Starity

Tom Hiddleston szívesen lenne cowboy

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 07. 08:50 #1
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Az EmpireOnline magazin szerkesztősége vendégül látta a színészt, aki rajongói kérdésekre válaszolhatott. A Lokiról, a Hadak útján-filmjéről, kedvenc színészeiről és rendezőiről faggatták.
A teljes cikkhez kattints ide!
3 felhasználónak tetszik: Bessie, dreamscometrue, bibicsibi
2012. szeptember 07. 10:50 #2
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
*ül a gép előtt és közben a földhöz csapkodja magát örömében, mint egy 5 éves kislány* blush.gif Először is, Köszönöm! Köszönöm eme csodás interjút! Már nagyon vártam hogy mikor fog egy rendes cikk kijönni Tomról, és láss csodát, megérkezett! smileeee.gif
Tomról annyit, hogy hihetetlenül emberi és ezt nagyon imádom benne. Annyira szerény és olyan kis "elveszett" ebben a hulladékwoodi világban! Legszívesebben jól megdögönyözném.. man_in_love.gif Na de, visszatérve a lényegre, az angolos résszel egyetértek, habár nem kellene hogy így legyen, hiszen rengeteg olyan angol színész van, akik leköröznek pár ilyen felkapottabb, színésznek beállított emberkéket, ők mégis alul vannak fizetve! cray.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie, Bettyke94, dreamscometrue
2012. szeptember 07. 11:18 #3
Nilo
Nilo
új tag
Hozzászólás: 79
Azonosító: 92268
ahhhh, imádom ezt az ember! És szereti a BBC sherlockot? hát nem tökéletes?biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie, bibicsibi
2012. szeptember 07. 11:33 #4
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
pont tegnap szemeztem a The Hollow Crownnal, hogy ideje lenne megnéznem. biggrin.gif Neked pedig babám köszi eme csodás interjút. meghajolo.gif
2012. szeptember 07. 11:35 #5
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Kiim @ 2012.09.07. 10:50)
nem kellene hogy így legyen, hiszen rengeteg olyan angol színész van, akik leköröznek pár ilyen felkapottabb, színésznek beállított emberkéket, ők mégis alul vannak fizetve! cray.gif

Nem csak őket nem fizetik meg. Köztudott tény hogy azért válogatnak be külföldieket mert olcsóbbak, ez így igaz a kínaiakra és svédekre is. Az nekik csak jól jön hogy a közönség fangörlnyálat csorgat rájuk, őket nyomatják mindenhol, 2 in 1.
Egyébként bennem az a kérdés merült fel hogy mennyit kaphatott a Thor és Bosszúállókért ha még most is pénzügyi problémát jelent neki egy megbízható helyről vásárolt, nem fiatal ló tartása. Világos mint a vakablak hogy nem keres eleget, de két ilyen nagy tömegcucctól mit várjon az embert? Komolyan érdekelne hogy a 6 órányi, 3 részes Shakespeare sorozatáért mennyit kaphatott mert úgy érzem nem sok a különbség ami elég gáz. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. szeptember 07. 11:44 #6
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Nagyon jó interjú, Tom egyre szimpatikusabb lesz számomra, bár már lassan eléri a végső határt laugh.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 07. 11:58 #7
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2012.09.07. 11:35)
Egyébként bennem az a kérdés merült fel hogy mennyit kaphatott a Thor és Bosszúállókért ha még most is pénzügyi problémát jelent neki egy megbízható helyről vásárolt, nem fiatal ló tartása. Világos mint a vakablak hogy nem keres eleget, de két ilyen nagy tömegcucctól mit várjon az embert? Komolyan érdekelne hogy a 6 órányi, 3 részes Shakespeare sorozatáért mennyit kaphatott mert úgy érzem nem sok a különbség ami elég gáz.  110.gif

A bosszúállók nemcsak mozi, de lemezeladás szempontjából is nagyon sikeresnek mondható. Épp tegnap olvastam. Hirtelen nem tudok számokat mondani, de utánanézhetek. smileeee.gif Annyira bűzlik a filmipar, mint egy hatalmas trágyadomb. Azért tényleg durva, hogy ő lett a legnépszerűbb a filmekben, mégis ennyire honorálják a tehetségét. Azért tényleg fura. A pénz Amerikában van, meg Hollywoodban, a minőség meg Angliában (és még néhány országban). _nevet.gif Ott viszont pénz nincs annyi filmre.
2012. szeptember 07. 12:05 #8
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.09.07. 11:33)
pont tegnap szemeztem a The Hollow Crownnal, hogy ideje lenne megnéznem. biggrin.gif

Csak óvatosan. biggrin.gif Nincs hozzá magyar felirat, csak az első két részhez készült. rolleyes.gif Én olvastam a könyveket de nem vágok fejből minden mondatot és némileg át is van írva a szöveg, egy kicsit zavaró hogy nincs semmi 'alap'. mellow.gif Nem lenne gond a felirat hiánya egy sima filmnél de a színházi nyelvezet angolul nem könnyű ... rolleyes.gif
2012. szeptember 07. 12:37 #9
Lordi Angel
Lordi Angel

StátuszFirst rule of avoiding disappointment: lower your expectations.
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
nagyon jó cikk smileeee.gif
2012. szeptember 07. 12:46 #10
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2012.09.07. 12:05)
Csak óvatosan. biggrin.gif Nincs hozzá magyar felirat, csak az első két részhez készült. rolleyes.gif Én olvastam a könyveket de nem vágok fejből minden mondatot és némileg át is van írva a szöveg, egy kicsit zavaró hogy nincs semmi 'alap'.  mellow.gif Nem lenne gond a felirat hiánya egy sima filmnél de a színházi nyelvezet angolul nem könnyű ...  rolleyes.gif

Még csak szemezgettem vele, de láttam, hogy jó szinészek vannak benne, úgyhogy tervbe vettem, hogy megkukkantom. smileeee.gif Ha jól emlékszem Tom a 4-ik részben játszik. Ő alakitja V. Henriket. blush.gif feliratot még nem is kerestem. laugh.gif na mindegy belevágok, és lesz ami lesz. Ha valamit nagyon nem értek, maximum megkérdezem tőled. biggrin.gif Azért köszi hogy szóltál. meghajolo.gif meghajolo.gif
2012. szeptember 07. 12:54 #11
- törölt felhasználó -    
Jaj ez nagyon jó cikk lett. nem tudtam hogy Tom ennyire szereti a lovakat smileeee.gif ( én is lovas ember vagyok). Tom hihetetlen ember és legszívesebben megölelgetném(amit inkább nem teszek meg mert nagy annak az esélye hogy szegényből kiszorítanám a szuszt smileeee.gif )
2012. szeptember 07. 13:56 #12
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Szerény ember,és stílusos.A példaképei jellemzik őt,ami nállam pozítivum.Vizöntő,te hát kreatív és mindig újat akar mutatni,minél jobbat.
A lótartás igen drága,persze attól függ honnan nézzük.Azt pedig diig is tudtuk,hogy nem minden rendes színészt fizetnek meg sad.gif
Tom még mindig elképesztő egy alak.
2012. szeptember 07. 14:01 #13
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Én is nagy lókedvelő vagyok ,de ezt tudtam róla smileeee.gif Cowboy meg amikor kisebb voltam akkor akartam az lenni biggrin.gif De amúgy nem rossz.. De ha elmenne mi lenne velünk? sad.gif Az iskolát meg átkozom!!! hogy nem tudtam felmenni a chatra. meg azért is hogy a cikket nem tudtam előbb elolvasni biggrin.gif amúgy fantasztikus lett biggrin.gif
2012. szeptember 07. 14:19 #14
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.09.07. 12:46)
Még csak szemezgettem vele, de láttam, hogy jó szinészek vannak benne, úgyhogy tervbe vettem, hogy megkukkantom. smileeee.gif feliratot még nem is kerestem. laugh.gif na mindegy belevágok, és lesz ami lesz. Ha valamit nagyon nem értek, maximum megkérdezem tőled.  biggrin.gif  Azért köszi hogy szóltál.  meghajolo.gif  meghajolo.gif

Jeremy Irons? Ben Whishaw? Tom Hiddleston? Julie Walters? Sir Patrick Stewart? David Morrisey? Harry Lloyd? Szebbet és jobbat nem lehetne kívánni. rolleyes.gif
Nincs mit, szólj ha nem értesz valamit.

Idézet (Bessie @ 2012.09.07. 12:46)
Ha jól emlékszem Tom a 4-ik részben játszik. Ő alakitja V. Henriket.

Wut? Tom a 4 részes sorozatból az utolsó 3 epizódban szerepel, nem csak az utolsóban. Ő V. Henry, az biztos de Jeremy Irons IV. Henry-je 'csak' a harmadik rész végén hal meg, attól ő még szerepel benne.

Idézet (nyéki laura123 @ 2012.09.07. 12:54)
Jaj ez nagyon jó cikk lett. nem tudtam hogy Tom ennyire szereti a lovakat smileeee.gif

Nekem ezek közül egy sem volt újdonság de mikor olvastam a cikket, gondoltam egyet és úgy döntöttem, megírom. Ha ezt tudom, egy Tudj meg többet Tomról cikket írtam volna róla elsőként, úgy látom eleget tudok egy újabb cikkhez. Érik egy 10+1 dolog amit nem tudtál Tomról cikk? cool.gif Maybe.
2012. szeptember 07. 15:05 #15
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Én is szívesen lennék sok minden.. smileeee.gif
2012. szeptember 07. 15:10 #16
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
hát nemmondom hogy rossz cikk, de nagyon hosszú. nemhiszem hogy sokan végigolvassák, mert egy cikknek rövidnek kellene lennie és elég lenne ha a lényeg bennevan.. én pl. nem olvastam végig ezért nemtudom hogy minden lényeges e benne, de ha rövidebb lenne biztos nekiálltam volna.. x'd
2012. szeptember 07. 15:14 #17
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Tom♥. Én is nagyon örülök hogy végre itt egy normális interjú vele lefordítva!
Annyira várom már a Thor és a Bosszúállók folytatását hogy az hihetetlen. Loki karaktere nem hiányozhat, eszméletlen nagy arc! biggrin.gif
2012. szeptember 07. 15:18 #18
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.07. 15:10)
hát nemmondom hogy rossz cikk, de nagyon hosszú. nemhiszem hogy sokan végigolvassák, mert egy cikknek rövidnek kellene lennie és elég lenne ha a lényeg bennevan.. én pl. nem olvastam végig ezért nemtudom hogy minden lényeges e benne, de ha rövidebb lenne biztos nekiálltam volna.. x'd

Úgy gondolom nem vesztettünk sokat azzal hogy nem olvasod el, mert akit érdekel, az elolvassa. A cikk pedig eredetileg hosszabb volt, csak kivettem belőle a Wallander és a Shakespeare sorozatos kérdéseket mert arról itt senki nem tudja hogy mi fán terem. Egy interjú legyen alapos, én kérek elnézést Tom nevében hogy nem 140 karakterben vagy 2 mondattal válaszolt a fanok kérdésekre. Hosszú cikkeket írok mert az eredetiek is azok, szokj hozzá vagy ne is olvasd, ha nem érdekel. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: dreamscometrue, Bessie, Black Hearth2
2012. szeptember 07. 15:18 #19
dreamscometrue
dreamscometrue
visszatérő vendég

StátuszThe night is dark and full of terrors.
Hozzászólás: 498
Csatolások: 226
Azonosító: 122968
Köszönöm, végre egy teljesen korrekt cikk, egy utánozhatatlan emberről! Nagyon örülnék annak a 10+1 dolog amit nem tudtál Tomról dolognak is. Egyébként fogalmam sem volt, hogy ennyire alulfizetett lenne, hiszen a Bosszúállók tényleg az egyik legnagyobb bevételt hozó idei film lett, amire azért számítani lehetett. Talán majd a második rész előtt kér egy kis fizetésemelést, nagyon megérdemelné, nemcsak azért mert egy fantasztikus színész és ember, hanem mert egy ilyen film nem kis melóval jár. Jajj, most így hirtelen nem jut eszembe semmi más, és nem akarok órákon keresztül arról beszélni, hogy mennyire imádom Tom-ot (szerintem simán menne) úgyhogy most rövidre fogom a kommentemet. ophely88, tényleg nagyon köszönöm a cikket, és várom a következőt (remélem lesz)!
2012. szeptember 07. 15:43 #20
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Nagyon jó kis cikk lett!:)Gratulálok:)
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok