Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 20. 20:26
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
pörgős,bulizós,fiatalos ♥ egyszóval: tökéletes. én totálisan azt érzem,hogy teljesen elengedték magukat,és önmaguk voltak ebben a klipben. Viccesre és szexire sikeredett bár az 1D-től mi mást várhattunk volna♥♥♥ fantasztikus hangok,5 baromi helyes srác...ez már csak jó lehet! ♥ annak pedig különösen örülök,hogy Zayn sok szólót kapott!♥ PERFECT BOYS *.*
2012. szeptember 20. 20:28
Ahhoz képest hogy be volt harangozva, annyira nem lett extra, de egyébként nem olyan rossz
ManocskahGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 176244 offline |
omájgáád*-* annyirajóó*-* persze ők csakis jót kreálhatnak *.*
Jaj már nagyon vártam ezt a klipet. Most sem csalódtam bennük, egyszerűen fantasztikus a szám és a klip is egyaránt. A klipben megint csak önmagukat adják, hogy mennyire életvidámak és bolondok. A számot előre látom, hogy rongyosra fogom hallgatni csak úgy, mint a többit. Tehát egy szó, mint száz: imádom.
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
nadasizsanettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 184242 offline |
Imádom *_________*♥♥♥♥♥♥
2012. szeptember 20. 20:29
SummerGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181525 offline |
IMÁDOOOOOM!!!!!!!!!!Már tudom a szöveget és Niall rohadt helyes benne
2012. szeptember 20. 20:31
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Szerintem nagyon jó lett. Imádom. És az új albumukat is nagyon várom már.
2012. szeptember 20. 20:32
Nem kell mindenkinek szeretnie,senki sem egyforma.Aki meg fan az szerintem meg imádja mert nagyon jó!!!Már most imádoooom <3!!
2012. szeptember 20. 20:33
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Tökéletes *.*
Ennyit tudok mondani,fantasztikus lett,szerintem ezzel elég sokan egyettértenek
Számomra ez az eddigi legjobb klippjük. És Zayn valami fantasztikus a szólója,imádom a hagját,és az egész klippet
Vicces,a hangulata nagyon jó,a srácok hangja fergeteges.
Live While We're Young
imádoom
Ennyit tudok mondani,fantasztikus lett,szerintem ezzel elég sokan egyettértenek
Számomra ez az eddigi legjobb klippjük. És Zayn valami fantasztikus a szólója,imádom a hagját,és az egész klippet
Vicces,a hangulata nagyon jó,a srácok hangja fergeteges.
Live While We're Young
imádoom
2012. szeptember 20. 20:34
MadHatter-nek igaza van...Nem tom h lehetnek a mai tinilányok többsége (és a fiúk egy része) ilyen ízléstelenek...Gratula 1D fanok...egyéniség 0.szinten de le merném fogadni h egy norbmális zenét (nem agyon dj-zet szart,nem is ezt a lepkefingot,nem az X-Factor melléktermékek és a disney-s tinipicsák számaira gondolok,hanem egy igazi előadótól hallható számot) nem is hallottatok
Leszarom ha ezzel bárkit is megbántok.
Hisztis 1D-picsák vagytok akik éppen kiléptek a JB-s korszakból...hülye koppintás gecik vagytok akik mindig az új X-Factor nyertesekre cseréltek a régebbiről... Csak felvilágosítalak titeket h az 1D iránti rajongásotok is csak az új széria végéig fog tartani...úgy ahhogy eddig is...direkt vagytok ilyen rózsaszínködben elhomájosult hülyegyerekek...szánalmasak vagytok
Semmikor sem számít nektek az h mennyire tehetségesek...nem vettéttek észre h a kommentek legtöbbje arról szól h „milyen helyesek” (szerintem amúgy egy nyomorékarcú banda) nem arról h milyen a handjuk...szarok vagytok 1D fanok,szar az 1D,szarok is maradnak és maradtok a múltban ajelenben és a jövőben is
Leszarom ha ezzel bárkit is megbántok.
Hisztis 1D-picsák vagytok akik éppen kiléptek a JB-s korszakból...hülye koppintás gecik vagytok akik mindig az új X-Factor nyertesekre cseréltek a régebbiről... Csak felvilágosítalak titeket h az 1D iránti rajongásotok is csak az új széria végéig fog tartani...úgy ahhogy eddig is...direkt vagytok ilyen rózsaszínködben elhomájosult hülyegyerekek...szánalmasak vagytok
Semmikor sem számít nektek az h mennyire tehetségesek...nem vettéttek észre h a kommentek legtöbbje arról szól h „milyen helyesek” (szerintem amúgy egy nyomorékarcú banda) nem arról h milyen a handjuk...szarok vagytok 1D fanok,szar az 1D,szarok is maradnak és maradtok a múltban ajelenben és a jövőben is
2012. szeptember 20. 20:36
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Ez a klip meg a szám is valami fantasztikus*_* most mindenki suliban magol, esik az eső és ez a klip tökre felvidít =D és nem (csak) csak azért szeretjük őket, mert helyesek, a one direction sokkal de sokkal több ennél, na és ez szerinted unalmas? Ennél mit akartok pörgősebbet?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.