50 Cent felháborodott a Negro cukorkán
2012. augusztus 28. 19:31
Hát ez már szánalom. Még hogy rasszista, na ne.
2012. augusztus 28. 19:42
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
ezz durvaaa hagyják békén magyarországot
2012. augusztus 28. 19:45
b**i ez a 50 cent , ha valaki rasszistának nevez egy cukorkát azzal valami nagy baj van , hát ez tök kész , amúgyis Amerikában van a legtöbb rasszista nem Magyar országon , köszönjük 50 cent a rajongók is gondolják át hoggy továbbá is bírják e őt , mert most miatta utálják a hazánkat , menjen a p*csába ez a hülye repper
2012. augusztus 28. 19:47
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
az az ember nem fekete de ha mégis kit érdekel?o_o szerintem csak kormos mivel kéményseprő >_> és az nem hurok hanem egy kéményseprő..xdxd de hát a feketék már csak ilyenek mindenkit rasszistának néznek oO -.- miért nem lehet békénganyi Magyarországot?
2012. augusztus 28. 19:47
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.08.28. 19:25)
Nekem az tetszett hogy nem tudták mondani köztársaságot U betűvel kezdve. Csak én érzem hogy ez .. nagyon béna? U-val. Ott pedig kiakadtam hogy hány világháború volt eddig és a csóka azt mondta hogy három. Általában nem szoktam helyeselni hogy néhány ember válaszából vonjuk következtetést de az amerikaiak primitívségében és tudatlanságában van valami. Franciaország fővárosa Portugália, Új-Zéland egyelő Ausztráliával és Wales egy falu, ilyeneket és ehhez hasonlókat hall tőlük az ember és ők vannak felháborodva a nagy semmin.
Nyílt titok, hogy az amcsik sötétebbek, mint az éjszaka, de azért ezt nem gondoltam volna. Esküszöm, nekem itt,ebben a pici, semmitmondó országban lesül a képem, hogy vannak a világon ilyen hülye és primitív emberek.
Amúgy meg pampoghatnak az amcsik, de ha lenne egy kis eszük, utánanézhetnének. Én kérek elnézést, hogy az amerikaiak nem tudnak egy icipici kutatómunkát végezni. Mondjuk, a magyar népség már volt mindenféle, az már semmit sem dob a latba, hogy rasszisták vagyunk -e vagy sem.
Cikkhez hozzászólva: Mi a fenét keresett 50 cent magyarországon?!
2012. augusztus 28. 20:08
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Az ötven centjéből vehetne magának szemüveget, mivel a csomagoláson nem hurkos nyakó manus van, hanem egy KOROMTÓL fekete kéményseprő..
2012. augusztus 28. 20:13
Idézet (Nessa123 @ 2012.08.28. 20:10)
Ezek nem normálisak komolyan,mert a Negro zacskóján "egy fekete ember látható hurokkal a nyakán".
hááá ez csak azért lehet mert szerintem ezek még az életükbe nem láttak kéményseprőt azt sem tudják hogy mi az!
2012. augusztus 28. 20:16
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Egyébként ahogyan olvasom a hozzászólásokat, akad olyan is, ahol a negro szó veri ki a biztosítékot. Ezek az emberek tényleg annyira gyökerek hogy nem tudják, a náluk hasonlóan kiejtendő szó, ami sértő, más országban is ugyanazt jelenti? Nem hallottak még arról, hogy bizonyos szavak nem ugyanazt jelentik bizonyos nyelvekben?
2012. augusztus 28. 20:32
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.08.28. 20:16)
Egyébként ahogyan olvasom a hozzászólásokat, akad olyan is, ahol a negro szó veri ki a biztosítékot. Ezek az emberek tényleg annyira gyökerek hogy a náluk hasonlóan kiejtendő szó, ami sértő, más országban is ugyanazt jelenti? Nem hallottak még arról, hogy bizonyos szavak nem ugyanazt jelentik bizonyos nyelvekben?
Na de érted, fél! perc alatt ki lehetne deríteni, hogy honnan kapta a nevét a cukor és, hogy mi az az ember aki díszeleg rajta, de ezek a szerencsétlenek még erre is képtelenek
2012. augusztus 28. 20:36
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Johinna @ 2012.08.28. 20:32)
Na de érted, fél! perc alatt ki lehetne deríteni, hogy honnan kapta a nevét a cukor és, hogy mi az az ember aki díszeleg rajta, de ezek a szerencsétlenek még erre is képtelenek
Nem akarnak barátkozni a Google-val, obviously. A szeretet kölcsönös. Nyilván ők sem ismerik az előbb gondolkodj és utána beszélj aranymondást.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.