Miley Cyrus a drogok miatt viselkedik így
2012. augusztus 29. 12:40
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Szerintem tuti drogozik.
2012. augusztus 29. 12:40
A mai világban szinte minden hasonló korú fiatal drogozik, szomorú tény, de igaz. Emiatt cseppet sem lepődöm az ilyen híreszteléseken. Na meg felnőni úgy is lehet, hogy az ember nem csinál baromságokat...
2012. augusztus 29. 12:41
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (Misao @ 2012.08.29. 12:31)
„az egykori Hannah Montana már felnőtt”
- Rengeteg ember nőtt már fel,köztük gyerekként híressé vált sztárok is,mégsem nézz ki úgy a legtöbbjük mint egy csöves. Egy baja van ennek leányzónak: nem tud mit kezdeni magával. Megszokta,hogy körülötte a forog a világ (ink. a média) és még véletlenül sem a tehetségével szeretne a köztudatban maradni,hanem a marhaságaival. Milyen szorgalmasan építő karrier? Mikor adott ki új lemezt? Nemhogy lemezt,új dalt? Volt egy bebukott,koppintás filmje, azelőtt meg abban béna sorozatban ugrándozott ami már egy 10 évest sem kött le. Ez lenne a nagy karrierje?
Dehát valamivel mégiscsak kell szerepelni a címlapokon...Azt nem tudom,hogy drogozik-e,de valami nagyon nem kóser májlikával,mert éppeszű ember nem így viselkedik. Ő is azok közzé tartozik akik fiatalon cseszik el az életüket,és már csak egy speckó rehab fog segíteni rajta.
u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni.
- Rengeteg ember nőtt már fel,köztük gyerekként híressé vált sztárok is,mégsem nézz ki úgy a legtöbbjük mint egy csöves. Egy baja van ennek leányzónak: nem tud mit kezdeni magával. Megszokta,hogy körülötte a forog a világ (ink. a média) és még véletlenül sem a tehetségével szeretne a köztudatban maradni,hanem a marhaságaival. Milyen szorgalmasan építő karrier? Mikor adott ki új lemezt? Nemhogy lemezt,új dalt? Volt egy bebukott,koppintás filmje, azelőtt meg abban béna sorozatban ugrándozott ami már egy 10 évest sem kött le. Ez lenne a nagy karrierje?
Dehát valamivel mégiscsak kell szerepelni a címlapokon...Azt nem tudom,hogy drogozik-e,de valami nagyon nem kóser májlikával,mert éppeszű ember nem így viselkedik. Ő is azok közzé tartozik akik fiatalon cseszik el az életüket,és már csak egy speckó rehab fog segíteni rajta.
u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni.
Minket meg az ilyen "elvakult kis májli-utálók" kíméljenek meg a jelenlétüktől, mint te!
2012. augusztus 29. 12:41
Biztos jó az élete,miért kell neki ezt csinálnia???Drogot fogyasztania,vágni magát borzasztó...Ha más ember testében élne,úgy hogy éhezik, szerintem öngyilkos lenne! Szánalmas hogy egy kis viták miatt teszi tönkre az ő csodálatos életét,mások csak álmámban van ilyen jó élete,ő meg ilyeneket csinál.Sajnálni nemtudom,csinálja.
2012. augusztus 29. 12:44
Idézet (eszterke126 @ 2012.08.29. 12:12)
gyülölöm ezt a szánalmas és rusnya nőt elegem van belőle
Nekünk meg abból hogy igy viselkedsz!
2012. augusztus 29. 12:45
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
MadHatter teljesen egyetértek.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 29. 12:48
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Cassie3 @ 2012.08.29. 12:41)
Minket meg az ilyen "elvakult kis májli-utálók" kíméljenek meg a jelenlétüktől, mint te!
Sajnos nem fog megtörténni,mert továbbra is előszeretettel fogom nyilvánítani a véleményemet,ha tetszik,ha nem.
2012. augusztus 29. 12:51
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Én már azt is szörnyűnek tartom, hogy cigizik. Úristen, meg a vagdosás-nyomok... Láttam már képet, tudom, hogy tényleg voltak rajta, csak azt nem értem, miért tett ilyen undorító dolgot. Megvan neki a világon minden, amire egy embernek csak szüksége lehet, semmi oka nincs arra, hogy vagdossa magát...
A többi itt felsorolt "szempont" meg egyáltalán nem utal arra, hogy drogozna. A jövőben (lehetőleg minél hamarabb) én is akarok tetkót, a hajam meg rövid évek óta - most akkor én is drogos vagyok?
A többi itt felsorolt "szempont" meg egyáltalán nem utal arra, hogy drogozna. A jövőben (lehetőleg minél hamarabb) én is akarok tetkót, a hajam meg rövid évek óta - most akkor én is drogos vagyok?
2012. augusztus 29. 12:51
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet
-mondta a lapnak nyilatkozó bennfentes.
Na most összecsapnak a májlifanok meg az antimájlerek
Különben már rendesen irritáló olvasni ezt a nyilatkozó bennfentes forrást
Hustler
2012. augusztus 29. 12:52
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Én mindig gondoltam,hogy ez lesz belőle,nem kellett volna az a sok álca.
2012. augusztus 29. 12:56
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Amíg nem tudjuk biztosra, semmit nem kell eldönteni.. plusz ahogy Hustler írta, már az szörnyű hogy dohányzik.. és másra is vonatkozik, a drog már csak hab a tortán, a cigi a tüdőt, a drog az agyat, az alkohol meg a vesét kárósítja, és együtt megvan a tökéletlen ember..
Hustler
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline |
szerintem érthető hogy a családja azt hiszi drogozik ők azért a családja hogy aggódjanak érte és szerintem rengeteg ember átesik 1 ilyen perióduson ebben a korában
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline |
ugyan....ezek nem érvek és egyépként is.mindent meg fog bánni.maximum a haját nem.eddig nem lehetett neki a gyerekes sorozatok miatt akkor most had legyen.úgy is észreveszik ha összeokádja magát egy utcán vagy elájul és az orvosok megtalálják a szervezetében a drogot.az ő felelössége.az ő baja.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.