Újra együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson?
2012. szeptember 13. 22:59
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
szerintem ki ki fognak békülni mert van egy olyan érzésem hogy kötelezve lesznek rá míg tart az alkonyat befejező részének a promotálása csupán üzletből lesznek együtt majd megint szakítanak
2012. szeptember 13. 23:10
aki 1x megcsalt az másodszor is megfog sztem:/
2012. szeptember 14. 00:25
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Az lenne a szép, ha ezek újra összejönnének
Pattinsont eddig sem szerettem, mivel szerintem egy elég gáncs színész, de ha újra összejön ezzel a bamba csajjal, aki ékes szarvakat növesztett a fejére már vihetnék is a legelőre, mint egy szép nagy barmot
Pattinsont eddig sem szerettem, mivel szerintem egy elég gáncs színész, de ha újra összejön ezzel a bamba csajjal, aki ékes szarvakat növesztett a fejére már vihetnék is a legelőre, mint egy szép nagy barmot
2012. szeptember 14. 05:21
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
kezdem azt hinni, h az egész egy színjáték...
2012. szeptember 14. 05:31
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline |
Hát szerintem összefognak jönni a twiligh-et folytatni kell és ott nincs olyan hogy nemakaromeztmegezt Rob úgyis lenyugszik szerintem összefognak jönni ismét
2012. szeptember 14. 06:35
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
szerintem ki fognak békülni, de azért meglehet érteni Robot is ! énse bocsátanék meg ilyen hamar... sőt én egyálltalán nem !
2012. szeptember 14. 07:14
Drukkolok neki, hogy ismét összejöjjenek. Nagyon jó páros.
2012. szeptember 14. 07:30
Luca1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.12. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 173236 offline |
Jessica77
Robert te IDIÓTA: bocsáss már meg Kristen-nek!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/31547-ujra-egyutt-kristen-stewart-es-robert-pattinson/#ixzz26Q3Cyaxi
Teljes mértékben egyet értek!
Robert te IDIÓTA: bocsáss már meg Kristen-nek!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/31547-ujra-egyutt-kristen-stewart-es-robert-pattinson/#ixzz26Q3Cyaxi
Teljes mértékben egyet értek!
2012. szeptember 14. 08:40
Tinababaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.12. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 163736 offline |
Ok mindig egy alompar voltak ) de Kristen megcsalta es szerintem ha valaki megcsalja a szerelmet az legkozelebb is megfogja es van valami oka hogy masnal kereste a boldogsagot...szerintem ^^ es Robertet nagyon megalazta ezzel szoval ...ha Robert mindennel jobban szereti akkor esetleg megtud neki bocsatani..de ilyet nehez mert a bizalom elveszett szerintem...nagyon sajnalom hogy Kriszten ekkora orultseget csinalt mert szemely szerint nekem kedvenceim voltak igy "egyutt"...de most Kristen akkor valllalja a kovetkezmenyeket ..de hat probalkozni lehet sot egy ilyen komoly kapcsolatert amilyen az ovek volt muszaly a veksokig....ez az en velemenyem
2012. szeptember 14. 10:47
majd ha bemutatták a twilight végét, akkor ki fognak békülni.. addig nem jön rosszul az állandó hírverés körülöttük.
nem bántásból, de ez így zajlik ott is, itt is.
nem bántásból, de ez így zajlik ott is, itt is.
2012. szeptember 14. 12:19
Nem hiszem el hogy nincs semmi empátiátok )))) Ti megbocsátanátok a szerelmeteknek ha megcsalna ? NEM. Vagy igen,ha nem vagytok teljesen normálisak. Mert aki 1x megcsal,megcsal 2x is. Pattinson hülye lenne visszamenni hozzá.
Nem mintha nagyon érdekelne hogy ezek ketten mit drámáznak..
Nem mintha nagyon érdekelne hogy ezek ketten mit drámáznak..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.