Partners (2012-)
2012. szeptember 14. 20:57
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Gondoltam létrehozom a topicot mivel szerintem jó sorozatnak tűnik.A sorozat szeptember 24-én startol a CBS csatornán.Sophia Bush főszereplésével akit legtöbben a Tuti Gimi című sorozatból ismerünk.
2012. szeptember 14. 21:46
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Készítő: David Kohan és Max Mutchnick (Will & Grace, Four Kings, Twins)
Szereplők: Brandon Routh, Sophia Bush (One Tree Hill), David Krumholtz (Numb3rs, The Playboy Club), Molly Shannon (Kath & Kim, Cracking Up, Saturday Night Live), Michael Urie (Ugly Betty), Tracy Vilar,
Sztori: többkamerás szitkom két lakótársról. Mindketten építészek, az egyik meleg, a másik nem és úgy élnek, mintha házasok lennének. Mármint látszólag, mert olyan viszonyuk. Egymáshoz.
Szereplők: Brandon Routh, Sophia Bush (One Tree Hill), David Krumholtz (Numb3rs, The Playboy Club), Molly Shannon (Kath & Kim, Cracking Up, Saturday Night Live), Michael Urie (Ugly Betty), Tracy Vilar,
Sztori: többkamerás szitkom két lakótársról. Mindketten építészek, az egyik meleg, a másik nem és úgy élnek, mintha házasok lennének. Mármint látszólag, mert olyan viszonyuk. Egymáshoz.
Első évados promóciós képek (HQ)
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Kicsit rosszul jött ki a nyaralási fotók időpontja.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: