Abbahagyja egy időre az LMFAO
2012. szeptember 22. 17:22
|
|
Vandeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 156430 offline
|
Hatalmas rajongójuk vagyok, nagyon sajnálnám ha igaz lenne
szerintem nem igaz, mert semmi jel nem utalt arra, hogy feloszlanának. Most jelölték őket az EMA-re és ráadásul most vannak a karrierjük csúcsán... Miért hagynák abba? Egyébként rengeteg helyen cáfolják, és én addig nem hiszem el, amíg az ő szájukból nem hallom!!
1 felhasználónak tetszik:
Smiley World
2012. szeptember 22. 17:29
|
|
CosmicVampyreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 186439 offline
|
kár értük. :/ remélem nem lessz hosszú a szünet.
2012. szeptember 22. 20:32
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Már csodálkoztam is hogy ennyi ideig nincs új klipjük se semmi.. de nem is szeretem őket annyira :'D
2012. szeptember 22. 20:35
|
|
dzse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 673 Csatolások: 246 Azonosító: 180852 offline
|
MÉG MIELŐTT BÁRKI ELKEZDENE ÖRVENEDNI VAGY SZOMORKODNI FELVILÁGOSÍTANÁLAK TITEKET HOGY NEM OSZLANAK FEL!!!TÖBB OLDAL IS MEGERŐSÍTETTE EZT! Foo azt nyilatkozta telefonon a news.com.au-nak,hogy már elég régóta, 5-6 éve csinálják ezt és úgy érzik, lehet hogy jobb
lenne azt csinálni, ami úgy jön, úszni az árral, mintsem ezt (az LMFAO-t) erőltetni állandóan.
A srácok több oldalnak és magazinnak is megerősítették, hogy az újabb rémhír nem igaz. Hiszen az, hogy Sky ezelőtt hátsérülése, most
pedig a Big Bad University-s teendők miatt épp nem tud RedFoo-val turnézni, még nem jelenti azt, hogy feloszlanának.
Az EMA-re sem jelölték volna őket valószínűleg, ha épp feloszlófélben lennének..
lenne azt csinálni, ami úgy jön, úszni az árral, mintsem ezt (az LMFAO-t) erőltetni állandóan.
A srácok több oldalnak és magazinnak is megerősítették, hogy az újabb rémhír nem igaz. Hiszen az, hogy Sky ezelőtt hátsérülése, most
pedig a Big Bad University-s teendők miatt épp nem tud RedFoo-val turnézni, még nem jelenti azt, hogy feloszlanának.
1 felhasználónak tetszik:
Smiley World
2012. szeptember 22. 21:08
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Köszönöm Istenem!
2012. szeptember 23. 11:53
Szerintem nem is kellett volna belevágniuk a "zenélésbe"
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.