Ők a legsikeresebb fiatal sztárok 2012-ben
2012. szeptember 21. 20:54
Ezek meg kik? Jézusom... első hely JB! Még meddig süllyed ez a világ?! One Direction... ehhez már véleményem sincs!
2012. szeptember 21. 21:05
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Én nem értek egyet annyira a listával.
Szívem szerint másoknak adtam volna az elöl lévő helyeket, de egyébként is, szerintem most ha úgy nézzük, a One Directionnek előbb kéne lennie, mint Justin Biebernek, mert ők most nagyon felkapottak. Lehet, hogy pár év múlva már nem lesznek azok, de most szerintem ők azok, akikről mindenki beszél, róluk tényleg mindenhol lehet hallani. Meg én Selenát is előbb raktam volna Deminél, pedig mindkettőjüket szeretem. Plusz nekem vannak olyanok is a listán, akikről eddig még nem is hallottam.
Szívem szerint másoknak adtam volna az elöl lévő helyeket, de egyébként is, szerintem most ha úgy nézzük, a One Directionnek előbb kéne lennie, mint Justin Biebernek, mert ők most nagyon felkapottak. Lehet, hogy pár év múlva már nem lesznek azok, de most szerintem ők azok, akikről mindenki beszél, róluk tényleg mindenhol lehet hallani. Meg én Selenát is előbb raktam volna Deminél, pedig mindkettőjüket szeretem. Plusz nekem vannak olyanok is a listán, akikről eddig még nem is hallottam.
2012. szeptember 21. 21:31
Ha így halad az 1D akkor hamarosan már elsők lesznek.
2012. szeptember 21. 21:53
Hát nehéz döntés, de én Justin és a One Direction ugyanannyira szeretem úgyhogy nem tudnék dönteni.
Ha ész szerűen nézzük akkor érthető h miért JB van legelől és megérdemli hiszen már régebb óta van a szakmában mint az 1D de ettől függetlenül azért a második hely is elég durva én bitzos ürölnék neki% lehet h nem sokára megelőzik justint, de szerintem egyenlőre még annyi díjat és pénzt nem kerestek mint JB
Ha ész szerűen nézzük akkor érthető h miért JB van legelől és megérdemli hiszen már régebb óta van a szakmában mint az 1D de ettől függetlenül azért a második hely is elég durva én bitzos ürölnék neki% lehet h nem sokára megelőzik justint, de szerintem egyenlőre még annyi díjat és pénzt nem kerestek mint JB
2012. szeptember 21. 21:56
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline |
Bieber elsőőő??!!
Hát sztem ezen a listán valamit jól elku**ak az biztos!!!
1D 4ever!!! <3
Hát sztem ezen a listán valamit jól elku**ak az biztos!!!
1D 4ever!!! <3
2012. szeptember 21. 21:57
persze szurkolok nekik! imádom őket! és amúgy nem lejárt lemez JB! egy darabig sajnos még nézneek kell a képét. Nem is lesz az amíg újjab és újjab dolgokkal rukkol elő! Tudom utáljátok, de bármennyire is gyűlölitek azért tud valamit a gyerek és nem feltétlenül a hangjára célzok! ha egy kicsit megnézitek jobban elég sok híres zenész ismeri őt el! nem véletlen!
2012. szeptember 21. 22:25
ABBAMania: És ha nekem Justin és az 1D a minőségi zene??? Akkor én kevesebb vagyok?? Vagy süket?? Hagyjuk már ezt az utálkozást, annyira unalmas már -.-"
Am én vok az egyetlen aki ebből egy csomót nem ismer...? xdd
Am én vok az egyetlen aki ebből egy csomót nem ismer...? xdd
2012. szeptember 21. 22:31
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Nekem Miley teljesen semleges de azért durva, hogy 18-ik....
2012. szeptember 21. 22:44
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Nehogy már Justin az első???!!! És Selly csak 6??? ez mi komolyan?!
2012. szeptember 21. 22:48
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Örülök hogy ők vezetik főleg az 1D-nek,Deminek,Cher-nek ♥.♥ Imádom őket$$
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.