Starity

Új albummal jelentkezik Asala

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 05. 09:37 #1
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Asala Nasri utoljára 2010-ben adott ki albumot Qanoon Kaifik címmel, most két év elteltével új albumot ad ki, melynek címe Shakshia Aneeda lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. szeptember 05. 13:59 #2
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
durva kép o.o vagyis.. jók a színek.. xd na mindegy, lehet nagyon tudatlan vagyok de nemtudom ki ez a csaj, muszály starityn minden lényegtelen ismeretlen előadónak az új albumát kijelenteni csak hogy eggyel több cikket írjatok? szerintem nem sok embert érdekel csak azért kommentelik, h "jaj de jóóó.." mert ők meg többkommentet akarnak... uff.. mad.gif
2012. szeptember 05. 14:51 #3
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.05. 13:59)
durva kép o.o vagyis.. jók a színek.. xd na mindegy, lehet nagyon tudatlan vagyok de nemtudom ki ez a csaj, muszály starityn minden lényegtelen ismeretlen előadónak az új albumát kijelenteni csak hogy eggyel több cikket írjatok? szerintem nem sok embert érdekel csak azért kommentelik, h "jaj de jóóó.." mert ők meg többkommentet akarnak... uff.. mad.gif

Attól hogy te nem ismered mások ismerhetik és érdekelheti őket amúgy meg a cikkíró sokat dolgozott ezzel a cikkel meg érdemelne egy kis tisztelet abba meg nem gondoltál bele hogy talán azért is írta hogy több ember megismerje a cikkben említett énekesnőt ? rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Lizania, Pöttömke, Luckie
2012. szeptember 05. 16:13 #4
- törölt felhasználó -    
xd..ott a pont VampireBella biggrin.gif
2012. szeptember 05. 16:22 #5
- törölt felhasználó -    
Én sem ismerem, de attól függetlenül elférhet a cikk. Sokkal több értelme van ennek a cikknek, mint hogy mi van Cristofellel.. Akik tudják, hogy ki ő azok örülnek neki, hogy hallanak a kedvencükről, ezért lehetőleg ne szóld le se a cikket, se az íróját.
2 felhasználónak tetszik: Lizania, Luckie
2012. szeptember 05. 18:37 #6
xDLovatox
xDLovatox

StátuszLet it be . . : )
Hozzászólás: 727
Csatolások: 0
Azonosító: 181180
Egyetértek VampireBella.
2012. szeptember 05. 22:23 #7
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Nos először is:imádom Asala-t az egyik legnagyobb kedvencem, így minden új számnak örülök! No de, hogy 2 év után egy új album? Kész csoda, nagyon örülök neki! w00t.gif Lehet, hogy az új stílus még kicsit furcsa nekem, de elviselhető. A dalok közül csak 2 van amit kicsit túlzásnak találok és a többi igenis tetszik, van amelyiket imádom! heart.gif
Másodszor pedig:bubblegum.. amit akartam azt már elmondtam privátban, az én személyes ömlengéseimnek nem itt a helye. VampireBella, te pedig leírtad azt ami a lényeg, köszönöm szépen! meghajolo.gif
Nagyon örülök, hogy végre megjelent róla egy cikk, éppen ezért próbáltam a lehető legszebb képet berakni és a legtöbb dolgot beleírni, hogy tartalmas legyen és ne két sorból álljon. Megérdemel ő is egy cikket heart.gif
2 felhasználónak tetszik: VampireBella, Luckie
2012. szeptember 06. 17:35 #8
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
VampireBella igaz. biggrin.gif
2012. szeptember 08. 13:45 #9
- törölt felhasználó -    
El se hiszem, hogy megjelent ez a cikk biggrin.gif Az új albumáról van egy pár szám, ami tényleg jóféle, de neki ez a stílus nem áll túlzottan jól, nem az ilyesmi dalokhoz van jó hangja, plusz az arab nyelv is eléggé szokatlan... tongue.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Assala Assala 15704.

Blake Lively dühös Taylor Swiftre

Blake Lively dühös Taylor Swiftre

Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?