Haldoklik Macaulay Culkin
2012. szeptember 19. 14:49
Én nem is tudtam, hogy járt Mila Kunissal!! Egyébként ő hibája, mert ő kattant rá a drogokra!!!!!!
2012. szeptember 19. 14:59
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Tudta, milyen veszélyekkel jár a drog, mégis belement. Természetesen még most sincsen késő. Remélem, előbb-utóbb rá jön, mekkora butaságot művel sajt magával.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. szeptember 19. 15:01
Nem kellett volna rászokni, amúgy meg jobbulást.
2012. szeptember 19. 15:03
Binkyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 184134 offline |
valamiyen szinten sajnalom... eleg rossz lehetett neki, hogy a szulei csak a vagyonat akartak.... de nem a drogokba kell menekulni, igy jogosan mondhatom, hogy megerdemli...
2012. szeptember 19. 15:07
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline |
Nehogy meghaljon! Én még mindig a kis bájos Kevinként tekintek rá,aki jó párszor ellátta a betörők baját,csak az a baj,hogy ez már messze nem így van
Nagyon sajnálom, hogy így leépült,csak tudnám miért nem engedi,hogy segítségének neki ,vagy,hogy elvonóra vigyék. Nagyon hamar észbe kéne kapnia,mert ennek borzasztó vége lesz!
Nagyon sajnálom, hogy így leépült,csak tudnám miért nem engedi,hogy segítségének neki ,vagy,hogy elvonóra vigyék. Nagyon hamar észbe kéne kapnia,mert ennek borzasztó vége lesz!
2012. szeptember 19. 15:11
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
Hat nagyon orulok neki hogy nem igaz az a hir hogy meghalt de azert szerintem nagyon szomoru hogy ilyen allapotban van meg azert eleg durva h havonta kolt 6 ezer dollart drogokra
2012. szeptember 19. 15:13
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
de jó hogy kirakták a cikkem
én nagyon sajnálom, én nagyon tehetséges színésznek tartom és a kedvenceim közé tartozik.
a cikkem után vettem csak észre, hogy a heroin nem csak MAJDNEM a legerősebb, hanem A legerősebb drog, ahonnan szinte lehetetlen visszatérni és biztos út a halálba. szóval ez nem összehasonlítható a többi sztárhoz, aki 1szer 2szer kipróbált pár drogot csak a buli kedvéért, mert ha kipróbálod a heroint, már az első alkalom után függővé válsz. és ezt általában nem "szórakozásból" csinálják.
szerintem nagyon sokkoló, hogy szinte biztos, hogy pár hónap múlva megjelennek a következő cikkek, hogy Macaulay Culkin túladagolta magát és meghalt, stb. én láttam egy egész órás "műsort" ami az életéről szólt, és szerintem igenis kedves és okos ember, hiába ítéli el mindenki. kár, hogy idáig jutott, pedig tehetséges színész lett volna belőle. eddig is az volt, de nem csoda, hogy mostanában alig szerepel filmekben, azért.. csak rá kell nézni :S ...
én nagyon sajnálom, én nagyon tehetséges színésznek tartom és a kedvenceim közé tartozik.
a cikkem után vettem csak észre, hogy a heroin nem csak MAJDNEM a legerősebb, hanem A legerősebb drog, ahonnan szinte lehetetlen visszatérni és biztos út a halálba. szóval ez nem összehasonlítható a többi sztárhoz, aki 1szer 2szer kipróbált pár drogot csak a buli kedvéért, mert ha kipróbálod a heroint, már az első alkalom után függővé válsz. és ezt általában nem "szórakozásból" csinálják.
szerintem nagyon sokkoló, hogy szinte biztos, hogy pár hónap múlva megjelennek a következő cikkek, hogy Macaulay Culkin túladagolta magát és meghalt, stb. én láttam egy egész órás "műsort" ami az életéről szólt, és szerintem igenis kedves és okos ember, hiába ítéli el mindenki. kár, hogy idáig jutott, pedig tehetséges színész lett volna belőle. eddig is az volt, de nem csoda, hogy mostanában alig szerepel filmekben, azért.. csak rá kell nézni :S ...
Hustler
2012. szeptember 19. 15:21
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
azért szörnyű lehetett neki annyira sajnálom, hosz olyan tehetséges... Nem kéne, hogy ez történjen vele..
2012. szeptember 19. 15:26
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
amúgy a szülei is szépek... ha szeretné a segítségüket ők ott vannak.... nehogy már ők keressék föl. ha meg meghal mit fognak mondani? az ajtajuk nyitva állt előttük, ő nem ment el..
pff.
pff.
Hustler
2012. szeptember 19. 15:32
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Tudtam, hogy betegesen sokat szív, ez nem lepett meg, de még mindig elszomorodok, ha arra gondolok, hogy már nincs neki olyan sok hátra :'(
2012. szeptember 19. 15:37
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Ez sokkoló. Egyik családtagom is /már régen/ heroin függőség okából halt meg... Ebbe most nem nagyon mennék bele. De szerintem a szülei is hülyeségeket beszélnek, soha nem fog segítséget kérni (pedig a képek alapján erősen rászorulna) hanem nekik kéne odamenni.
2012. szeptember 19. 15:38
A történelem ismétli önmagát: Amy Winehousenál is ugyanez játszódott le. Bízom benne, hogy Mac nem jut az ő sorsára.
Egyébként ha annyira aggódnak érte, segíthetnének is rajta - de ha egy drogfüggő ezt nem akarja, a szülei fejre is állhatnak. Sajnos amíg ő nem látja be, hogy komoly gondok vannak vele, nem sok mindent lehet tenni. Remélem, észbe kap, mielőtt késő...
Egyébként ha annyira aggódnak érte, segíthetnének is rajta - de ha egy drogfüggő ezt nem akarja, a szülei fejre is állhatnak. Sajnos amíg ő nem látja be, hogy komoly gondok vannak vele, nem sok mindent lehet tenni. Remélem, észbe kap, mielőtt késő...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.