A Warner Bros 16 feljelentést tett, amiért az Amazonon bizonyos felhasználók nagy tételben árulják használt DVD-iket. Állításuk szerint ezzel a filmipar bevételeit nagy mértékben csökkentik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Használt DVD-k miatt perel a Warner Bros
2012. szeptember 18. 08:43
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
1 felhasználónak tetszik:
rebellious
2012. szeptember 18. 08:47
Igaza van a Warner-nek! Nem kéne az ő drágán előállított filmjeiket illegálisan árulni az Amazonon! Ez bűncselekménynek minősül!
A bolhapiacok elleni hadjáratban is igazuk van!
A bolhapiacok elleni hadjáratban is igazuk van!
2012. szeptember 18. 09:03
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hát csodálkoznak? A brutális mozijegy és DVD árak mellett a nép csak próbál találékony lenni! Én is gyakran vásárolok jó állapotú, használt filmeket, mert ERRE FUTJA. Ha eredetit akarok, akkor bizony ez egy nagyon jó megoldás. Vagy vegyenek vissza a horribilis áraikból, vagy viseljék a következményeket. Azzal meg, hogy egy DVD előállítási költsége mennyibe kerül, nem kéne hantázni... Fillérekből készülnek el a lemezek, amitől drágák, az a szerzői jog. Amit nekünk meg kell fizetni. Szóval, kedves Warner, gyártsál kevesebb, de jó minőségű filmet, ne szemeteket, és akkor majd lesz elég pénz gazdálkodni is, meg le lehet vinni úgy a lemezárakat, hogy a csóringer nép is ki tudja fizetni. (persze ez mind utópia...)
2012. szeptember 18. 09:30
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Szerintem ezúttal is a saját csapdájukba estek, mert én is ismerek sok olyan emberkét akik az eredeti vételárhoz képest fillérekért árulják száz számra a dvd filmjeiket, mert szeretnék blu ray lemezen megvenni. Vagy eladja olcsón, hogy biztos elkeljen és csak ki kelljen egészítenie az árat vagy hülyét csinál saját magából, berúgja a sarokba és megveszi az új formátumon - hát ki az a hülye aki ezt tenné? Senki.
8 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Sally Sparrow,
joe_r,
Grace Benning,
Black Hearth2,
bibicsibi,
rebellious,
MadHatter
2012. szeptember 18. 10:04
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ekkora öngólt .. Honnan akarnak még pénzt szerezni? Kicsit unalmas hogy a WB-nek mindennel és mindenkivel baja van miközben ők tehetnek arról hogy így alakult.
2012. szeptember 18. 10:25
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
szerintem abszolút jogos volt a lépés a Warner Bros részéről...
2012. szeptember 18. 13:04
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Szeretem az ilyen cikkeket. Öröm látni, amikor az öltönyös vezető urak sírnak, mert az a csúnya, gonosz magánember keresztülhúzza a számításaikat, és emiatt nem tudnak nagyobb luxusnyaralót venni, vagy egy új sportautót...
Kettő dolog ami elég lényeges, és a gondolkodásmódjukat tükrözi:
- Ha olcsó, akkor nyilvánvalóan csakis másolt film lehet, galádul lekalózkodott filmeket értékesít, keresztre feszíteni azonnal.
- Ha meg mégis eredeti, akkor miért akarja áron alul eladni, mikor az a mi termékünk, ami egyébként is csak a véletlen miatt nem sokszoros Oscar-díjas alkotás.
Kár, hogy egyvalami elkerüli a figyelmüket, mégpedig az, hogy a továbbértékesítést a törvény sehol a világon nem bünteti. Ha én becsülettel megvettem x Forintért egy filmet, megnéztem egyszer, csalódtam ezért el akarom adni, akkor minden további nélkül megtehetem, mert az már az én tulajdonom.
Ja, hogy ebből a stúdió nem lát pénzt? Talán minőséget kellene produkálni, és akkor visszaszorulna a használt lemezek adás-vétele.
Kettő dolog ami elég lényeges, és a gondolkodásmódjukat tükrözi:
- Ha olcsó, akkor nyilvánvalóan csakis másolt film lehet, galádul lekalózkodott filmeket értékesít, keresztre feszíteni azonnal.
- Ha meg mégis eredeti, akkor miért akarja áron alul eladni, mikor az a mi termékünk, ami egyébként is csak a véletlen miatt nem sokszoros Oscar-díjas alkotás.
Kár, hogy egyvalami elkerüli a figyelmüket, mégpedig az, hogy a továbbértékesítést a törvény sehol a világon nem bünteti. Ha én becsülettel megvettem x Forintért egy filmet, megnéztem egyszer, csalódtam ezért el akarom adni, akkor minden további nélkül megtehetem, mert az már az én tulajdonom.
Ja, hogy ebből a stúdió nem lát pénzt? Talán minőséget kellene produkálni, és akkor visszaszorulna a használt lemezek adás-vétele.
7 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88,
Sally Sparrow,
Black Hearth2,
bibicsibi,
rebellious,
MadHatter
2012. szeptember 18. 14:56
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
igazad van joe_r
2012. szeptember 18. 15:06
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Joe_r a lelkemből szólt. A WB csak kussoljon mert évente ha csinálnak 1 olyan filmet amit meg is lehet nézni egynél többször. Ráadásul milyen alapon nyivákolnak amikor egytől egyig minden alkalmazott hatalmas villákban lakik és menő kocsikkal furikáznak. Nem értem miért akarják kizsigerelni szerencsétlen átlagembert, amikor megélni sem könnyű, sőt szinte lehetetlen a mai világban és akkor még 10 ezreket dobáljunk vacak DVD-kért. Hát kösz nem, inkább megyek aztán letöltöm és ha tényleg jó akkor megveszem. Ez a ShowBusiness drága WB Studió. Ha nem tetszik arrébb lehet vonulni. Pont az ilyen megmozdulások miatt nem jár szinte már senki moziba, meg azért mert mindenki látja hogy nem a rajongókat akarják kiszolgálni hanem saját magukat. ^^' Az árakról ne is beszéljünk inkább. Szánalmasak, képmutatók és álszent vadbarmok mind. Ennyit tudok mondani. Vizet isznak de bort prédikálnak. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 18. 15:50
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Az Amazon mostanában kap hideget meg meleget... én inkább zenéket szoktam rajta keresgélni. De a Warner Bros most ezen a 16 emberen van kiakadva, amikor meg több millióan fizetés nélkül letöltik... Pedig ha fejen állna akkor se fejeznék be.
2012. szeptember 18. 16:08
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
joe_r igazad van :_)
2012. szeptember 18. 16:53
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Tényleg ez már mi h árusítják az eredeti jobb de ha már nem kell valakinek és kidobni nem akarja? :'D
2012. szeptember 18. 16:55
Igaza van a Warner Bors-nak de valószínűleg csak önös okok miatt jelentették fel őkat
2012. szeptember 18. 16:59
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nagyrészt mi se eredeti dvd-ket veszünk, hanem úgy kiírjuk régi kazettákról meg letöltött cuccokról, de megértem a Warner Borst :')
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.