Piercing - tippek és tudnivalók
2012. szeptember 06. 14:29
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
hát,én nekem csak egy fajta tetszik, ami a fülben van, a legtetején, tulajdonképpen egy kis karika, félig-meddig fülbevaló. amúgy a többi nem tetszik, kicsit ízléstelennek gondolom őket.
2012. szeptember 06. 14:34
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Én is akarok piercinget
*-*
2012. szeptember 06. 15:04
Olyan ronda és gusztustalan, nem értem mit esznek annyira rajta....cseppet sem divatos, ha valaki azt gondolja hogy ettől menőbb, hát téved...
Egyébként a cikk attól még tetszik.
Egyébként a cikk attól még tetszik.
2012. szeptember 06. 15:15
A nyelvpiercinget soha nem vállalnám be , esetleg később lehet szó arról hogy csináltatok köldökpiercinget.
2012. szeptember 06. 15:34
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Nyelv piercinget soha nem csináltatnék,de a köldökön erősen köldökön erősen gondolkozom,de első a tetkó.
2012. szeptember 06. 15:53
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
sosem tetszettek a piercingek,és szerintem nekem nem is lesz.
2012. szeptember 06. 16:14
Sokakkal ellentétben én nem azért szúrattam ajak pc-t mert "Jaj most akkor menő leszek, de szupcsi!" sőt kifejezetten kiakadtam akárhányszor megkérdezték tőlem még az előtt, hogy lett, hogy "Pöttyöt csinálsz?" még jó, hogy soha a büdös életben nem csináltatnék p*csa pöttyöt(bocs akinek az van.) én azért csináltattam mert tetszik és szerettem volna, ha nekem is van.
mondjuk a nyelv pc-t nem értem mire jó, de akinek ez tetszik az viselje egészséggel. ^^
mellesleg még szeretnék egy indusztrialt, de arra még lelkileg nem vagyok készen úgy érzem. :'D
amúgy jó cikk lett. ^^
mondjuk a nyelv pc-t nem értem mire jó, de akinek ez tetszik az viselje egészséggel. ^^
mellesleg még szeretnék egy indusztrialt, de arra még lelkileg nem vagyok készen úgy érzem. :'D
amúgy jó cikk lett. ^^
2012. szeptember 06. 16:20
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Az lehet majd kellemes emberek, mikor a köldökzsinór piercing-etek beakad valahova, és és szépen kiszakad. Biztos jó érzés
2012. szeptember 06. 16:39
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
nekem csak a köldökömben van egy kis gyémántféleség én nagyon szeretem nekem nem gyulladt be és nem volt semmi vele. AMÚGY A NYELV PIERCINGET NEM AJÁNLOM, MERT BARÁTNŐM NAGYOBBIK TESTVÉRÉNEK KETTÉSZAKADT A NYELVE..:/
2012. szeptember 06. 16:41
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Én nem tervezem, hogy csináltatok, de ettől függetlenül egyáltalán nem ítélem el azokat, akiknek van.
Az ajak piercing (nem a "picsapötty", hogy Eszti181-et idézzem
) pedig kifejezetten tetszik.
Meg azok is, amik a fülbe vannak téve, például Tommy Joe dárdája.*-*
Amúgy a cikk nagyon jó lett!
Amúgy a cikk nagyon jó lett!
2012. szeptember 06. 16:47
Én majd idővel a köldökmbe szeretnék rakatni, de nem tudom, hogy lehetséges-e mert engem ott műtöttek, és a köldökmet kellett összevarrni, szóval.. de remélem, hogy lehet
2012. szeptember 06. 16:56
Nagyon jó cikk lett.
Nem tudom mennyire számít piercingnek, a fülporcom van kilyukasztva, és a neve alapján (helix piercing) szerintem ez is annak számít. Az az egy biztos, hogy egyáltalán nem fájt érzéstelenítő nélkül. Nem kell tőle megijedni, bár a nyelvpiercing biztos nem egy kellemes érzés. Azt sosem csinálnék. A szemöldök piercing még nagyon tetszik, az majd lehet, hogy egyszer lesz.
2012. szeptember 06. 16:56
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Jó a cikk!Amúgy a pircing nem egy örökre szóló dolog,mint a tetoválás.Ám de én még se akarok pircinget,nekem élőben sose jöttek be.:/
Amúgy ha szeretnék is például nyelv picringet nem engednék,mert nem rég hozta csak vissza a formáját a fogszabályzóm.De azt főképp nem szeretnék.
Amúgy ha szeretnék is például nyelv picringet nem engednék,mert nem rég hozta csak vissza a formáját a fogszabályzóm.De azt főképp nem szeretnék.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: