A két énekest legközelebb az amerikai X-Faktorban láthatjuk, hiszen a mentorok őket kérték fel, segítsék döntésüket a mentorok házában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber és Nick Jonas az amerikai X-Faktorban
2012. augusztus 29. 15:54
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
már várom, mert érdekes lehet ez a széria is
2012. augusztus 29. 15:59
kérdezhetek? simon nem lesz benne v mi? meg hogy nálunk nem lesz most szinkronizálva?
pedig megnézném, hátha justin vmi értelmes mondattal megtudna győzni arról hogy belé is szorul vmi...esélyt akarok adni neki, hátha meglep....
pedig megnézném, hátha justin vmi értelmes mondattal megtudna győzni arról hogy belé is szorul vmi...esélyt akarok adni neki, hátha meglep....
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2012. augusztus 29. 16:06
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Igaz, az én véleményem sokat nem számít, de esélyt sem adok Justinnak. Szerintem egy normális, megfogadható tanácsot nem tud majd kinyögni. Először neki kéne változtatnia ( jó sok mindenen), aztán ossza az észt.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. augusztus 29. 16:08
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Már meg sem lepődök.Rebecca Black nem lesz mentorsegéd?
2012. augusztus 29. 16:10
Jaj ne már,buborka...
Akkor azt a részt kihagyom,a többit azért még nézni fogom,az 1.évad is tetszett.
Akkor azt a részt kihagyom,a többit azért még nézni fogom,az 1.évad is tetszett.
2012. augusztus 29. 16:23
Nemmárrrr!!! >.< Akkor ennek a műsornak a színvonala is a béka segge alá fog süllyedni. =)
2012. augusztus 29. 16:38
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline |
biztos jó lesz mindkettőnek van tehetsége és biztos jó tanácsokat fognak mondani a versenyzőknek.aki nem szereti justint akkor se kéne olyanokat mondani hogy hú de szar lesz, meg ilyenek.én se vagyok justin párti de akkor is lehet jó lesz a műsor..... :
2012. augusztus 29. 16:44
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Hát akkor Deminek nagyon gyenge csapata lesz,mivel Nick Jonassal együtt ugyanolyan tapasztalatlanok,mint a versenyzők.Justin Bieber szájából pedig egy értelmes mondat se fog kicsúszni,szóval ez kész.Annyi biztos,hogy ilyen mentorsegédekkel nagyon színvonaltalan lesz a 2.évad.Akár csak az 1.évad-.-
Siralams leégés lesz,semmi több.Az amerikai X-Factor csak arról híres,hogy megbotránkozó helyzeteket hozzanak elő.Ezért is örülök,hogy még itt a magyar X-Faktor 1-2.szériájába olyan undorító dolgok nem fordultak még elő,mint az amerikaiba.Kész vicc volt az egész!És végül az igazi győztest a 2.helyre hozták az 1.évadban-.- Szóval ne is várjunk el többet az amerikai X-Factortól,mert csak a fesztivál van ott.-.-(és igen néztem az 1.szériát,de kész vicc volt az egész)
Siralams leégés lesz,semmi több.Az amerikai X-Factor csak arról híres,hogy megbotránkozó helyzeteket hozzanak elő.Ezért is örülök,hogy még itt a magyar X-Faktor 1-2.szériájába olyan undorító dolgok nem fordultak még elő,mint az amerikaiba.Kész vicc volt az egész!És végül az igazi győztest a 2.helyre hozták az 1.évadban-.- Szóval ne is várjunk el többet az amerikai X-Factortól,mert csak a fesztivál van ott.-.-(és igen néztem az 1.szériát,de kész vicc volt az egész)
2012. augusztus 29. 16:47
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
látszik, hogy csak azért hívják meg ezeket az embereket, hogy növeljék a nézettséget. na ne egy ilyen tehetségtelen kis mitugrász, mint Justinka adjon tanácsot, mikor énekelni se tud!
2012. augusztus 29. 17:00
Mind ketten jól választottak szerintem, mind két srác nagyon tehetséges, és nem érdekel ki mit mond. Igenis tudnak énekelni...és inkább mostmár vissza se szólok az utálkozóknak, mert rájöttem, hogy titeket nem is érdekel igazán ha egy tinisztár tényleg tehetséges..ha valaki kb 25 éven aluli azt ti (utálkozó kommentek szerzői) könyökből lefikázzátok.
2012. augusztus 29. 17:07
PoppyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 161693 offline |
Nicket bírom, örülök hogy szerepelni fog, tehetséges, és helyes srác Justinra pedig.. nem tudok mit mondani. Nem csípem, habár azért megdicsérem az Xfaktorosokat, hiszen ebből is látszik, hogy tudják, mitől lesz nagyobb a nézettség. Attól, mert Bieber benne lesz, még nézni fogom, mert lehet hogy ettől csak érdekesebb, és színesebb lesz a show-habár sok hírességet sokkal de sokkal szívesebben nézném, mint ezt a szinte még kisfiút.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.