Különös pletyka kelt szárnyra az egykori álompárról, azonban egy hozzájuk közel álló barát tiszta vizet öntött a pohárba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson?
2012. szeptember 13. 17:45
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát remélem,hogy megbeszélik majd
Mert szerintem irtó helyes párost alkottak
2012. szeptember 13. 17:49
Nem vagyok értük annyira oda,de szép párost alkottak együtt és remélem megint összejönnek majd.
2012. szeptember 13. 17:55
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én még mindig azt mondom: ha ezek után visszafogadja akkor meg is érdemlik egymást
2012. szeptember 13. 17:55
Összeillenek szerintem, na de felejtse el Kristen azt a gáz Pattinsonkát. Sokkal különb pasit talál majd magának. És remélem az egy férfi lesz, nem egy ilyen....mitugrász..
2012. szeptember 13. 18:03
szerintem aranyosak voltak,de Kristen nem érdelem újabb eséjt legalábbis szerintem.
2012. szeptember 13. 18:05
Szép pár voltak,de én most nagyot csalódtam Kristen-ben,de ennek ellenére szeretném,ha boldog is lenne
2012. szeptember 13. 18:12
|
|
nina456 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 594 Csatolások: 50 Azonosító: 181415 offline
|
nagyon unalmas már ez a téma, jó lenne leállni vele. majd akkor kéne írni cikket erről a témáról, ha valami konkrétumot is tudtok mondani és tényleg biztos amit írtok, és bizonyíték is van rá. találgatni én is tudok, nem kell ebből cikket csinálni.
2012. szeptember 13. 18:22
Először utáltam Kristent. Utána megvédtem. Most is az utóbbin vagyok. De még így is azt mondom, hogy Robert nem kéne, hogy visszafogadja!
2012. szeptember 13. 18:22
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nem bírom sem Robot sem Kristent. De szerintem ha Robnak van egy csöppnyi esze nem fogadja vissza, legalábbis én a helyébe nem fogadnám vissza. ha egyszer félre kavart, akkor benne van, hogy máskor is hűtlen lesz. Kristen meg viselje csak a következményeket.
2012. szeptember 13. 18:25
Én nagyon örülnék neki, ha újra együtt lennének
2012. szeptember 13. 18:29
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én meg azt mondom, hogy ha visszafogadja elég nyilvánvaló lesz, hogy ez kamukapcsolat. Hisz nem hazudtolhatja meg magát Robert, ha egyszer elmondta a véleményét a megcsalásról, akkor tartsa is magát ehhez!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: