Az Ukrajnában működő, az ország erkölcsi állapota felett őrködő nemzeti bizottság tagjai betiltanák SpongyaBobot, mondván, hogy az homoszexuális, és a gyermekek fejlődését rossz irányba tereli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az ukránok szerint Spongyabob meleg
2012. szeptember 18. 08:24
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline |
2012. szeptember 18. 08:29
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nem csodálkozom rajta, tényleg nem kisgyerekeknek való mese, inkább a felnőtt korosztályt célozza meg, mint a South Park. Én is szeretem Spongyabobot, de egy kisgyerek inkább nézze a Hupikék Törpikéket, vagy a Winx Klubot.
2012. szeptember 18. 08:38
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Valóban nem kicsiknek találták ki. Azt nem tudom mikor növünk már fel végre. Kicsit kezd unalmas lenni ez a szüntessük be, mert meleg, emeljünk szót ellene mert meleg duma. Idősebb korosztály nézze, meleg-e vagy sem, teljesen mindegy mert az idősebb korosztálynál nem kellene hogy hatással legyen a fejlődésükre, kicsi pedig abszolút ne nézze. Nézzenek mást. Van mit. Le lehet venni a képernyőről de az nem jelent megoldást. Akit érdekel az így is úgy is megszerzi valahogyan.
2012. szeptember 18. 08:45
Abban igazuk van,hogy nem 5-6 évesek számára készültek ezek a mesék,de könyörgöm ezt a szülőknek is tudniuk kéne,amikor éppen ezek mesék mennek át kéne kapcsolniuk másik mese adóra!
2012. szeptember 18. 08:51
Kini |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 554 Csatolások: 0 Azonosító: 165653 offline |
Ezek a rajzfilmek, mint a family guy, meg a pokémon tényleg nem 6 év alattiak számára készültek, de hogy szerencsétlen szivacs miért lett melegnek titulálva, az tényleg rejtély.
2012. szeptember 18. 08:54
Olvastam már erről, de azt hittem, hogy csak vicc. A mai mesék háromnegyedét betiltatnám az egész világon. Érdekes, hogy régen a Süsü a sárkány és a Frakk senkire sem volt rossz hatással... Látszik a mai mesék színvonala. Elég lökött Bobi, de én szeretem. )
2012. szeptember 18. 09:07
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hát ezt a mesét meg se kellett volna csinálni, ez ígyis-úgyis egy borzalom szerintem.
A Pokémonon még én is elgondolkozom, viszont a Teletubbies, Futurama, Family Guy és Simpson család szerintem teljesen oké, feltéve, ha az a bizonyos korosztály - akiknek készült - nézi. A Teletubbies nagyon picikéknek készült, a másik három meg felnőtteknek. Ha csak ők néznék, nem lenne ekkora probléma.
A Pokémonon még én is elgondolkozom, viszont a Teletubbies, Futurama, Family Guy és Simpson család szerintem teljesen oké, feltéve, ha az a bizonyos korosztály - akiknek készült - nézi. A Teletubbies nagyon picikéknek készült, a másik három meg felnőtteknek. Ha csak ők néznék, nem lenne ekkora probléma.
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
Pöttömke,
hana001,
Lady Suzy,
rencsi95,
An_d_a,
Minimanó94,
Bessie,
Misao
2012. szeptember 18. 10:06
Egész másképpen látom a dolgokat, szerintem millió meg egy mese van ami káros lehet a mai 5-8 éves korosztály számára. Az intervallum azért ilyen nagy, mert sok buta kisfiú és kislány ül le olyan meséket nézni mint a Bakugan,meg a nem is tudom mik. Első sorban nem a Spongyabob-t kéne 'étlapra venni' és azt kóstolgatni hanem az olyan meséket amiket a CN lead manapság.Különben is ez a probléma is a szülők dolga (lenne) ha törődnének vele. Én pl: sosem fogom a gyerekem ilyen buta mesék elé ültetni mint a Bakugan, vagy Dóra a felfedező. Csak sznob lesz a gyerek és agresszív..
2012. szeptember 18. 10:09
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Ez hülyeség, nézek SpongyaBobot, de én még nem fedeztem fel benne melegségre utaló jeleket, kíváncsi lennék az Ukránoknak ez, hogy sikerült. Az tény, hogy vannak benne olyan részek, hogy csak nézek, hogy tesznek bele ilyet egy ilyen mesébe, de azt kétlem, hogy meleg lenne. Mondjuk nekem ngyon ind1, hogy meleg vagy sem, ő dönti el.
2012. szeptember 18. 10:10
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
[quote=Beaa,2012.09.18. 10:09~3444231]Ez hülyeség, nézek SpongyaBobot, de én még nem fedeztem fel benne melegségre utaló jeleket, kíváncsi lennék az Ukránoknak ez, hogy sikerült. Az tény, hogy vannak benne olyan részek, hogy csak nézek, hogy tesznek bele ilyet egy ilyen mesébe, de azt kétlem, hogy meleg lenne. Mondjuk nekem nagyon mind1, hogy meleg vagy sem.
2012. szeptember 18. 10:18
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Hát ezek nem normálisak!!!Ilyen hülyeségre ráérnek!Adjanak több pénzt és nyugalmat a szülőknek és lesz idejük a gyerekeikre és nem néznek tévét!
Egyébként is kevés olyant ismerek aki elviselne,egy zsugori,kizsigerelő főnőköt,egy házsártos,barátságtalan szomszédot és egy fogytékos,pihentagyú barátot!!Ezt teszi minden nap vidáman!!!!
Egyébként is kevés olyant ismerek aki elviselne,egy zsugori,kizsigerelő főnőköt,egy házsártos,barátságtalan szomszédot és egy fogytékos,pihentagyú barátot!!Ezt teszi minden nap vidáman!!!!
2012. szeptember 18. 10:19
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
Ez hülyeség! Spongyabob szerintem szerelmes Sandy-ba. Ne bántsák, már szegény! Én nagyon szeretem, mert vicces, aranyos, és senkinem nem tudna ártani.
Amúgy a Simpson család, a Family Guy és a Futurama is jó sorozat, persze nem a kicsiknek szól.
Amúgy a Simpson család, a Family Guy és a Futurama is jó sorozat, persze nem a kicsiknek szól.
2012. szeptember 18. 10:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
ez a vád egész egyszerűen nevetséges Spongyabob a lehető legbugyutább,mégis legkedvesebb alak,a gyerekkorom egyik nagy kedvence...nem hallottam még senkiről,aki e miatt a mese miatt lett volna homoszexuális,főként,hogy a sorozat semmiféle szexualitást nem tartalmaz...a további említett mesék pedig nem a gyerekeknek szólnak,sokkal inkább 16+ -osak
2012. szeptember 18. 12:01
Black.angel99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 133052 offline |
hát én ezen kacagok. miért lenne egyáltalán meleg?! hiszen ő egy szivacs. :'D
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.