Starity

Jennifer Lawrence elhagyja Los Angelest

2012. szeptember 16. 09:09   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hollywoodi színésznő nem szándékozik többet a filmipar fővárosában maradni, ugyanis állítása szerint ottani élete meg sem közelíti a normálist.

hirdetés
Jennifer Lawrence elhagyja Los Angelest

Az éhezők viadala által népszerűbbé vált Jennifernek elege van sztáréletőből. Az utóbbi időben a megszokotnál jobban meggyült a baja a fotósokkal, akik napi szinten követik őt mindenhova. A magánéletével amúgyis zárkózott Lawrence a napokban nyilatkozta a W magazinnak:

„Sajnos nem tudok Los Angelesben lakni többé – fakadt ki Jenn. – Nem értem a többi színész hogy képes rá. Itt nem lehet életem, mindenhova követnek, sokkal jobban, mint bárhol máshol a világon. Nem akarok L.A.-ben maradni, és kezdek ráébredni az igazságra, az itteni élet nagyon messze van a normálistól” – tette hozzá az eddig is őszínteségéről ismert színésznő.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a filmezéssel is felhagy, továbbra is építeni fogja egyre sikeresebb karrierjét. A kérdésre, hogy hova szándékozik költözni, a következőt válaszolta Jenn: „Talán visszamegyek Kentuckyba, vagy Prágába, a lényeg, hogy máshová” – fejezte be a bájos színésznő. Az utóbbit valószínűleg tréfának szánta, nem valószínű, hogy Csehszlovákiában telepedne le, ha mégis Európa mellett döntene, Anglia tűnik a leglogikusabb úticélnak – ami nem lenne meglepő, hiszen a szintén színész brit származású barátja, Nicholas Hoult sem költözözött ki végleg Amerikába, így elképzelhető, hogy együtt folytatnak egy kevésbé nyüzsgő életet az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek