Stone Sour
2012. október 14. 10:04
![]() |
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 ![]() |
Én mérges vagyok Corey-ra, amiért ezzel szarakszik, ahelyett, hogy a Slipknottal foglalkozna rendesen. Ha nem lenne a Slipknot, ő még mindig kiskocsmákban zenélne a sourjával. Erre magas ívből tojik az egészre, meg haknizik a gitárjával. Igaz, hogy előbb itt zenélt, de akkor is.

2012. október 15. 13:39
Hihetetlenülfantasztikus zenéjük van! Egyszerűen imádom! ha valaki felidegesít, csak meghallgatom 1-2 számukat és nyugodt, sőt jókedvű és boldog leszek.

2012. október 17. 18:59
![]() |
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 ![]() |
House Of Gold & Bones Part 1 albumuk valami eszméletlen,földbe döngöli a régi albumjaikat,pedig azok se voltak gyengék
itt meghallgathatjátok:
http://www.shockmagazin.hu/portal/hirek/exkluziv-premier-hallgasd-meg-az-uj-stone-sour-albumot
itt meghallgathatjátok:
http://www.shockmagazin.hu/portal/hirek/exkluziv-premier-hallgasd-meg-az-uj-stone-sour-albumot
2012. október 18. 16:11
![]() |
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 ![]() |
Az előző albumuknál sokkal jobb, de az első kettőt nem sikerült felülmúlni. Nincs annyi lassú dal végre.

2013. április 28. 12:32
![]() |
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
Hát... nem lesz a kedvencem ez az album sem... még mindig vannak olyan, számok, amiket nem hallgattam meg, amit igen, abból is van pár, ami nos... vacak, jobban örülnék ha végre békén hagynák ezt a sz*rt, és inkább a Slipknottal foglalkoznának. Önmagában semmit sem ér.
2013. április 28. 16:50
![]() |
lpmaskmancick |
A 2. részen kicsit több erősebb dal van mint az elsőn, de tényleg ideje lenne már visszatérni a knothoz.

2013. április 28. 16:57
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.04.28. 16:50)
A 2. részen kicsit több erősebb dal van mint az elsőn, de tényleg ideje lenne már visszatérni a knothoz.
Ezek szerint én pont a gyengébbik dalokat hallgattam meg... annyira nem is érdekelnek, ez az egész banda csak időpazarlás.
2013. április 28. 23:21
![]() |
lpmaskmancick |
Hiába emberkedik kóri azzal, hogy neki a sour az első, ha nem lenne a knot, akkor még mindig kis iowai kocsmákban játszanának, nem pedig a világon mindenfelé...
Azért lenne jó, ha ez eljutna az eszéig, nekem nagyon undorító ez, amit csinál, hogy haknizik a gitárjával meg könyv felolvasó esteket tart. Hol van az, aki elküldte a médiát a fenébe és közbe rothadó kecskefejeket evett?
Azért lenne jó, ha ez eljutna az eszéig, nekem nagyon undorító ez, amit csinál, hogy haknizik a gitárjával meg könyv felolvasó esteket tart. Hol van az, aki elküldte a médiát a fenébe és közbe rothadó kecskefejeket evett?

2013. augusztus 06. 19:04
![]() |
Hosszú idő után, újra rányomta a Stone Sour egyik számára, őszinte leszek: sz.r volt. Ezért belehallgattam az utolsó két albumot leszámítva az összes számba. Egy volt, amit el tudtam viselni.

2013. november 20. 21:02
![]() |
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3682 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 ![]() |
Én csak egy számukat ismerem (és szeretem, de nagyon!), a Through Glass. Vicces, hogy én először ebben az együttesben hallottam Corey - t, a Slipknot dalaival csak később kezdtem el ismerkedni...
2014. április 27. 17:12
Jól kihalt ez a fórumtéma:D
Én amúgy nagyon szeretem őket. ^^ Corey-t először a Slipknotban hallottam, onnantól kezdve ő a kedvenc énekesem, és ugye mivel érdekelt, utánanéztem, és megtaláltam a Stone Sourt is. Igaz, hogy lágyabb, mint a Slipknot, de azt is szoktam annyiszor hallgatni, mint az előbbit.
Nem lenne sehol a banda, ha a Slipknot nem fut be, de a Knot se futott volna be Anders Colsefinivel, kellett hozzá Corey hangja...
Nem tudom, én nem haragszom Corey-ra, nem látok bele a dolgokba, hogy mit miért csinál, ezért nem ítélem el.
Én amúgy nagyon szeretem őket. ^^ Corey-t először a Slipknotban hallottam, onnantól kezdve ő a kedvenc énekesem, és ugye mivel érdekelt, utánanéztem, és megtaláltam a Stone Sourt is. Igaz, hogy lágyabb, mint a Slipknot, de azt is szoktam annyiszor hallgatni, mint az előbbit.
Nem lenne sehol a banda, ha a Slipknot nem fut be, de a Knot se futott volna be Anders Colsefinivel, kellett hozzá Corey hangja...
Nem tudom, én nem haragszom Corey-ra, nem látok bele a dolgokba, hogy mit miért csinál, ezért nem ítélem el.

2014. április 27. 17:52
![]() |
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 ![]() |
Hmmm hát hol is kezdjem? A Stone Sour-t sokkal előbb ismertem (és ez által szerettem is) mint a Slipknotot. Már az első albumuktól szimpatikusak nekem, és egy csomó számuk új értelmet nyert. (Talán egy kicsit közelebb is áll a szívemhez mint a Knot.) A Say You'll Haunt Me a kedvencem tőlük, de ide sorolhatnám a Sillyworld-öt, a Get Inside-ot etc.-t is. Száz szónak is egy a vége, nagyon szeretem őket, és egyáltalán nem haragszom Corey-ra, amiért itt is énekel, szíve joga. Szívesen helyet cserélnék vele néha... Természetesen a Knot is közel áll hozzám, de az egy másik téma.
Hallgatnám őket akkor is ha nem lennének olyan ismertek mint a Knot. Nem ítélem el Corey-t és Jim-et az miatt, mert itt zenél, az új albumaikat is nagyon szeretem a HoGaB Part I-II. szerintem a tavalyi év legjobb albumai lettek, de a Come What(ever) May-t nem tudják felülmúlni.

2014. április 27. 18:52
a slipkntot nem szeretem de stone sour-tól pár számot igen
pl a through the glass nagyon szép

pl a through the glass nagyon szép

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
A viszályuk 2006-ban kezdődött.

Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Korábban már találkozgattak.