Starity

Nelly Furtado

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 14. 19:41 #1
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8037
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Láttam, hogy neki még nincs ilyen topikja.

Most hallgatom az új albumát, és fantasztikus meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Kiyla, rolllllleee
2012. szeptember 14. 20:27 #2
- törölt felhasználó -    
Remek ötlet. Az az album egyszerűen fantasztikus lett. Nagyon jól előhozza Indie pop stílust, ami nekem bejön. E-melett a fiataloknak is egyaránt szórakoztató, hiszen vannak benne "mix" is. Illetve jókat lehet rá táncolni. Az egész album ( The Spirit Indestructible ) a lélekről és test bekességéről szól. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: prézli, rolllllleee
2012. szeptember 14. 22:59 #3
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8037
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Wow, ezt remekül megfogalmaztad wink.gif

Egyedül én csak azt sajnálom, hogy nem sikeresek a kislemezei cray.gif Van annyira jó album, mint a Loose, vagy talán még jobb, de ez sajnos elmarad tőle mellow.gif Talán nem volt jó ötlet, hogy 6 év után jött ki a TSI-val, és Timbalandet hátrahagyta, mert így már nem tudja kamatoztatni a Loose-zal elért sikereket, ami szomorú, mert ennél többet érdemelne sokkal unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Kiyla
2012. szeptember 20. 19:47 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2012.09.14. 22:59)
Wow, ezt remekül megfogalmaztad wink.gif
Egyedül én csak azt sajnálom, hogy nem sikeresek a kislemezei cray.gif Van annyira jó album, mint a Loose, vagy talán még jobb, de ez sajnos elmarad tőle mellow.gif Talán nem volt jó ötlet, hogy 6 év után jött ki a TSI-val, és Timbalandet hátrahagyta, mert így már nem tudja kamatoztatni a Loose-zal elért sikereket, ami szomorú, mert ennél többet érdemelne sokkal  unsure.gif

Teljesen egyet értek. Az minden esetre biztos, hogy így a twitter-ét elnézegetve azért világszerte nem kevés rajongója van. Viszont figyelembe kell vennünk azt is, hogy nem amerikai, így nem indulhat olyan előnyökkel, mint Britney Spears. Ja és, hogy megnyugtassuk lelkünket, elmondom, hogy mikor én vettem a TSI című albumát 3 db. volt már csak. wink.gif
2012. szeptember 23. 16:34 #5
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Ha nem baj én is megosztom róla a véleményemet...
Még kisebb koromba sok zenecsatornán halottam és láttam, már akkoriban sokat hallgattam, az I'm Like A Bird-öt, nem tudom mért, de számomra nyugtató volt hallgatni.
Soha nem szeretek egymás után kétszer háromszor meghallhatni egy számot, de ez alól Nelly Furtado-All Good Things című száma a kivétel, akárhol akármikor meghajolo.gif
Kinézetre is szép, és tetszik az az érdekes hangszíne, a mostani album az hihetetlenül jó, mikor meghallottam a Bucket List-et, akkor már tudtam ez a szám lesz a kedvenc. Ahogy ti is mondtátok, ez az album sok stílust ötvöz, és így pont jó. Sokan mondják, hogy a Parking Lot nem lett jó, pedig tetszik pont az benne, hogy nem kell semmi mély mondanivalót keresni benne, csak simán hallgatni és élvezni.
Összességében ez a csaj az egyik nagy kedvenc.
A telenor reklámban is benne van az album biggrin.gif (mondjuk ezt csak érdekességképpen)
2012. október 08. 13:08 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (rolleee @ 2012.09.23. 16:34)
Ha nem baj én is megosztom róla a véleményemet...
Még kisebb koromba sok zenecsatornán halottam és láttam, már akkoriban sokat hallgattam, az  I'm Like A Bird-öt, nem tudom mért, de számomra nyugtató volt hallgatni.
Soha nem szeretek egymás után kétszer háromszor meghallhatni egy számot, de ez alól Nelly Furtado-All Good Things című száma a kivétel, akárhol  akármikor meghajolo.gif 
Kinézetre is szép, és tetszik az az érdekes hangszíne, a mostani album az hihetetlenül jó, mikor meghallottam a Bucket List-et, akkor már tudtam ez a szám lesz a kedvenc. Ahogy ti is mondtátok, ez az album sok stílust ötvöz, és így pont jó. Sokan mondják, hogy a Parking Lot nem lett jó, pedig tetszik pont az  benne, hogy nem kell semmi mély mondanivalót keresni benne, csak simán hallgatni és élvezni.
Összességében ez a csaj az egyik nagy kedvenc.
A telenor reklámban is benne van az album biggrin.gif (mondjuk ezt csak érdekességképpen)

A Bucket List-et én is nagyon kedvelem. A Miracles-t pedig egyenesen imádom. A Parking Lot tényleg nem lett annyira rossz, viszont én úgy érzem az előző kettő számához elég kevés, amúgy én teljesen meg vagyok őrülve azokért a számokért amiknek van egy kis mondani valójuk a világ számára. A Teleonor reklámban amúgy vagy, hogy hallgatja is a Waiting For The Nihgt című számát. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: rolllllleee
2012. október 11. 21:47 #7
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

http://www.youtube.com/watch?v=o5wEjr5vmg0&feature=related
nagyon jó cool.gif
2012. október 20. 15:57 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (rolleee @ 2012.10.11. 21:47)

Igen igazából mostanában sok énekes próbál az élő koncerteken természetesen énekelni és ez elég rosszul sül el. rolleyes.gif Igaz Nelly-nek ezzel nincsenek gondjai. Tényleg nagyon jó lett, ezt a videót még nem is láttam rohog.gif
2013. február 06. 22:28 #9
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

Nelly Furtado és a Gangnam Style biggrin.gif jobb, mint az eredeti laugh.gif
2013. február 28. 11:33 #10
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

megjelent az új kisfilm, nagyon jó lett, az egyik kedvencem smileeee.gif
http://www.youtube.com/watch?v=_ly4gCvb9RM
2013. március 01. 17:01 #11
- törölt felhasználó -    
Én is kifejteném a véleményemet Nellyről, ha nem bánjátok.
Mivel nemigazán szeretnélek titeket fárasztani, szerintem elég, ha annyit írok: egyszerűen imádom őt. A stílusáért, a hangszínéért... egyszerűen mindenért odavagyok, ami vele kapcsolatos. meghajolo.gif
A T.S.I. szerintem is jó lett, csak sajnos annyira nem sikeres, mert a legtöbben azt várták el tőle, hogy hozzon olyat, mint mondjuk a Loose, de én örülök, hogy nem így lett. Így jó, ahogy van. wub.gif
Egyébként nekem most ez a kedvenc élő felvételem tőle. meghajolo.gif
2013. március 21. 18:26 #12
- törölt felhasználó -    

Csak szerintem aranyos? wub.gif
2013. március 27. 18:50 #13
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Nagyon szeretem Nelly - t, már kiskoromban is sokat hallottam a zenéit. Szép nő, és jó hangja is van. (: Kár, hogy nem lett kicsit híresebb, de mindegy, aki szereti és ismeri, tudja, hogy jó a zenéje. ^^
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!