Az összeomlás szélén áll VV Annamari. Munkahelyéről eltanácsolták, barátja kirúgta, miután a Blikk megszellőztette, hogy keresetkiegészítésként pénzért árulja szexuális szolgáltatásait.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Annamari az öngyilkosságot fontolgatja!
2012. szeptember 28. 09:03
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Úgysem teszi meg, ez is csak egy kijelentés, ami miatt figyelni fognak rá.
Mellesleg láttam a riportot és egyáltalán nem hiszek neki. Ennél jobban nem is bukhatott volna le, és ami nagyon szánalmas, hogy tulajdonképpen még mindig tagad...
Előbb kellett volna gondolkodni felnőtt ember módjára és akkor most nem lenne botrány (nem lenne miért), lenne viszont munkája és párkapcsolata. Szóval ezek tudatában nem igazán tudom sajnálni. Ki mit főzött, egye meg...
Mellesleg láttam a riportot és egyáltalán nem hiszek neki. Ennél jobban nem is bukhatott volna le, és ami nagyon szánalmas, hogy tulajdonképpen még mindig tagad...
Előbb kellett volna gondolkodni felnőtt ember módjára és akkor most nem lenne botrány (nem lenne miért), lenne viszont munkája és párkapcsolata. Szóval ezek tudatában nem igazán tudom sajnálni. Ki mit főzött, egye meg...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. szeptember 28. 09:14
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
Akkor nyírja ki magát a hülye k*rva. Ha ennyi esze van. Ezért tart itt a magyar 'celebvilág', mert ilyen kis senkik feltűnési viszketegséggel küzdenek nap mint nap, és mivel nincsenek képernyőn mindent bevetnek. Szánalmas, ez a nő, úgy, ahogy a többi ilyen valóságshow-s kis nimand...
2012. szeptember 28. 09:25
Nem hiszem, hogy megmeri csinálni. Szánalmas ez a nő igazából nem is érdemli meg, hogy nőnek nevezzük
2012. szeptember 28. 09:29
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Azért elég szar lehet neki...de mondjuk az ő hibája nem kellett volna prostiként dolgoznia és akk most nem lenne öngyilkos! :|
2012. szeptember 28. 10:33
Foreveralone.1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 66 Csatolások: 8 Azonosító: 176261 offline |
Kérlek, leköteleznél!
2012. szeptember 28. 10:53
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez a nő egyre szánalmasabb. Tegnap csak sajnáltam szegény párát, hogy hogyan tudott lesüllyedni nőként ennyire mélyre, erre ma haza érek, és az fogad megint csak a címlapon, hogy Annamarika mit akar csinálni. Komolyan annyira sötét, hogy azt hitte senki sem fog rájönni arra, hogy a testét árulja az interneten? Attól, mert Klaudia néven futtatta magát, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy mások ennyire, de ennyire ostobák lennének. Persze, most már perelni is akar... ki mit vet, úgy arat, tartja a közmondás. Saját maga alatt vágta a fát. Talán még egy párszor át kellett volna gondolnia ezt, ha már mindenki elfordult tőle, pláne úgyhogy, ha van egy komoly párkapcsolatom, akkor ilyenbe biztos, hogy nem kezdek. Legalja ez a nő, undorító, ahogyan viselkedik. Ráadásul még az embereket akarja sakkban tartani, hiszen az öngyilkossággal fenyegetőzik! Sosem kívántam senkinek sem a halált, így neki sem kívánom, de azt hiszem erről egyedül most ő tehet. Nagy a baj, most mindenki egy k*rvának tartja az országban, bár szerintem ő már az ertéeles valóvilág valóságsója előtt is keményen űzhette az ipart. Minél jobban tagad, annál jobban tudja mindenki, hogy igaz, amit a Blikk állít. Megérdemelte azt, amit kapott. Egy cseppet sem sajnálom. Öngyilkos pedig nem lesz. Túl nagy benne a szereplési vágy.
2012. szeptember 28. 11:27
Sok esze van, ha erre szerinte az öngyilkosság a megoldás. Hatezerért Münchenbe, tízezerért Londonba is kapható buszjegy, ha nem tud így élni, menjen külföldre és kezdjen új életet.
2012. szeptember 28. 11:28
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Egye meg a levest, amit főzött!
2012. szeptember 28. 12:04
ha nem igazak a hírek,akkor mér nem szarja le?? én ha helyébe azt tenném. szóval, igaz... tőlem aztán nyugodtan kiugorhat az ablakon, legalább egy hülyével kevesebb mo-n.
2012. szeptember 28. 12:46
tomszi1006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 168830 offline |
Hát szánalmas...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.