Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth ezentúl bármelyik rajongó szobájában helyet kaphat a Tonner Dollnak hála.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vidd haza te is Az éhezők viadala sztárjait!
2012. szeptember 01. 18:55
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hogy miket ki nem találnak!
Érdekes, de nem kellene...
2012. szeptember 01. 19:00
Imádom a filmet, de ez már enyhe túlzás...Sosem értettem ezekt a babákat miért gyártják, de akinek tetszik vagy esetleg gyűjti is azzal nincs bajom.
2012. szeptember 01. 19:04
|
|
Rekucika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 185087 offline
|
Hát ez nem kell nekem mert útálom az Alkonyatott
2012. szeptember 01. 19:14
Ép elméjű ember ennyit nem ad egy ilyen babáért. Tudják, hogyan kell kicsalni a pénzt az emberektől.
2012. szeptember 01. 19:15
SsciorLuv nem hinném, hogy egy kisgyerek ilyen filmet néz, mert egy kukkot sem értene az egészből. Amúgy én kiskoromban se babáztam, ha igen akkor csak annyit csináltam velük, hogy kicseréltem a kezüket meg a lábukat...: D
2012. szeptember 01. 19:18
egy Josh Hutcherson babának jobban örülnék. :'DD
2012. szeptember 01. 19:18
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát elég rondák lettek ezek a babák, és a csaj haja közeli képen olyan mintha zsíros lenne ._. mondjuk biztos így csinálták meg h ne romoljon el de a rajongók biztos megveszik majd
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: