Láttam, hogy neki még nincs ilyen topikja.
Most hallgatom az új albumát, és fantasztikus
Nelly Furtado
2012. szeptember 14. 19:41
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Kiyla,
rolllllleee
2012. szeptember 14. 20:27
Remek ötlet. Az az album egyszerűen fantasztikus lett. Nagyon jól előhozza Indie pop stílust, ami nekem bejön. E-melett a fiataloknak is egyaránt szórakoztató, hiszen vannak benne "mix" is. Illetve jókat lehet rá táncolni. Az egész album ( The Spirit Indestructible ) a lélekről és test bekességéről szól.
2 felhasználónak tetszik:
prézli,
rolllllleee
2012. szeptember 14. 22:59
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Wow, ezt remekül megfogalmaztad
Egyedül én csak azt sajnálom, hogy nem sikeresek a kislemezei Van annyira jó album, mint a Loose, vagy talán még jobb, de ez sajnos elmarad tőle Talán nem volt jó ötlet, hogy 6 év után jött ki a TSI-val, és Timbalandet hátrahagyta, mert így már nem tudja kamatoztatni a Loose-zal elért sikereket, ami szomorú, mert ennél többet érdemelne sokkal
Egyedül én csak azt sajnálom, hogy nem sikeresek a kislemezei Van annyira jó album, mint a Loose, vagy talán még jobb, de ez sajnos elmarad tőle Talán nem volt jó ötlet, hogy 6 év után jött ki a TSI-val, és Timbalandet hátrahagyta, mert így már nem tudja kamatoztatni a Loose-zal elért sikereket, ami szomorú, mert ennél többet érdemelne sokkal
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2012. szeptember 20. 19:47
Idézet (prézli @ 2012.09.14. 22:59)
Wow, ezt remekül megfogalmaztad
Teljesen egyet értek. Az minden esetre biztos, hogy így a twitter-ét elnézegetve azért világszerte nem kevés rajongója van. Viszont figyelembe kell vennünk azt is, hogy nem amerikai, így nem indulhat olyan előnyökkel, mint Britney Spears. Ja és, hogy megnyugtassuk lelkünket, elmondom, hogy mikor én vettem a TSI című albumát 3 db. volt már csak.
2012. szeptember 23. 16:34
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Ha nem baj én is megosztom róla a véleményemet...
Még kisebb koromba sok zenecsatornán halottam és láttam, már akkoriban sokat hallgattam, az I'm Like A Bird-öt, nem tudom mért, de számomra nyugtató volt hallgatni.
Soha nem szeretek egymás után kétszer háromszor meghallhatni egy számot, de ez alól Nelly Furtado-All Good Things című száma a kivétel, akárhol akármikor
Kinézetre is szép, és tetszik az az érdekes hangszíne, a mostani album az hihetetlenül jó, mikor meghallottam a Bucket List-et, akkor már tudtam ez a szám lesz a kedvenc. Ahogy ti is mondtátok, ez az album sok stílust ötvöz, és így pont jó. Sokan mondják, hogy a Parking Lot nem lett jó, pedig tetszik pont az benne, hogy nem kell semmi mély mondanivalót keresni benne, csak simán hallgatni és élvezni.
Összességében ez a csaj az egyik nagy kedvenc.
A telenor reklámban is benne van az album (mondjuk ezt csak érdekességképpen)
Még kisebb koromba sok zenecsatornán halottam és láttam, már akkoriban sokat hallgattam, az I'm Like A Bird-öt, nem tudom mért, de számomra nyugtató volt hallgatni.
Soha nem szeretek egymás után kétszer háromszor meghallhatni egy számot, de ez alól Nelly Furtado-All Good Things című száma a kivétel, akárhol akármikor
Kinézetre is szép, és tetszik az az érdekes hangszíne, a mostani album az hihetetlenül jó, mikor meghallottam a Bucket List-et, akkor már tudtam ez a szám lesz a kedvenc. Ahogy ti is mondtátok, ez az album sok stílust ötvöz, és így pont jó. Sokan mondják, hogy a Parking Lot nem lett jó, pedig tetszik pont az benne, hogy nem kell semmi mély mondanivalót keresni benne, csak simán hallgatni és élvezni.
Kiyla
2012. október 08. 13:08
Idézet (rolleee @ 2012.09.23. 16:34)
Ha nem baj én is megosztom róla a véleményemet...
A Bucket List-et én is nagyon kedvelem. A Miracles-t pedig egyenesen imádom. A Parking Lot tényleg nem lett annyira rossz, viszont én úgy érzem az előző kettő számához elég kevés, amúgy én teljesen meg vagyok őrülve azokért a számokért amiknek van egy kis mondani valójuk a világ számára. A Teleonor reklámban amúgy vagy, hogy hallgatja is a Waiting For The Nihgt című számát.
rolllllleee
2012. október 11. 21:47
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Kiyla
2012. október 20. 15:57
Idézet (rolleee @ 2012.10.11. 21:47)
Igen igazából mostanában sok énekes próbál az élő koncerteken természetesen énekelni és ez elég rosszul sül el. Igaz Nelly-nek ezzel nincsenek gondjai. Tényleg nagyon jó lett, ezt a videót még nem is láttam
rolllllleee
2013. február 06. 22:28
rolllllleee♣Patience |
Nelly Furtado és a Gangnam Style jobb, mint az eredeti
Kiyla
2013. február 28. 11:33
rolllllleee♣Patience |
megjelent az új kisfilm, nagyon jó lett, az egyik kedvencem
http://www.youtube.com/watch?v=_ly4gCvb9RM
http://www.youtube.com/watch?v=_ly4gCvb9RM
Kiyla
2013. március 01. 17:01
Én is kifejteném a véleményemet Nellyről, ha nem bánjátok.
Mivel nemigazán szeretnélek titeket fárasztani, szerintem elég, ha annyit írok: egyszerűen imádom őt. A stílusáért, a hangszínéért... egyszerűen mindenért odavagyok, ami vele kapcsolatos.
A T.S.I. szerintem is jó lett, csak sajnos annyira nem sikeres, mert a legtöbben azt várták el tőle, hogy hozzon olyat, mint mondjuk a Loose, de én örülök, hogy nem így lett. Így jó, ahogy van.
Egyébként nekem most ez a kedvenc élő felvételem tőle.
Mivel nemigazán szeretnélek titeket fárasztani, szerintem elég, ha annyit írok: egyszerűen imádom őt. A stílusáért, a hangszínéért... egyszerűen mindenért odavagyok, ami vele kapcsolatos.
A T.S.I. szerintem is jó lett, csak sajnos annyira nem sikeres, mert a legtöbben azt várták el tőle, hogy hozzon olyat, mint mondjuk a Loose, de én örülök, hogy nem így lett. Így jó, ahogy van.
Egyébként nekem most ez a kedvenc élő felvételem tőle.
rolllllleee
2013. március 27. 18:50
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Nagyon szeretem Nelly - t, már kiskoromban is sokat hallottam a zenéit. Szép nő, és jó hangja is van. (: Kár, hogy nem lett kicsit híresebb, de mindegy, aki szereti és ismeri, tudja, hogy jó a zenéje. ^^
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.