A hollywoodi színésznő nem szándékozik többet a filmipar fővárosában maradni, ugyanis állítása szerint ottani élete meg sem közelíti a normálist.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence elhagyja Los Angelest
2012. szeptember 16. 09:27
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Hát ez a sztárélet, sajna. A fotósok ott is követni fogják.
Egyébként amikor a címet olvastam, arra gondoltam, hogy egyébként sem tartózkodik Los Angelesben, mert Atlantában van, de aztán a cikk mindent megmagyarázott.
Remélem, hogy ez csak egy pillanatnyi kifakadás, bár nem bánnám, ha közelebb lakna hozzánk
Egyébként amikor a címet olvastam, arra gondoltam, hogy egyébként sem tartózkodik Los Angelesben, mert Atlantában van, de aztán a cikk mindent megmagyarázott.
Remélem, hogy ez csak egy pillanatnyi kifakadás, bár nem bánnám, ha közelebb lakna hozzánk
2012. szeptember 16. 09:50
Ez ezzel jár, amúgy most Atlantában van forgatáson Szerintem teljesen mindegy, hol lakik bár nem bánnám ha Európában telepedne le
2012. szeptember 16. 10:03
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Na igen, Csehszlovákia tényleg nem létezik már egy ideje.
Egyébként teljesen megértem, miért akar elköltözni, habár tudta, hogy valószínűleg ilyen élete lesz Az Éhezők Viadala után. Úgy tűnik mégse készült fel rá teljesen. Örülnék, ha Európába költözne, de Prága nekem se tűnik reálisnak. Azért remélem ez nem fogja nagyon megnehezíteni az életét, kiváló színésznő, és megérdemli a nyugodt életet.
Egyébként teljesen megértem, miért akar elköltözni, habár tudta, hogy valószínűleg ilyen élete lesz Az Éhezők Viadala után. Úgy tűnik mégse készült fel rá teljesen. Örülnék, ha Európába költözne, de Prága nekem se tűnik reálisnak. Azért remélem ez nem fogja nagyon megnehezíteni az életét, kiváló színésznő, és megérdemli a nyugodt életet.
2012. szeptember 16. 10:20
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Biztosan rossz lehet,hogy a fotósok mindenhova követik,de hát a sztár élet ezzel jár...
2012. szeptember 16. 10:42
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
wendy0402 hát ja... :'D (N)
2012. szeptember 16. 11:21
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Ugyan, ha tényleg nem marad LA-ba, akkor se hiszem, hogy kifogja adni lakhelye nevét, mivel épp az lenne a célja, hogy ne kövessék a paparazzók Nem hiszem, hogy olyan ostoba lenne, hogy elmondja, hisz gondolhatja, hogy akkor egy kettő ott is megjelenne. Ilyenek ezek a piócák
2012. szeptember 16. 11:48
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Megértem Jennifert.
2012. szeptember 16. 12:45
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Tisztába vagyok vele,hogy Csehország és Szlovákia 1993-ban kettéváltak,direkt írtam oda - mivel az eredeti forrásban is Czechoslovakiat olvastam,amit Jennifer vagy nem tudott, vagy valószínüleg viccnek szánt mivel már nem létezik,fura is lenne ha oda menne. Be lehet fejezni a fikázást,aki ilyen célból akar +hozzászólásokat szerezni az valahol máshol tegye.
2012. szeptember 16. 12:50
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Megértem,nagyon rossz lehet,ha az embert követik mindenhová.Én sem értem,hogy bírja a többi sztár.
2012. szeptember 16. 13:31
Jól is teszi, L.A.-ban tényleg nem lehet normális életet élniük a hírességeknek..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.