Óriási sztárparádé az idei MTV VMA-n
2012. szeptember 07. 14:49
Az összes közül a Coldplaynek örülök,az 1D meg tűnjön már el.
2012. szeptember 07. 14:52
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Szerintem fölösleges a nyerteseken bosszankodni. Úgysem fog megfelelni az összes sztár mindenkinek. Ez egy könnyűzenei díjátadó, manapság ők a legfelkapottabb, legmenőbb sztárok, akik a csapból is folynak, bár azért Alicia és M.I.A nem tartozik ebbe a tucat kategóriába. Nem lepődtem meg egyáltalán, mert kompenzálta a Sxrillexet, vagy Calvin Harrist Riri és Alicia fellépése. Amúgy nem értem, Alicia hogy talált rá Nicki Minaj-ra (vagy fordítva) Jójó, bírom én Nicki-t, de a maga stílusában
Rihannának, Bee-nek nagyon örülök, ja meg Drake-nek és Katy-nek is Meglepődtem M.I.A győzelmén. Ő nem igazán kedvenc, de elismerem a munkásságát, és tök jó, hogy ezt mások is értékelték, a nagy One Direction -láz mellett
Rihannának, Bee-nek nagyon örülök, ja meg Drake-nek és Katy-nek is Meglepődtem M.I.A győzelmén. Ő nem igazán kedvenc, de elismerem a munkásságát, és tök jó, hogy ezt mások is értékelték, a nagy One Direction -láz mellett
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. szeptember 07. 14:55
Öhm... hát szerintem pocsék ez a síznvolnal.
Az egydüli ember,aki megéremleten nyert,az Demi Lovato.A többieket iknább nem is kommentálom azon viszont nagyon meglepődtam,hogy a 1D nyert Justin ellen.
Az egydüli ember,aki megéremleten nyert,az Demi Lovato.A többieket iknább nem is kommentálom azon viszont nagyon meglepődtam,hogy a 1D nyert Justin ellen.
2012. szeptember 07. 14:58
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
EZ VOLT???? ÉS NEM NÉZTEM??? be kell majd pótolni.^__^ De cuki a Liam omfg...*o*
LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ: One Direction: What Makes You Beautiful
LEGJOBB ART DIRECTION: Katy Perry: Wide Awake
LEGJOBB SPECIÁLIS EFFEKTEK: Skrillex: First of the Year (Equinox)<---- grat nekik!*---*
LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ: One Direction: What Makes You Beautiful
LEGJOBB ART DIRECTION: Katy Perry: Wide Awake
LEGJOBB SPECIÁLIS EFFEKTEK: Skrillex: First of the Year (Equinox)<---- grat nekik!*---*
2012. szeptember 07. 15:02
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
nagyon csinosak a fiúkák!!! 1D
2012. szeptember 07. 15:04
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
a legtöbbel egyetértek:) de mintha a One Direction 3-at nyert volna :') legalábbis én úgytudom : dddd
2012. szeptember 07. 15:05
Biztos hatalmas buli lehetett, gratulálok a nyerteseknek.
2012. szeptember 07. 15:08
Ki az a nagyokos aki kitalálta, hogy ilyenkor legyen egy díjkiosztó?
Csak a Coldplaynek, Deminek és Katynek örülök. A többi mint tucatzenét játszó majom. [Már elnézést]
Csak a Coldplaynek, Deminek és Katynek örülök. A többi mint tucatzenét játszó majom. [Már elnézést]
2012. szeptember 07. 15:09
EinsteinKe nnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 156782 offline |
Nicki Minaj:DDD <3
2012. szeptember 07. 15:11
Secretwish10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 183477 offline |
1D!!!!!!! <3 :3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.