A főszereplők szívesen elvállalnák egy újabb rész készítését, bár egyelőre saját projektjeikre koncentrálnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Van esély a Sherlock Holmes folytatására
2012. szeptember 20. 22:51
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
2012. szeptember 21. 02:35
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline |
Szeretném is meg nem is. Jude és Rob is fantasztikus színészek és szívesen látnám őket ismét együtt a vásznon, főleg a mesterdetektív és a Jó Doktor bőrében, de megvan rá az esély, hogy hatalmas pofára esés lenne az egész.
A Guy Ritchie féle verzió inkább nevezhető egy jól megkomponált akciófilmnek rengeteg robbanással és mozgalmasabbnál mozgalmasabb jelenetekkel, mint kriminek, ami ugye a Doyle-féle kánon valójában. Nem biztos, hogy a nép vevő lenne egy újabb hasonló feldolgozásra.
Habár imádom és akármikor képes lennék ismételten megnézni ezt a két részt, nekem Sherlock egy tanácsadó- magándetektív, aki valóban mestere sokféle harcművészetnek, de inkább az elméje élesebb mint a kése...
Lehet, hogy elég volt. A második rész pont úgy ért véget, hogy kellő mennyiségű lezárást nyújtott és bőven elég sajgást a rajongó szívnek a nyitottsága miatt.
Habár szinte ugyanúgy ért véget, mint a BBC sorozat verziója, a modern kori Sherlock befejezésében sokkal több a potencia. (az szerencsére folytatódik is)
Persze ez csak az én véleményem. biztos vagyok benne, hogyha megjelenne pár éven belül a mozikban a 3. rész,premier vetítésen nézném meg, mint az előzőket.XD RDJ(L) ( képes voltam megnézni a 90-es évek előtt készült filmjeit és szent ég, azok vmi borzalmasak:D)
A Guy Ritchie féle verzió inkább nevezhető egy jól megkomponált akciófilmnek rengeteg robbanással és mozgalmasabbnál mozgalmasabb jelenetekkel, mint kriminek, ami ugye a Doyle-féle kánon valójában. Nem biztos, hogy a nép vevő lenne egy újabb hasonló feldolgozásra.
Habár imádom és akármikor képes lennék ismételten megnézni ezt a két részt, nekem Sherlock egy tanácsadó- magándetektív, aki valóban mestere sokféle harcművészetnek, de inkább az elméje élesebb mint a kése...
Lehet, hogy elég volt. A második rész pont úgy ért véget, hogy kellő mennyiségű lezárást nyújtott és bőven elég sajgást a rajongó szívnek a nyitottsága miatt.
Habár szinte ugyanúgy ért véget, mint a BBC sorozat verziója, a modern kori Sherlock befejezésében sokkal több a potencia. (az szerencsére folytatódik is)
Persze ez csak az én véleményem. biztos vagyok benne, hogyha megjelenne pár éven belül a mozikban a 3. rész,premier vetítésen nézném meg, mint az előzőket.XD RDJ(L) ( képes voltam megnézni a 90-es évek előtt készült filmjeit és szent ég, azok vmi borzalmasak:D)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 21. 06:30
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Mi a fészkes fenének? A második is rossz lett, ráadásul rávették Noomit hogy a nevét adja ahhoz a maszlaghoz. No. Stop. Amúgy is elég sok a Sherlock Holmes adaptáció (szerintem). Modern időkben játszódó, sorozat, így meg úgy, elég volt. Visszasírom a Jeremy féle sorozatot és számomra manapság csak egyféle SH létezik, az pedig a BBC-s féle. Nincs szükség több Sherlock Holmes filmre és a CBS-es sorozatra sem mert abban kérem szépen mindenki ott van csak Sherlock Holmes nincs. Az Elementary-ban egy Monk/Mentalista karaktert látok. A pasas helyes de nem Sherlock. Éljen Jeremy és Benedict.
2012. szeptember 21. 06:37
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
Én nagyon szeretem az első és a második részt is úgyhogy hajrá!Inkább ebből legyen folytatás ne az ilyen Titanic meg hasonlók, amikben először rengeteg képzelőerő aztán meg lószar már elnézést a kifejezésért!Hallottam a második részéről és valami katasztrófa!!!Semmi köze az eredeti filmhez!Ebben legalább van kaland akció és még talán a szereplők is megmaradnának!
2012. szeptember 21. 11:17
fikuszkukiszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 168361 offline |
Nem lenne rossz, ott kéne folytatni, ahol az első abbamaradt. A második rész története pont az utolsó a sorban , Moriarty még más sztorikban is főszereplő...
2012. szeptember 21. 12:53
Személy szerint örülnék a folytatásnak. Guy Richie zseniális rendező. Minden filmjét szeretm. Nekem tetszett az Árnyjáték is, még akkor is, ha szerintem sem karcolta meg az első rész csavarait, történetét.
2012. szeptember 21. 14:00
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Júj remélem lesz még rengeteg rész!!! Nagyon imádtam az előző 2 részt, meg a színészeket is benne De ha Robert van benne akkor csak jó lehet Jajjjj remélem jól döntenek és lesz!!!!
2012. szeptember 21. 14:13
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Én inkább megnézem 10 Sherlock részt,mint,hogy valami romantikus-nyáladzó vackot nézzek.Már bocsánat.
Amúgy az igaz,hogy az első rész sokkal jobb volt,de a második se volt olyan rossz,mint amennyire leadjátok.Különben is Jude és Robert nagyon jó színészek.
Amúgy az igaz,hogy az első rész sokkal jobb volt,de a második se volt olyan rossz,mint amennyire leadjátok.Különben is Jude és Robert nagyon jó színészek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 21. 17:23
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Ójeee Lucy (áliász dr Watson :'3) a kalandjaink folytatódnak! :'DD
2012. szeptember 21. 17:25
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
PinkPoison drága Serlok holmsz ügynöök bizony mi sose adjuk fel!:'D (y)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.