Elementary / Sherlock és Watson (2012–)
2013. március 09. 11:00
Ebből angolul megpróbáltam megnézni egy részt. Nem jött be. Ez már nem Sherlock Holmes, sajnos. Teljesen kiherélték a karaktereket. A női Watson meg egy rossz vicc.
2013. március 09. 12:12
![]() |
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 ![]() |
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.09. 11:00)
Ebből angolul megpróbáltam megnézni egy részt. Nem jött be. Ez már nem Sherlock Holmes, sajnos. Teljesen kiherélték a karaktereket. A női Watson meg egy rossz vicc.
Javaslom ne az első részeket nézd meg, hanem a későbbieket, megéri végig "szenvedni" az első kb 5-6 részt, mert az évad közepére elég jól összecsiszolódik Watson és Holmes.
Amit nem értek, hogy 1 rész után miből gondolod, hogy kiherélték Holmes karakterét? Meg hogy ez nem is Sherlock Holmes? Mi a gond a női Watsonnal? Szerintem nagyon sok lehetőség van benne több mintha a regényekben szereplő Watsont húzták volna elő, abból van néhány jelenleg. Szerintem a sorozat pont attól jó, hogy néhány dologban eltér az eredetitől, ha inkább egy hagyományosabb felállást néznél akkor javaslom a BBC Sherlock sorozatát.

Ha pedig az eredeti szereplőket hiányolod mint Moran, Moriarty, Irine stb. akkor meg még inkább javaslom hogy egy résznél többet nézz meg, mert ők is felbukkannak.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.

Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára
Pszichiátriára került Amanda Bynes: zavart állapotban, ruha nélkül lépett utcára
A színésznőről nemrég érkezett a hír.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.