Liam Payne szakított barátnőjével
2012. szeptember 26. 12:34
JAAAAAAAJ. ÖSSZEDŐLT EGY VILÁG. FELVÁGOM AZ EREIMET, MERT ÉLETEM ÉRTELMEI SZAKÍTOTTAK. JAJJ, SZŰZ ANYÁM, MENTSD MEG A VILÁGOT A PUSZTULÁSTÓL
kb ez megy
eléggé szánalmas
kiírtanám az összes ilyen 12 éves nyávogó gádzsit
kb ez megy
2012. szeptember 26. 12:38
Idézet (hayleyshusband @ 2012.09.26. 12:34)
JAAJ. ÖSSZEDŐLT EGY VILÁG. FELVÁGOM AZ EREIMET, MERT ÉLETEM ÉRTELMEI SZAKÍTOTTAK. JAJJ, SZŰZ ANYÁM, MENTSD MEG A VILÁGOT A PUSZTULÁSTÓL
kb ez megy
eléggé szánalmas
kiírtanám az összes ilyen 12 éves nyávogó gádzsit
kb ez megy
Hallod. Figyelj már szerintem kattincs ide: x
Ha valami nem tetszik el lehet battyogni
2012. szeptember 26. 12:51
Idézet (hayleyshusband @ 2012.09.26. 12:41)
te meg ide
és kevesebb irritáló ember lesz
Örülök, hogy irritállak, az érzés kölcsönös.
De talán azon elgondolkodhatnál, hogy nem irritálnálak ha nem kattintanál rá állandóan a 1D-s cikkekre. Szóval szerintem mennyél a Párámórodhoz és nézegesd azokat.
Bye-bye
2012. szeptember 26. 12:55
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát, már valahogy éreztem, hogy ilyesmi lesz. De biztos, hogy igaz a hír? Emlékeztek, hogy máskor is azt írták, hogy Selena és Justin szakítottak, pedig nem is volt igaz? Lehet, hogy ez is kamu.
Bár, szerintem nem illettek össze, már a korkülönbség miatt se. Engem mindig idegesít, ha egy lány idősebb a fiúnál...meg nyilván Danielle lassan gyereket is szeretne, hisz már 24 éves múlt, Liam pedig még csak 19! :S Mire ő is szeretné a babát, addigra lehet, hogy Danielle már 30 éves is lenne, az fölött meg már nem egészséges. Ez van, sajnos. Ilyen az élet! :S
Bár, szerintem nem illettek össze, már a korkülönbség miatt se. Engem mindig idegesít, ha egy lány idősebb a fiúnál...meg nyilván Danielle lassan gyereket is szeretne, hisz már 24 éves múlt, Liam pedig még csak 19! :S Mire ő is szeretné a babát, addigra lehet, hogy Danielle már 30 éves is lenne, az fölött meg már nem egészséges. Ez van, sajnos. Ilyen az élet! :S
2012. szeptember 26. 12:59
Idézet (nRegíí @ 2012.09.26. 12:51)
Örülök, hogy irritállak, az érzés kölcsönös.
De talán azon elgondolkodhatnál, hogy nem irritálnálak ha nem kattintanál rá állandóan a 1D-s cikkekre. Szóval szerintem mennyél a Párámórodhoz és nézegesd azokat.
Bye-bye
Bye-bye
unalmas, hogy naponta találkozok veled egy szinten lévő emberekkel.
aaj, istenem, mit vétettem, hogy a sok világtalant rám szabadítod?
kivagyok ezektől a 10-13 évesektől (de még 15 évesektől is), akik a felkapott sztárokat istenítik
2012. szeptember 26. 13:06
Idézet (hayleyshusband @ 2012.09.26. 12:59)
unalmas, hogy naponta találkozok veled egy szinten lévő emberekkel.
igen, ÁLLANDÓAN (?) 1D cikkeket olvasok, ez az életem, erre nyáladzok.
és nagyon nem oltasz, ha ezt a szövegkiemelést, meg stbstb többi szánalmas cuccot te oltásnak szánod:D
kivagyok ezektől a 10-13 évesektől (de még 15 évesektől is), akik a felkapott sztárokat istenítik
tudod egyáltalán mi az a paramore?
vagy a 'D-s ágynemű huzatodon kívül nem törődsz semmivel?
Most, hogy mondod, nem- nem tudom mi az a Paramore, nem hallottam egy számukat se, nem is fogom meghallgatni, DE nem is foglalkozom velük. Nem megyek rá olyan cikkre amiben róluk írnak, és nem teszek megjegyzést (-írtam pár negatív kommentet, de azok kiérdemelték-). Te miért teszed? Elhiszem, hogy eleged van a 1D-ből, mert most ők a "világsztárok" de akkor is, mire jó ez? És én ezt a kérdést 'udvariasan' tettem fel, elvárom, hogy te is ilyen hangnemben válaszolj.
2012. szeptember 26. 13:06
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Eléggé meglepődtem, mikor olvastam a hírt. Eddig is remekül megvoltak, mindig tudtak egymásra időt szakítani, nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, maximum ráfogták, hogy nincs idejük. Szerintem teljesen más áll itt a háttérben, de mindegy. Pedig azt hittem még jó ideig együtt lesznek, de hát ez van..
2012. szeptember 26. 13:09
Idézet (hayleyshusband @ 2012.09.26. 13:01)
1D-s ágyneműhuzat*
már írni se tudok -.-
Ne szívd mellre, nincs mindenkinek jó ízlése.
2012. szeptember 26. 13:09
Mi? mi a... Jaj nemár Olyan kis aranyosak eggyütt.!!
én ezt nem akarom. Totál összeillenek.! Mind a kettőjüket imádom. Most ezt miért kell? Eggyáltalán igaz ez?
2012. szeptember 26. 13:10
Idézet (nRegíí @ 2012.09.26. 13:06)
Most, hogy mondod, nem- nem tudom mi az a Paramore, nem hallottam egy számukat se, nem is fogom meghallgatni, DE nem is foglalkozom velük. Nem megyek rá olyan cikkre amiben róluk írnak, és nem teszek megjegyzést (-írtam pár negatív kommentet, de azok kiérdemelték-). Te miért teszed? Elhiszem, hogy eleged van a 1D-ből, mert most ők a "világsztárok" de akkor is, mire jó ez? És én ezt a kérdést 'udvariasan' tettem fel, elvárom, hogy te is ilyen hangnemben válaszolj. 
ez elején normálisan írtam, talán enyém volt a 3. hozzászólás, már nem tudom. aztán jöttél te a hozzászólásoddal, ahol úgy írtál a hírről, mintha itt lenne az apokalipszis. szerintem téged az se rendítene meg jobban, ha amputálnák a fél karod, még akkor is a cikken lennél kiakadva.
2012. szeptember 26. 13:14
Idézet (hayleyshusband @ 2012.09.26. 13:10)
ez elején normálisan írtam, talán enyém volt a 3. hozzászólás, már nem tudom. aztán jöttél te a hozzászólásoddal, ahol úgy írtál a hírről, mintha itt lenne az apokalipszis. szerintem téged az se rendítene meg jobban, ha amputálnák a fél karod, még akkor is a cikken lennél kiakadva.
Természetesen gondoltam, hogy nem kapok választ a kérdésemre. Én akkor most itt befejeztem. Szép napot!
2012. szeptember 26. 13:16
|
|
Cica Cicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 182572 offline
|
Úgy sajnálom, hogy szakítottak.
2012. szeptember 26. 13:16
|
|
viktoria_vargaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 184263 offline
|
nekem Liam a kedvencem ,nagyon sajnálom őket
azt hittem ez hosszabb kapcsolat lesz , nagyon meglepett
2012. szeptember 26. 13:19
Idézet (nRegíí @ 2012.09.26. 13:14)
Természetesen gondoltam, hogy nem kapok választ a kérdésemre. Én akkor most itt befejeztem. Szép napot! 
milyen kérdésedre, hogy miért írok 1D cikk alá? tiéd banda? netán a starity a te tulajdonodban áll? esetleg te vagy az anyám? NEM? akkor fogd be a kicsi szád
befejeztem, mert ilyen gyerekes felfogású "emberekkel" nem lehet normálisan beszélni:D mellesleg láttam más 'D-s cikkeknél a hozzászólásod:D hát eléggé szánalmas, hogy minden 1D cikknél az orgazmus kerülget :S
na szia
2012. szeptember 26. 13:22
Sajnálom
Liam és Dan csodálatost párt alkotott
kár h vége
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.

0 felhasználónak tetszik: