Különös pletyka kelt szárnyra az egykori álompárról, azonban egy hozzájuk közel álló barát tiszta vizet öntött a pohárba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson?
2012. szeptember 13. 17:45
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát remélem,hogy megbeszélik majd
Mert szerintem irtó helyes párost alkottak
2012. szeptember 13. 17:49
Nem vagyok értük annyira oda,de szép párost alkottak együtt és remélem megint összejönnek majd.
2012. szeptember 13. 17:55
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én még mindig azt mondom: ha ezek után visszafogadja akkor meg is érdemlik egymást
2012. szeptember 13. 17:55
Összeillenek szerintem, na de felejtse el Kristen azt a gáz Pattinsonkát. Sokkal különb pasit talál majd magának. És remélem az egy férfi lesz, nem egy ilyen....mitugrász..
2012. szeptember 13. 18:03
szerintem aranyosak voltak,de Kristen nem érdelem újabb eséjt legalábbis szerintem.
2012. szeptember 13. 18:05
Szép pár voltak,de én most nagyot csalódtam Kristen-ben,de ennek ellenére szeretném,ha boldog is lenne
2012. szeptember 13. 18:12
|
|
nina456 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 594 Csatolások: 50 Azonosító: 181415 offline
|
nagyon unalmas már ez a téma, jó lenne leállni vele. majd akkor kéne írni cikket erről a témáról, ha valami konkrétumot is tudtok mondani és tényleg biztos amit írtok, és bizonyíték is van rá. találgatni én is tudok, nem kell ebből cikket csinálni.
2012. szeptember 13. 18:22
Először utáltam Kristent. Utána megvédtem. Most is az utóbbin vagyok. De még így is azt mondom, hogy Robert nem kéne, hogy visszafogadja!
2012. szeptember 13. 18:22
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nem bírom sem Robot sem Kristent. De szerintem ha Robnak van egy csöppnyi esze nem fogadja vissza, legalábbis én a helyébe nem fogadnám vissza. ha egyszer félre kavart, akkor benne van, hogy máskor is hűtlen lesz. Kristen meg viselje csak a következményeket.
2012. szeptember 13. 18:25
Én nagyon örülnék neki, ha újra együtt lennének
2012. szeptember 13. 18:29
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én meg azt mondom, hogy ha visszafogadja elég nyilvánvaló lesz, hogy ez kamukapcsolat. Hisz nem hazudtolhatja meg magát Robert, ha egyszer elmondta a véleményét a megcsalásról, akkor tartsa is magát ehhez!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: