Asala Nasri utoljára 2010-ben adott ki albumot Qanoon Kaifik címmel, most két év elteltével új albumot ad ki, melynek címe Shakshia Aneeda lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új albummal jelentkezik Asala
2012. szeptember 05. 13:59
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
durva kép o.o vagyis.. jók a színek.. xd na mindegy, lehet nagyon tudatlan vagyok de nemtudom ki ez a csaj, muszály starityn minden lényegtelen ismeretlen előadónak az új albumát kijelenteni csak hogy eggyel több cikket írjatok? szerintem nem sok embert érdekel csak azért kommentelik, h "jaj de jóóó.." mert ők meg többkommentet akarnak... uff..
2012. szeptember 05. 14:51
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.05. 13:59)
durva kép o.o vagyis.. jók a színek.. xd na mindegy, lehet nagyon tudatlan vagyok de nemtudom ki ez a csaj, muszály starityn minden lényegtelen ismeretlen előadónak az új albumát kijelenteni csak hogy eggyel több cikket írjatok? szerintem nem sok embert érdekel csak azért kommentelik, h "jaj de jóóó.." mert ők meg többkommentet akarnak... uff.. 
Attól hogy te nem ismered mások ismerhetik és érdekelheti őket amúgy meg a cikkíró sokat dolgozott ezzel a cikkel meg érdemelne egy kis tisztelet abba meg nem gondoltál bele hogy talán azért is írta hogy több ember megismerje a cikkben említett énekesnőt ?
2012. szeptember 05. 16:22
Én sem ismerem, de attól függetlenül elférhet a cikk. Sokkal több értelme van ennek a cikknek, mint hogy mi van Cristofellel.. Akik tudják, hogy ki ő azok örülnek neki, hogy hallanak a kedvencükről, ezért lehetőleg ne szóld le se a cikket, se az íróját.
2012. szeptember 05. 22:23
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Nos először is:imádom Asala-t az egyik legnagyobb kedvencem, így minden új számnak örülök! No de, hogy 2 év után egy új album? Kész csoda, nagyon örülök neki!
Lehet, hogy az új stílus még kicsit furcsa nekem, de elviselhető. A dalok közül csak 2 van amit kicsit túlzásnak találok és a többi igenis tetszik, van amelyiket imádom!
Másodszor pedig:bubblegum.. amit akartam azt már elmondtam privátban, az én személyes ömlengéseimnek nem itt a helye. VampireBella, te pedig leírtad azt ami a lényeg, köszönöm szépen!
Nagyon örülök, hogy végre megjelent róla egy cikk, éppen ezért próbáltam a lehető legszebb képet berakni és a legtöbb dolgot beleírni, hogy tartalmas legyen és ne két sorból álljon. Megérdemel ő is egy cikket
Másodszor pedig:bubblegum.. amit akartam azt már elmondtam privátban, az én személyes ömlengéseimnek nem itt a helye. VampireBella, te pedig leírtad azt ami a lényeg, köszönöm szépen!
Nagyon örülök, hogy végre megjelent róla egy cikk, éppen ezért próbáltam a lehető legszebb képet berakni és a legtöbb dolgot beleírni, hogy tartalmas legyen és ne két sorból álljon. Megérdemel ő is egy cikket
2012. szeptember 06. 17:35
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
VampireBella igaz.
2012. szeptember 08. 13:45
El se hiszem, hogy megjelent ez a cikk
Az új albumáról van egy pár szám, ami tényleg jóféle, de neki ez a stílus nem áll túlzottan jól, nem az ilyesmi dalokhoz van jó hangja, plusz az arab nyelv is eléggé szokatlan...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: