Haldoklik Macaulay Culkin
2012. szeptember 19. 19:23
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Én is láttam, hogy azt írták halott, és el is hittem, mert az utóbbi időben készült képeken nagyon látszódik, hogy beteg és drogfüggő. Remélem sikerül összeszednie magát. :/
2012. szeptember 19. 19:28
Remélem én is,hogy összeszedi magát,mert én nagyon szerettem őt :/ ♥
2012. szeptember 19. 19:41
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
pedig híres volt és tényleg igaz egyszer fent egyszer lent de ő már nagyon lent van...
2012. szeptember 19. 20:06
Ha ezt csinálj a továbbra is, megint jöhetnek az akkor már "igaz" halálhíre...sajnálom, de az ő akarata kell, hogy ennek véget vessen!
2012. szeptember 19. 20:18
Sokan őt hibáztatják ezért igaz az ő hibája is,de ez főleg attól,hogy a mi embertársaink közül voltak olyanok akik így mondva "divatba hozták" ezeket a káros anyagoka.
2012. szeptember 19. 20:37
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Remélem az utolsó pillanatban még hátraarcot int a szereknek :/
2012. szeptember 19. 20:57
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
szegény.:| remélem,nem hal meg..de ő hibája..! a reszkessetek betörökben imádtam őt.! meg most is...rondán néz ki.! olyan cuki volt kiskorában...hol van az a macaulay.??
2012. szeptember 19. 22:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
jajj,Istenem én annyira sajnálom,hogy ilyen rossz állapotban van,de nagyon bízom benne,hogy helyrejön!!!
2012. szeptember 19. 22:29
Sajnálom őt, mert nem az ő hibája teljes mértékben, hanem azoké, akik nem állították meg, vagy nem bírták jobb belátásra. Meg persze a szülőké is, mert nem várni kéne hogy hazamenjen a gyerek, hanem tenni érte valamit. De benne van a cikkben, hogy lesz_rják, és csak a pénze érdekelte a kedves szülőket, ami elszomorító...
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2012. szeptember 20. 04:22
Nagyon rossz ilyeneket hallani.
Kicsinek nagyon szerettem, még meg lehetne ezt állítani külön féle segítségekkel. De ami felvoltak sorolva a gyerekkoráról már nem tudom mit gondoljak.
Kicsinek nagyon szerettem, még meg lehetne ezt állítani külön féle segítségekkel. De ami felvoltak sorolva a gyerekkoráról már nem tudom mit gondoljak.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.