Elképesztő tehetségek az X-Faktor első adásában
2012. szeptember 02. 06:18
kathrin22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175541 offline |
Nagyon tehetséges Zámbó Krisztián és meglehet érteni hogy olyan elismerésre vár amit nem édesapja által,hanem saját maga akar kivívni.Ezt nagyon becsülöm benne és mindezek mellett (bár a hangja nem olyan magas) mégis hasonlított Jimmyére.Szerintem,ha bent marad akkor egyedül lesz sztár,nem pedig a családi hírnévből fog élni. Akik továbbjutottak,hát nem voltak rosszak.
2012. szeptember 02. 06:54
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
Tényleg voltak nagyon jók. jó nézni ezeket a műsorokat... de aztán a legtöbben eltűnnek.. és ez nem jó :/ de azért az AC/DC-s rózsaszín felsősnek nagyon drukkolok
2012. szeptember 02. 06:54
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Meglepő volt Zámbó Krisztián, ráadásul Twitteren percek alatt trend lett. Csobot Adél nagyon irritáló volt számomra, olyan egoistának tűnt... de a hangja egész jó.
2012. szeptember 02. 06:57
Ahogy ígértem nem néztem, de volt mikor véletlen oda kapcsoltam, de meg is bántam, mikor láttam, hogy mi megy rajta...
2012. szeptember 02. 06:57
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Hát nem tudom hol van a sok gyöngyszem, én nem nagyon láttam őket... Amúgy az megg nevetséges volt, hogy úgy csináltak mintha nem tudnák ki az a Zámbó Krisztián, basszus, én is tudom pedig nem dolgozom a zeneiparban és még Jimmy rajongó sem vagyok. Mindenesetre nem úgy kéne kikerülni apuci árnyékából, hogy egy tőle származó dalt ad elő. Nekem tegnap senki sem lett a kedvencem.
2012. szeptember 02. 07:10
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Tegnap engem csak két embernek sikerült meglepnie, a rózsaszín-csíkos-pólós csajszi, na ő tényleg rendesen meglepett. És még Adél is nagyon tetszett, bárki bármit mond engem elbűvölt.
2012. szeptember 02. 07:12
Adél, bár sokan írtátok, hogy irritáló volt nekem nagyon bejött. Jó hangja van és stílusos. nem tudom hogy egoista-e, de azt elismerem, hogy van aki szereti és van aki nem: középút nincs.
Alapvetőleg nem volt olyan rossz, lehet hogy lesznek még tehetségek, de szerintem most 2-3 évig nem kéne tehetségkutató show. Aki jelentkezni akart, az jelentkezett vagy ebbe vagy a másikba. Johnny Dee pedig!! "Tovább jutnak olyan énekesek, akik nem is olyan jó énekesek!!"
Alapvetőleg nem volt olyan rossz, lehet hogy lesznek még tehetségek, de szerintem most 2-3 évig nem kéne tehetségkutató show. Aki jelentkezni akart, az jelentkezett vagy ebbe vagy a másikba. Johnny Dee pedig!! "Tovább jutnak olyan énekesek, akik nem is olyan jó énekesek!!"
1 felhasználónak tetszik:
Meoww
2012. szeptember 02. 07:19
Tehetségek ???????????????????????????? Kész vicc xDDD A sok hülye még Zámbó Krisztiánt sem ismerte fel , mikor neki már 2010-ben is ment dala a Viván ...
2012. szeptember 02. 07:39
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
http://www.youtube.com/watch?v=DdvYj4HCbhs
ezeken nagyon meg lepődtem ahogy be mentek
ezeken nagyon meg lepődtem ahogy be mentek
2012. szeptember 02. 07:53
Nekem nagyon tetszett van pár ember aki szimpatikus
2012. szeptember 02. 08:30
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Azért annyira sok jó nem volt most szerintem, de ln az előválogatón inkább a vicceseket szeretem, remélem, lesz majd belőlük a következő adásban is.
2012. szeptember 02. 08:31
Az elejét néztem... lehetett jókat röhögni XD Sokaknak tényleg nincs önkritikájuk :/
Amúgy nem értem, hogy Zámbó Jimmy fia mit keres ott. Elvileg ő már megalapozta a saját karrierjét, minek megy egy ilyen műsorba? Lehet, hogy nem is a tehetségét nézik majd, hanem, hogy a Király fia :S Ezzel előnye van a többi versenyzővel szemben, szerintem ez nem tisztességes. Akárcsak Radics Gigi: már volt klipje, amikor a Megasztárba ment :S
Amúgy nem értem, hogy Zámbó Jimmy fia mit keres ott. Elvileg ő már megalapozta a saját karrierjét, minek megy egy ilyen műsorba? Lehet, hogy nem is a tehetségét nézik majd, hanem, hogy a Király fia :S Ezzel előnye van a többi versenyzővel szemben, szerintem ez nem tisztességes. Akárcsak Radics Gigi: már volt klipje, amikor a Megasztárba ment :S
2012. szeptember 02. 08:35
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Hát ennyi hülyét egy rakáson xD Nagyon nevettem már némelyiken, meg az öregember beszólása is tetszett, aranyos volt xDD Am nekem csak 2 tetszett, Krisztián és ha jól tudom Andrea a neve annak a rózsaszín ruhás csajnak...a többi engem nem győzött meg
De az első fellépők nagyok voltak: Együtt nézünk Tom és Jerryt xD
De az első fellépők nagyok voltak: Együtt nézünk Tom és Jerryt xD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.