Haldoklik Macaulay Culkin
2012. szeptember 20. 19:06
URITEN!!!!!!!!!!!!!VALAKI SEGITSEN MÁR RAJTA.OLYAN FURA LENNE HA MEGHALNA.
2012. szeptember 20. 19:36
jajj, neee! imádom ezt a srácot, nem nem nem nem és nem lehet ez pont vele történik meg?!
2012. szeptember 20. 20:05
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
Hayley.5 te elolvastál egyáltalán egy rohadt betűt is az egészből? Kb. egész életében egy drogfüggő volt... nem mondom, hogy nem sajnálom egy picit sem, de hát azért nem lepődtem meg!
2012. szeptember 20. 21:24
Nem semmi szülei vannak mondhatom...nem vették észre h drogozik...gyönyörűek mondhatom h most jut eszükbe segíteni...és h csak pénzt akarják kihúzni belőlük
2012. szeptember 20. 21:57
Hát nekem elegem van a drogosokból , engem is sokszor próbáltam bele vinni ilyenekbe , de szerencsére nekem van eszem , nem úgy mint ennek , a drog nem old meg semmit . Én is szerettem a filmekben minden karácsonykor ez megy még most is , de hát rajta már semmi sem fog segíteni , csoda kéne sajnos , hogy túlélje , nagyon sajnálom én is de ezt magának köszönheti , elszomorító hogy manapság ennyien így halnak meg és szerintem aki ilyen hülye , hogy drogozni kezd és nem is aggasztja , akkor megérdemli a halált , nagyon sajnálom , de tényleg , de ő neki szerintem nincs sok hátra , már terápia sem segíthetne ezen , szerintem már neki túl késő , elszomoító én is sajnálom de ez van
2012. szeptember 21. 12:40
EdinaGlambertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 176925 offline |
Na szegény! De miért?!?
2012. szeptember 21. 15:44
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline |
óóó pedig én úgy szerettem mikor kicsi volt:( bárcsak valahogy leszokna a drogokról, bár már ilyen állapotban nem valószínű:s
2012. szeptember 21. 17:18
Tessék, kellenek az "okos" amcsiknak a gyerekszínészek... A srác is nagy valószínűséggel azért nyúlt a drogokhoz, mert fiatal korában már mindene megvolt, amire csak szüksége volt és úgy tűnik nem bírta tovább. Az ilyesmire számítani lehet.
Ezen kívül szerintem magára vessen. Mindenki tudja, hogyha egyszer belekóstolsz, nem tudsz többé ellenállni és mindig többet akarsz, mert ha elmúlik a hatása egyre szarabbul van az ember. Innen pedig bizony már nincs visszaút. Előre is sajnálom, mert egészen biztos, hogy meg fog halni, ha csak nem segít rajta valami csoda.
EdinaGlambert ezt most komolyan gondoltad? El is kéne olvasni a cikket!
Ezen kívül szerintem magára vessen. Mindenki tudja, hogyha egyszer belekóstolsz, nem tudsz többé ellenállni és mindig többet akarsz, mert ha elmúlik a hatása egyre szarabbul van az ember. Innen pedig bizony már nincs visszaút. Előre is sajnálom, mert egészen biztos, hogy meg fog halni, ha csak nem segít rajta valami csoda.
EdinaGlambert ezt most komolyan gondoltad? El is kéne olvasni a cikket!
2012. szeptember 21. 17:27
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline |
istenem, bárcsak leszokna szerintem még mindig nem késő! térjen észhez, annyian szeretik...nem ölheti meg magát... én a szülei helyében nem csak "nyitott ajtóval" várnám... hanem én mennék segíteni! mielőtt túl késő lesz !
2012. szeptember 21. 17:27
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Szegény srác... nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle. Szerintem ez nem csak az ő hibája, a családjáé is. Nem volt gyerekkora, teljesen érthető, hogy hiányzik neki de ez nem megoldás. Nagyon örülnék, ha leállna a szerekkel, bár erre szerintem sajnos nincs esély.
2012. szeptember 21. 17:38
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
sophiej! Egyetértek veled.
2012. szeptember 21. 17:45
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline |
ja, és azoknak, akik azt irták, azt mondják, hogy megérdemli és az ő hibája, üzenem h fogják be a pofájukat mert valószínűleg nektek normális gyerekkorotok volt, de az biztos, hogy normálisabb és a szüleitek nem a pénzedre éheztek, amit te kerestél meg... ezeket a szereket elég egyszer kézbe venni, és onnantól nem tudsz leállni... mindenkinek máshogy hat. nagyon sajnálom őt... nem valószínű, hogy le tud állni... de talán még szakember, orvos segítségével menne. minek vannak a szülei, ha nem segítenek neki? ne azt várják már, hogy ő menjen segítségért, egy drogos (bocsánat a kifejezésért) nem fog segítséget kérni... mivel valószínűleg a szerek hatása alatt nem is tud magáról normálisan. Ideje lenne feleszmélnie mindenkinek. Az a baj, hogy az emberek akkor eszmélnek fel mindig, amikor már megtörtént a baj... ezt nem lenne szabad hagyni...!! Xx
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.