Taylor Swift újabb kislemezzel rukkolt elő
2012. szeptember 27. 16:52
Taylor a példaképem,az összes dalát szeretem,szinte mindegyikben van valami különleges de ez a dal most valamiért nem annyira fogott meg úgy,mint a többi dal.
2012. szeptember 27. 17:58
Szerintem Taylor kicsit lassíthatna a számok és klipek kiadásával, lassan kezd olyan lenni mint Bee szülés előtt. xD A dal sem fogott meg annyira, nem is értem miért kapkod vele. Egy lassúbb, érzelmesebb, líraibb dalt érzelmesen és beleéléssel is kell felénénekelni és előadni. Ez sajna Taylor-tól nem jött át.
2012. szeptember 27. 18:04
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline |
ez most nem tetszik annyira.....
2012. szeptember 27. 21:30
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
engem egyedül a Both of Us c. dala fogott meg igazán
2012. szeptember 28. 17:37
Lassíts Taylor Tökre nem értem minek kell ilyen gyorsan új dalokat kiadni. Na de mindegy. A dal nem igazán nem tetszik, a hangja szép, de még mindig utálom.
2012. szeptember 28. 17:45
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szerintem nem lett rossz dal.Nálam általában a lassabb számok akkor "találnak be" elsőre,ha olyan hangulatom van,ami éppen most is van
Tetszik a szövege is,én teljesen bele tudtam élni magam az egészbe.Kíváncsi vagyok már az új albumára.
Tetszik a szövege is,én teljesen bele tudtam élni magam az egészbe.Kíváncsi vagyok már az új albumára.
2012. szeptember 30. 11:11
Sachichanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 178579 offline |
Love it Azért annyira jók a dalai, azért érintenek meg, mert tényleg azt veti papírra, amit érez/érzett és ezeket még sok más ember is így érezheti. Mindig megérinti a lelkem <3
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.