Megjelent Conor Maynard harmadik videóklipje
2012. szeptember 16. 17:24
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Az első kettő videó klipjét is utálom és ez a harmadik
2012. szeptember 16. 21:11
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
justin bieber és cris brown 2. egyébként meg annyira szarul néz ki amikor ezt a kiskölykök összerakják egy nálánál sokkal idősebb/idősebbnek kinéző csajjal. mellé egy 12-13 éves kiscsaj pont illene.
2012. szeptember 22. 12:36
|
|
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline
|
IMÁDOM CONOR-T
imádom erre nincs magyarázat hogy hogy imádom nekem ö a második kedvenc énekesem az első a JEDWARD!!!<3
2012. október 30. 21:56
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
ezt a számot már többször is hallottam és láttam is és nekem nagyon bejön.éljen conor maynard!
2012. november 02. 21:16
"vivus00girl vivus00girl
Én nem bírom őt, hiszen még gyerek. Hangja se sok van, csak fel van javítva, kb. olyan mint Buburka.pardon.gif "
Ez sziven ütött. Nemsokára 20 éves szóval már nagyon nem gyerek. A hangja meg egyáltalán nincs feljavítva, mert ha utánanéznél az acousticos fellépéseit, coverjeit vagy koncertjeit rájönnél hogy Conor nem azok közé a sztárok közé tartozik akinek meg van csinálva a hangja!Ő nagyon is tehetséges srác!
Íme egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=pSgn_otkiMU
Én nem bírom őt, hiszen még gyerek. Hangja se sok van, csak fel van javítva, kb. olyan mint Buburka.pardon.gif "
Ez sziven ütött. Nemsokára 20 éves szóval már nagyon nem gyerek. A hangja meg egyáltalán nincs feljavítva, mert ha utánanéznél az acousticos fellépéseit, coverjeit vagy koncertjeit rájönnél hogy Conor nem azok közé a sztárok közé tartozik akinek meg van csinálva a hangja!Ő nagyon is tehetséges srác!
Íme egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=pSgn_otkiMU
2012. december 17. 18:51
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Úúú,nagyon jó lett ez a dal:DD
2013. március 06. 18:01
|
|
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline
|
A hangja egyáltalán nincs feljavitva mert koncerten is ugyan olyan jol énekel.Szerintem király én imádom,éjjel nappal el tudnám hallgatni a zenéit:)
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: