meg alatta.
Ha nem érdekel titeket egy cikk, mégis minek írtok alá? Senkit nem érdekel, hogy tesztek magasról a cikk témájára. Fogadok, még egy Stephen King regényt nem olvastatok ki, sőt, talán még Stephent sem ismeritek.
Ha meg hozzászólást akartok gyűjteni, ajánlom figyelmetekbe a Gumiszobát, ott irkálhattok, amennyit csak akartok. Nem azért írtam meg a cikket, hogy ilyen okos hozzászólások jelenjenek meg alatta.
2012. augusztus 26. 20:49
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Akkor minek írtok ide, ha nem érdekel? Csak hogy növeljétek a hozzászólásaitok számát? -.-
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.