Szakított Caramel és Hien?
2012. augusztus 31. 11:33
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline |
Szerintem nm illenek össze, de remélem, h nm szakitottak, csakis azért, mert nagyon boldogak voltak együtt. Remélem, h ha szakitottak, akkor nm csak a korkülönbség a probléma, mert akkor nagy hülyeség lenne részükről...
2012. augusztus 31. 11:33
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Azért milyen érdekes pár hete,még az volt hogy húú de szeretjük egymást,meg minden és most meg már vége kész! Mindig az ilyen nagy bejelentések után röppennek szét a párok! Lásd külföldi celebvilágban is ez van. Caramel már régóta szeretne gyereket,és persze Hien mondjuk nem csodálom hogy nincs kész a családra. Egy kapcsolatban az elején kell tisztázni,hogy mik a célok,főleg gyerek szempontjából! Nem a korkülönbség számít hanem az,hogy tudja a másik mit vár el egy közös élettől.
Pasiknál is van aki 40 évesen sem kész egy csöppségre,hiába érett gondolkodású stb. Nőknél is változó ki mikor vállalja be. fiatalon legtöbbnél becsúszik,mert nem hiszem hogy tizenévesen tudatosan akar valaki egy 20évnyi felelősséget vállalni,amikor még ő sem nőtt fel!
Pasiknál is van aki 40 évesen sem kész egy csöppségre,hiába érett gondolkodású stb. Nőknél is változó ki mikor vállalja be. fiatalon legtöbbnél becsúszik,mert nem hiszem hogy tizenévesen tudatosan akar valaki egy 20évnyi felelősséget vállalni,amikor még ő sem nőtt fel!
2012. augusztus 31. 11:50
Petra Petrussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 179113 offline |
Gordon
egyett értek...! ._.
egyett értek...! ._.
2012. augusztus 31. 11:56
Hát igen... nem kéne pár hónapos járás után kijelenteni olyat, hogy megtalálta élete szerelmét :/ De hát a hírverésért mindent.
2012. augusztus 31. 11:58
Azért az sok hogy majd 30 éves emberrel jár egy 18 éves lány...De szerintem ezért ne szakítsanak mert nekem/nekünk ez nem tetszik,illenek egymáshoz,kár lenne értük
2012. augusztus 31. 11:59
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
sok minden miatt nem illettek össze, de a nyilatkozataik alapján én úgy gondoltam, hogy tényleg megtaláltak a másikban valami elengedhetetlent. sajnálnám, ha vége lenne a kapcsolatuknak.
2012. augusztus 31. 12:05
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline |
Szerintem szép pár voltak együtt
2012. augusztus 31. 12:17
Az énekesek elég sokszor megváltoztatják a külsejüket, ettől még nem biztos, hogy szakítottak.
2012. augusztus 31. 12:24
Remélem nem szakítottak , nagyon aranyosak együtt.
2012. augusztus 31. 12:47
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
amugysem illetek össze!!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.