Miley Cyrus lépten nyomon hangoztatja, hogy milyen boldog a vőlegényével, ennek ellenére nemrég meglehetősen lehangolt állapotban posztolta a Twitterre, hogy hiányzik neki valami.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus hiányolja a szenvedélyt az életéből
2012. szeptember 15. 14:11
2012. szeptember 15. 14:13
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Mindenkinek vannak mélypontjai az életében, vagy amikor azt érzi, hogy magányos... de rájön egy idő után az ember pár nap elteltével, hogy ez nincs így, mert szeretik őt. Nem kell ezt ennyire felfújni... neki is lehetnek rossz napjai.
2012. szeptember 15. 14:15
Csak elgondolkozott egy kicsit mintha más nem tett már volna így, semmi baj szerintem a kapcsolatukkal.
2012. szeptember 15. 14:16
Ginminátorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 174775 offline |
ilyenkor mutatkozik meg benne az a normális ember, akit nem vesz körül csillogás, sem pedig reflektorfény, hanem tényleg azzal törődik amivel kell. az emberi kapcsolatokkal (:
2012. szeptember 15. 14:20
Ezért szeretem Miley-t. Mert a hírnév ellenére megmaradt embernek.
2012. szeptember 15. 14:25
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
Bogiboszi, igazad van. Egyébként, miért van neki folyton feltűnési viszketegsége????
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. szeptember 15. 14:37
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Teljesen megértem. Én is éreztem már ezt! Imádom Miley-t! Nagyon jó ember!
2012. szeptember 15. 14:38
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Marhán unom már ezt a lányt... hogy ennek egyfolytában van valami gondja. Bizonyára rohadt sz*r élete lehet, de tényleg...
2012. szeptember 15. 14:40
Ezt már olvastam máshol is, de én ezekből a twittekből nem éppen erre következtettem... A hozzászólásokról meg annyit, hogy szerintem ez nem panaszkodás csak egyszerű módja az érzései kifejezésének, nem feltűnési viszketegség csak közli a világgal a gondolatait. Én ezért tisztelem. Megmutatja magából az embert. Felfedi a hibáit. Nem akarja azt, hogy úgy higgyük a világa tökéletes. Jó, persze mindenkinek más a véleménye és lehet, hogy tényleg nektek van igazatok, mert én nem ismerem így nem tudhatom mi ezzel a célja így kérlek ezt ne vegyétek támadásnak. Elfogadom a ti véleményeteket is én csak leírtam a sajátom. ; )
1 felhasználónak tetszik:
rencsi95
2012. szeptember 15. 14:42
Az ilyen jellegű problémáit a családjával, a barátaival meg a szeretteivel kéne megosztania, nem pedig a Twitteren.
2012. szeptember 15. 14:49
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Szedje már össze magát!Ezt a Miley-t nem ismerem,amióta Liammal van azóta ilyen.Kezd szétcsúszni,látszik,hogy nem boldog hiába mondja.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.