Nagy ára volt annak a pucérkodásnak a herceg számára – ráadásul újabb titkokra derült fény arról a bizonyos éjszakáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb fejlemények a Harry-ügyben: nagyobb botrány is lehet
2012. augusztus 30. 10:18
2012. augusztus 30. 10:25
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Nem értem, miért nem fogja fel, hogy a név és a származása kötelezi egy bizonyos fajta viselkedésre. Lehet bulizni, de bizonyos korlátokkal jár számára, hogy herceg. Valószínűleg ő csak azt fogja fel belőle, hogy neki mindent lehet, mert herceg, és pont tesz a hagyományokra, és arra, hogy az Egyesült Királyságban az ő neve is egybeforrt valamivel, amire a nép büszke és amit mindenekfelett szeretnek és becsülnek. Nagy tiszteletlenség és felelőtlenség tőle, hogy így viselkedik. Neki sajnos kötelességei vannak. Értem én, hogy ő sose lesz király, és azt is, hogy tulajdonképpen William és az anyja árnyékában él, de attól még viselhetné méltósággal a címét. Neki van felelőssége valóban, nem úgy, mint a mondvacsinált sztároknak, de sajnos nem méltó arra, hogy ilyen felelősséget rójanak a nyakába. Kinőtt már a lázadó korból, ideje lenne felnőnie. Ha a királyi családra és a népre nincs is tekintettel, legalább elhunyt édesanyja jelentene neki annyit, hogy nem becsteleníti meg ilyen húzásokkal egy ilyen angyal, ikon emlékét. Komolyan szégyen, amit művel.
2012. augusztus 30. 10:29
Na ja. A születés és az IQ szint nem függ össze. =) Születhet Ő akárkinek, ha nincs esze.
2012. augusztus 30. 10:31
Hát ez sokba fog fájni az egész irályi családnak. De főleg Harry-nek.:A
2012. augusztus 30. 10:41
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Uram atyám! Ezt azért nem gondoltam volna.
2012. augusztus 30. 10:42
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline |
A helyzet nagyon romlik...
2012. augusztus 30. 10:56
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Húúúhúúhúúúú...Főhet a királyi család feje:)
2012. augusztus 30. 11:35
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
o_o na ez már tényleg gáz főleg ha megvan a videó..xd
2012. augusztus 30. 11:40
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
én még akkoris bírom xd szinte mindenkinek van az életében legalább egy őrült este, ez csak azért olyan nagy szám mert Harry egy herceg meg stb... nehéz lehet neki h mindig csak második a testvére mellett biztos azért csinál ilyeneket..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.