Haldoklik Macaulay Culkin
2012. szeptember 19. 15:41
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Feilla igazad van...!
2012. szeptember 19. 15:42
docika27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178968 offline |
Szinte nem is volt gyerekkora... ez az átka ha valaki túl fiatalon válik népszerű sztárrá. De nagyon sajnálom.. Remélem sikerül erőt venni magán és felhagy ezzel a drogozással.
2012. szeptember 19. 15:43
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Feilla igazad van!
2012. szeptember 19. 15:47
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Sajnálom,hogy ennyire tönkretette a hírnév és hogy nem volt mellette senki,aki segíteni tudott volna neki.Véleményem szerint nemcsak ő tehet arról,hogy idáig jutott,hanem a környezete is.Sajnálom,hogy ez lett belőle,pedig nagy színész lehetett volna.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. szeptember 19. 15:48
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
ilyen sok pénze van??
ja és gyökerek a szülei.segíteni kéne neki,nem azt mondani h az ajtónk nyitva áll előtte, ha szeretné a segítségünket” mert egy drogos ált.nem így gondolkozik.most kéne elvonóra küldeni,amíg még nem késő.
ja és gyökerek a szülei.segíteni kéne neki,nem azt mondani h az ajtónk nyitva áll előtte, ha szeretné a segítségünket” mert egy drogos ált.nem így gondolkozik.most kéne elvonóra küldeni,amíg még nem késő.
2012. szeptember 19. 15:50
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Én nemrégiben olyan cikket akartam írni, hogy jobb állapotban látták Macaulay-t. Aki látott róla a hetekben készült fotókat, az tudhatja, hogy nem olyan sovány, és amíg tőle nem hallom, a cikkben leírtakat megerősíti, addig nem is hiszek semmilyen pletykának.
2012. szeptember 19. 15:58
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
Remika teljesen egyetértek... mondjuk ott kezdődik hogy nemkell rászokni:')
2012. szeptember 19. 16:00
LunaFleurvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 1 Azonosító: 157732 offline |
Nahát ez szép: „Amikor a LAPOKban megláttuk a róla készült képeket..." Persze, honnan máshonnan tudjam, hogy jól van-e a fiam..természetesen egy szennylapból..véletlenül sem egy telefonbeszélgetésből, egy e-mailből, esetleg (de csak E-S-E-T-L-E-G!) beszélek vele személyesen!! Na de kérem! Azért ez se normális..akkor meg már ne lepődjünk meg, hogy szegény fiú itt tart! Gratulálok a drága szülőknek!
2012. szeptember 19. 16:06
Sajnálom azért őt egy kicsit!
Ha nem lenne ilyen felelőtlen,most még élhetne jó pár évig még!
Ha nem lenne ilyen felelőtlen,most még élhetne jó pár évig még!
2012. szeptember 19. 16:20
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Szegény ! :"( Istenem ezt el sem hiszem Nee! Csak élje meg a szülinapját
2012. szeptember 19. 16:24
hát nem hiszem, hogy leszokna róla...nem akarom, hogy meghaljon, nagyon nagyon rossz hír lenne
2012. szeptember 19. 16:25
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
tessék felnőni
a médiának meg békén kellett volna hagyni már az elején
a médiának meg békén kellett volna hagyni már az elején
2012. szeptember 19. 16:29
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Szegényke,emlékszem kicsiként mennyire szerettem hmm...
Nem is csodálom úgy őszintén,hogy ez lett vele. Ha valaki elkezdi akkor ott már nagy gond van. Például a szülei válása meg ahogy viselkedik...elveszett gyerekkorát nem tudja,tudják visszahozni. Szegény Macaulay meg csak menekülne...nekem úgy tűnik. Azért igen,igaza van pár előttem szólónak szép család lehet,ha így képeken végig nézik a halálát. Még kamasz kora elején kellett volna pár pofont kapnia és nem hagyni,hogy legálisan függetlenítse magát.
Megvagyok róla győződve,hogy akkor egyenesben maradt volna.
Mellesleg szerintem elvonóra meg nem fog menni,ha még az elején nem volt ereje és támasza akkor most már hiába,még ha bezárják is oda,nem fog leszokni.
Persze nagyon szurkolok érte. Hosszú élete nem lesz,de legalább a szülinapját érje meg.
Nem is csodálom úgy őszintén,hogy ez lett vele. Ha valaki elkezdi akkor ott már nagy gond van. Például a szülei válása meg ahogy viselkedik...elveszett gyerekkorát nem tudja,tudják visszahozni. Szegény Macaulay meg csak menekülne...nekem úgy tűnik. Azért igen,igaza van pár előttem szólónak szép család lehet,ha így képeken végig nézik a halálát. Még kamasz kora elején kellett volna pár pofont kapnia és nem hagyni,hogy legálisan függetlenítse magát.
Megvagyok róla győződve,hogy akkor egyenesben maradt volna.
Mellesleg szerintem elvonóra meg nem fog menni,ha még az elején nem volt ereje és támasza akkor most már hiába,még ha bezárják is oda,nem fog leszokni.
Persze nagyon szurkolok érte. Hosszú élete nem lesz,de legalább a szülinapját érje meg.
2012. szeptember 19. 16:31
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Uristen...szegeny mikor meglattam el se hittem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.