Október 1-től új telenovella érkezik kis hazánkba: a Bűnös szerelmek, melynek főszereplői az El Mantial – Az ősforrás sztárja, és a Második élet főhősnője, Lorena Rojas.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bűnös szerelmek az RTL Klubon
2012. szeptember 24. 12:09
Amiben Catherine Siachoque szerepel, az már csak izgi lehet.
Remélem megint valami utálatos pénzmániás nőt, imádom az ilyen szerepeit.

2012. szeptember 24. 13:40
Semelyik ilyen hülye sorozatot nem nézem....nem tudom elképzelni mi lehet ezekben a történetekben még izgalmas. Mikor mindegyiknek ugyanaz a lefolyás menete.
2012. szeptember 24. 14:05
![]() |
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 ![]() |
Én nagyon várom már !! Mert imádom Sonya Smith-et !!!!!

2012. szeptember 24. 14:10
![]() |
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 ![]() |
Nem Bűnös szerelmek,hanem Bűnös szerelem.
Catherine Siachoque miatt biztos belenézek majd.
Catherine Siachoque miatt biztos belenézek majd.
2012. szeptember 24. 15:49
Pedig már azt hittem, hogy Magyarország kezd kinőni ezekből a sorozatokból...
2012. szeptember 24. 16:23
tuttttiiiii néézzniiiii fogom hisz vannak benne kedvesnceim is.
2012. szeptember 24. 16:46
Nem hiszem hogy nézni fogom,de Lorena-t megnézném a Második élet-en kívül más sorozatban is.
2012. szeptember 24. 18:00
![]() |
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 ![]() |
Idézet (LBDKH88 @ 2012.09.24. 13:40)
Semelyik ilyen hülye sorozatot nem nézem..nem tudom elképzelni mi lehet ezekben a történetekben még izgalmas. Mikor mindegyiknek ugyanaz a lefolyás menete.
Na pont ez a dolog az, ami a Telemundo sorozataira nem igaz... Náluk egyik sorozat sem igazán hétköznapi, és még a legromantikusabbnak tűnő sorozatokban is van olyan szál, ahol a történetbe belekeverednek bűnözők, és drogdílerek is. Szerintem ez az egyetlen olyan gyártó, amelyik nem félt belevinni újdonságot, és némi akciót a történetbe. Mielőtt mindenki leírja a műfajt, nézzen is kicsit utánna a gyártónak és a sorozatnak is...
2012. szeptember 24. 18:52
![]() |
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7119 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 ![]() |
Nem valami nagy szám lehet...!!!!
2012. szeptember 24. 18:55
Én biztosan nézni fogom! Nagyon érdekesnek hangzik, biztos nagyon jó kis sorozat. A szereposztás is nagyszerű, hiszen mindannyian nagyon tehetséges színésznők/színészek.
2012. szeptember 24. 20:49
![]() |
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 ![]() |
Szuper ... még egy szappanopera

Kapcsolódó sztárok

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Rajongói szerint kés alá feküdt.

Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Titokban ismét bővült a családjuk.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Selena Gomez anyukája nagyon cuki közös fotókat posztolt: "Ahol most tartunk, az hihetetlen"
Mandy Teefey a lányával közös lépeket rakott ki.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.