Az EmpireOnline magazin szerkesztősége vendégül látta a színészt, aki rajongói kérdésekre válaszolhatott. A Lokiról, a Hadak útján-filmjéről, kedvenc színészeiről és rendezőiről faggatták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddleston szívesen lenne cowboy
2012. szeptember 07. 10:50
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
*ül a gép előtt és közben a földhöz csapkodja magát örömében, mint egy 5 éves kislány* Először is, Köszönöm! Köszönöm eme csodás interjút! Már nagyon vártam hogy mikor fog egy rendes cikk kijönni Tomról, és láss csodát, megérkezett!
Tomról annyit, hogy hihetetlenül emberi és ezt nagyon imádom benne. Annyira szerény és olyan kis "elveszett" ebben a hulladékwoodi világban! Legszívesebben jól megdögönyözném.. Na de, visszatérve a lényegre, az angolos résszel egyetértek, habár nem kellene hogy így legyen, hiszen rengeteg olyan angol színész van, akik leköröznek pár ilyen felkapottabb, színésznek beállított emberkéket, ők mégis alul vannak fizetve!
Tomról annyit, hogy hihetetlenül emberi és ezt nagyon imádom benne. Annyira szerény és olyan kis "elveszett" ebben a hulladékwoodi világban! Legszívesebben jól megdögönyözném.. Na de, visszatérve a lényegre, az angolos résszel egyetértek, habár nem kellene hogy így legyen, hiszen rengeteg olyan angol színész van, akik leköröznek pár ilyen felkapottabb, színésznek beállított emberkéket, ők mégis alul vannak fizetve!
2012. szeptember 07. 11:35
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Kiim @ 2012.09.07. 10:50)
nem kellene hogy így legyen, hiszen rengeteg olyan angol színész van, akik leköröznek pár ilyen felkapottabb, színésznek beállított emberkéket, ők mégis alul vannak fizetve!
Nem csak őket nem fizetik meg. Köztudott tény hogy azért válogatnak be külföldieket mert olcsóbbak, ez így igaz a kínaiakra és svédekre is. Az nekik csak jól jön hogy a közönség fangörlnyálat csorgat rájuk, őket nyomatják mindenhol, 2 in 1.
Egyébként bennem az a kérdés merült fel hogy mennyit kaphatott a Thor és Bosszúállókért ha még most is pénzügyi problémát jelent neki egy megbízható helyről vásárolt, nem fiatal ló tartása. Világos mint a vakablak hogy nem keres eleget, de két ilyen nagy tömegcucctól mit várjon az embert? Komolyan érdekelne hogy a 6 órányi, 3 részes Shakespeare sorozatáért mennyit kaphatott mert úgy érzem nem sok a különbség ami elég gáz.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. szeptember 07. 11:44
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nagyon jó interjú, Tom egyre szimpatikusabb lesz számomra, bár már lassan eléri a végső határt
ophely88
2012. szeptember 07. 11:58
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.09.07. 11:35)
Egyébként bennem az a kérdés merült fel hogy mennyit kaphatott a Thor és Bosszúállókért ha még most is pénzügyi problémát jelent neki egy megbízható helyről vásárolt, nem fiatal ló tartása. Világos mint a vakablak hogy nem keres eleget, de két ilyen nagy tömegcucctól mit várjon az embert? Komolyan érdekelne hogy a 6 órányi, 3 részes Shakespeare sorozatáért mennyit kaphatott mert úgy érzem nem sok a különbség ami elég gáz.
A bosszúállók nemcsak mozi, de lemezeladás szempontjából is nagyon sikeresnek mondható. Épp tegnap olvastam. Hirtelen nem tudok számokat mondani, de utánanézhetek. Annyira bűzlik a filmipar, mint egy hatalmas trágyadomb. Azért tényleg durva, hogy ő lett a legnépszerűbb a filmekben, mégis ennyire honorálják a tehetségét. Azért tényleg fura. A pénz Amerikában van, meg Hollywoodban, a minőség meg Angliában (és még néhány országban). Ott viszont pénz nincs annyi filmre.
2012. szeptember 07. 12:05
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.09.07. 11:33)
pont tegnap szemeztem a The Hollow Crownnal, hogy ideje lenne megnéznem.
Csak óvatosan. Nincs hozzá magyar felirat, csak az első két részhez készült. Én olvastam a könyveket de nem vágok fejből minden mondatot és némileg át is van írva a szöveg, egy kicsit zavaró hogy nincs semmi 'alap'. Nem lenne gond a felirat hiánya egy sima filmnél de a színházi nyelvezet angolul nem könnyű ...
2012. szeptember 07. 12:37
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
nagyon jó cikk
2012. szeptember 07. 12:46
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.09.07. 12:05)
Csak óvatosan. Nincs hozzá magyar felirat, csak az első két részhez készült. Én olvastam a könyveket de nem vágok fejből minden mondatot és némileg át is van írva a szöveg, egy kicsit zavaró hogy nincs semmi 'alap'. Nem lenne gond a felirat hiánya egy sima filmnél de a színházi nyelvezet angolul nem könnyű ...
Még csak szemezgettem vele, de láttam, hogy jó szinészek vannak benne, úgyhogy tervbe vettem, hogy megkukkantom. Ha jól emlékszem Tom a 4-ik részben játszik. Ő alakitja V. Henriket. feliratot még nem is kerestem. na mindegy belevágok, és lesz ami lesz. Ha valamit nagyon nem értek, maximum megkérdezem tőled. Azért köszi hogy szóltál.
2012. szeptember 07. 12:54
Jaj ez nagyon jó cikk lett. nem tudtam hogy Tom ennyire szereti a lovakat ( én is lovas ember vagyok). Tom hihetetlen ember és legszívesebben megölelgetném(amit inkább nem teszek meg mert nagy annak az esélye hogy szegényből kiszorítanám a szuszt )
2012. szeptember 07. 13:56
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Szerény ember,és stílusos.A példaképei jellemzik őt,ami nállam pozítivum.Vizöntő,te hát kreatív és mindig újat akar mutatni,minél jobbat.
A lótartás igen drága,persze attól függ honnan nézzük.Azt pedig diig is tudtuk,hogy nem minden rendes színészt fizetnek meg
Tom még mindig elképesztő egy alak.
A lótartás igen drága,persze attól függ honnan nézzük.Azt pedig diig is tudtuk,hogy nem minden rendes színészt fizetnek meg
Tom még mindig elképesztő egy alak.
ophely88
2012. szeptember 07. 14:01
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Én is nagy lókedvelő vagyok ,de ezt tudtam róla Cowboy meg amikor kisebb voltam akkor akartam az lenni De amúgy nem rossz.. De ha elmenne mi lenne velünk? Az iskolát meg átkozom!!! hogy nem tudtam felmenni a chatra. meg azért is hogy a cikket nem tudtam előbb elolvasni amúgy fantasztikus lett
2012. szeptember 07. 14:19
ophely88time lady |
Idézet (Bessie @ 2012.09.07. 12:46)
Még csak szemezgettem vele, de láttam, hogy jó szinészek vannak benne, úgyhogy tervbe vettem, hogy megkukkantom. feliratot még nem is kerestem. na mindegy belevágok, és lesz ami lesz. Ha valamit nagyon nem értek, maximum megkérdezem tőled. Azért köszi hogy szóltál.
Jeremy Irons? Ben Whishaw? Tom Hiddleston? Julie Walters? Sir Patrick Stewart? David Morrisey? Harry Lloyd? Szebbet és jobbat nem lehetne kívánni.
Nincs mit, szólj ha nem értesz valamit.
Idézet (Bessie @ 2012.09.07. 12:46)
Ha jól emlékszem Tom a 4-ik részben játszik. Ő alakitja V. Henriket.
Wut? Tom a 4 részes sorozatból az utolsó 3 epizódban szerepel, nem csak az utolsóban. Ő V. Henry, az biztos de Jeremy Irons IV. Henry-je 'csak' a harmadik rész végén hal meg, attól ő még szerepel benne.
Idézet (nyéki laura123 @ 2012.09.07. 12:54)
Jaj ez nagyon jó cikk lett. nem tudtam hogy Tom ennyire szereti a lovakat
Nekem ezek közül egy sem volt újdonság de mikor olvastam a cikket, gondoltam egyet és úgy döntöttem, megírom. Ha ezt tudom, egy Tudj meg többet Tomról cikket írtam volna róla elsőként, úgy látom eleget tudok egy újabb cikkhez. Érik egy 10+1 dolog amit nem tudtál Tomról cikk? Maybe.
2012. szeptember 07. 15:10
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
hát nemmondom hogy rossz cikk, de nagyon hosszú. nemhiszem hogy sokan végigolvassák, mert egy cikknek rövidnek kellene lennie és elég lenne ha a lényeg bennevan.. én pl. nem olvastam végig ezért nemtudom hogy minden lényeges e benne, de ha rövidebb lenne biztos nekiálltam volna.. x'd
2012. szeptember 07. 15:14
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Tom♥. Én is nagyon örülök hogy végre itt egy normális interjú vele lefordítva!
Annyira várom már a Thor és a Bosszúállók folytatását hogy az hihetetlen. Loki karaktere nem hiányozhat, eszméletlen nagy arc!
Annyira várom már a Thor és a Bosszúállók folytatását hogy az hihetetlen. Loki karaktere nem hiányozhat, eszméletlen nagy arc!
ophely88
2012. szeptember 07. 15:18
ophely88time lady |
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.07. 15:10)
hát nemmondom hogy rossz cikk, de nagyon hosszú. nemhiszem hogy sokan végigolvassák, mert egy cikknek rövidnek kellene lennie és elég lenne ha a lényeg bennevan.. én pl. nem olvastam végig ezért nemtudom hogy minden lényeges e benne, de ha rövidebb lenne biztos nekiálltam volna.. x'd
Úgy gondolom nem vesztettünk sokat azzal hogy nem olvasod el, mert akit érdekel, az elolvassa. A cikk pedig eredetileg hosszabb volt, csak kivettem belőle a Wallander és a Shakespeare sorozatos kérdéseket mert arról itt senki nem tudja hogy mi fán terem. Egy interjú legyen alapos, én kérek elnézést Tom nevében hogy nem 140 karakterben vagy 2 mondattal válaszolt a fanok kérdésekre. Hosszú cikkeket írok mert az eredetiek is azok, szokj hozzá vagy ne is olvasd, ha nem érdekel.
2012. szeptember 07. 15:18
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Köszönöm, végre egy teljesen korrekt cikk, egy utánozhatatlan emberről! Nagyon örülnék annak a 10+1 dolog amit nem tudtál Tomról dolognak is. Egyébként fogalmam sem volt, hogy ennyire alulfizetett lenne, hiszen a Bosszúállók tényleg az egyik legnagyobb bevételt hozó idei film lett, amire azért számítani lehetett. Talán majd a második rész előtt kér egy kis fizetésemelést, nagyon megérdemelné, nemcsak azért mert egy fantasztikus színész és ember, hanem mert egy ilyen film nem kis melóval jár. Jajj, most így hirtelen nem jut eszembe semmi más, és nem akarok órákon keresztül arról beszélni, hogy mennyire imádom Tom-ot (szerintem simán menne) úgyhogy most rövidre fogom a kommentemet. ophely88, tényleg nagyon köszönöm a cikket, és várom a következőt (remélem lesz)!
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.