Újabb plágiumgyanú: most a One Directiont vádolják lopással
2012. szeptember 28. 21:51
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline |
hát hasonlítani hasonlít.... de nem mind1? senki nem fogja összekeverni őket!
2012. szeptember 28. 22:01
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
ez komoly ez komolyan szánalmas o_O
2012. szeptember 28. 22:46
LunaFleurvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 1 Azonosító: 157732 offline |
tény és való, hogy (kísértetiesen) hasonlít az első 10-15 másodperc..én csak örülnék, hogy egy kevésbé ismert, már lefutott együttest, így megismerhetnek általuk..lehet, hogy tiszteletüket rótták csak le ezzel (bár ezt kétlem ) A lényeg az, hogy a több mint 3 perces számnak ez igen elenyésző (~1/18 r.-e)
2012. szeptember 29. 08:32
nonaa1231új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 186834 offline |
Igen az eleje tényleg hasonló a két számnak, de szért ennyire nem kéne túlreagálni...pont az ilyen hülyeségek fogják egy idő után tönkretenni a One Directiont:/
2012. szeptember 29. 08:43
Mrs. Stylinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 182560 offline |
ez hülyeség..kicsit hasonlít.. -.- Éééés?!
2012. szeptember 29. 10:10
Zayn Malik.. Love..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 186057 offline |
Nem is hasonlít annyira.. max egy kicsit.. és egy csomó énekes lenyulja egy pár eggyütes dallamát, szövegét de szerintem ez nem is nagyon hasonló..
2012. szeptember 29. 10:44
Klauka1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 186119 offline |
Az a tény...,hogy a One Directionos sokkal de sokkal jobb!*_*♥
2012. szeptember 29. 14:17
Szeretném itt elmondani a véleményemet, Directionerként Directionereknek. Akinek nem inge, nem veszi magára. Néha elég érdekesnek találom, hogy mennyire elfogultak sokan a srácokkal. Persze, én is bírom ezt az öt hülyét, de néha be kell látni, hogy vannak náluk tehetségesebbek is, és bizony nagyon fel lettek kapva. Hiányzik a tavaly nyár, amikor még az is haladás volt, ha egy millió ember látta a klipjüket, nem százmillió. Hiányoznak azok a srácok, akiknek pár rajongójuk volt, alig ismerték őket, de nekik így jó volt, és nem ők folytak mindenhonnan. Nem győzöm elégszer kihangsúlyozni, hogy igen, Directionernek vallom magam, de ez már nekem is sok. Azon kevesek közé tartozom, akik nem őket hallgatják 24 órában, és elismernek más bandákat, énekeseket is. A The Clash egy legenda, lehet hogy sokan nem ismerik őket, mert sajnos azok az idők már rég elmúltak, amikor ők voltak a nagy fiúbanda. Tényleg, félreértés ne essék, szeretem a 1D-t, de ez az őrület kiborít körülöttük. Ilyen szempontból hiányoznak a 2010-2011-es évek, amikor még csak egy kis banda voltak és nem volt ennyi szánalmas rajongójuk – tisztelet a kivételnek. Megnézném, hányan lettek divatrajongók és hányan szeretik és tisztelik a srácokat, tényleg. Nem a kinézetükért, hanem a zenéjükért és a személyiségükért.
2012. szeptember 29. 15:35
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline |
itsmedemz egyetértek.
Egyébként én is nagyon szeretem a One Direction-t, és tény, hogy nem a világ legeslegtehetségesebb bandája, de én így szeretem őket, ahogy vannak. A videóval kapcsolatba meg nem is tudom mit is mondhatnék. Tény, hogy hasonlít az eleje, de manapság már egyre megszokottab a lopkodás, és szerintem sem ők szerezték a zenéjét, hanem csak a kezükbe adták...
Egyébként én is nagyon szeretem a One Direction-t, és tény, hogy nem a világ legeslegtehetségesebb bandája, de én így szeretem őket, ahogy vannak. A videóval kapcsolatba meg nem is tudom mit is mondhatnék. Tény, hogy hasonlít az eleje, de manapság már egyre megszokottab a lopkodás, és szerintem sem ők szerezték a zenéjét, hanem csak a kezükbe adták...
2012. szeptember 29. 16:03
mi baj van abból?csak a rímet keresik a szövegre és ha ezért használják fel?
2012. szeptember 29. 17:02
Venyige Anna Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 177825 offline |
bezzeg a Pitbull-t evvel nem szekálják !
2012. szeptember 29. 18:22
szerintem ha egy számba olyan részt raknak bele ami egy számban már amúgyis benne volt akkor az már nem is nevezhető újnak és egyedinek nemértem hogy miért csinálják ezt a mai sztárok úgy is tudhatják hogy ezzel a ténnyel kerülnek majd szembe ha észreveszik hogy csaltak
2012. szeptember 29. 19:02
ku99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 151526 offline |
Nem értem hogy minek kell ezzel szekálni már megint őket..az hogyha van benne egy kis hasonlóság akor az miért lehet rögtön zene lopás vagy hogy mondják...meg persze biztos ők azokat a számokat fogják feldolgozni meg hasonlóan megirni ami a 70-es 80-as években voltak menők..menjenek már a búsba....szekáljank mást akkor enyi erővel több előadot is vádolhatnának ezzel..jóhogynem azért perelik őket mert feldolgozták a Forever Young-ot(amit már nemtom hány előadó feldolgozott)ez kb ugyanoylan..szánalmasak
2012. szeptember 29. 20:06
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Megfeslettem a hozzászólásoktól. Pedig éppen bimbózok romantikusan. Emberek, ez kész hepaj! Olyan hozzászólások vannak itt, hogy elment tőlük a maradék hajam is. Hogy aszongya: "az 1D a legjobb, mindenki irigy rájuk, és különben is, már mindenki lop mindenkitől, úgyhogy ez nem is akkora probléma." Na hát, kérem szépen, dehogynem probléma! Ha feldolgozás, vagy ihletmerítés történik, azt igenis tessék feltüntetni valahol. Ez az alap, udvariasságnak, tiszteletnek hívják. Lehet koppincsolni úgy is, hogy azok, akiktől koppintanak, megtisztelve érezzék magukat, vagy legalább ne érezzék úgy, hogy meg vannak taposva. Annyira alap dolog ez, nem is értem mit kell ezen hisztizni. Ha megihlette őket a Clash dala, akkor azt tessék feltüntetni legalább a lemezborítón, vagy kijelenteni a sajtóban és ennyi. Úgy is agyba-főbe nyilatkoznak, jelennek meg róluk sorban a cikkek, ennyit miért nem tudnak megtenni? A másik meg valóban az, amivel itt sok rajongó védi őket, hogy hát nem is ők írják a dalokat, tehát nem ők a hibásak. Nos, akkor miről beszélünk? Ők akkor tehetséges zenészek, ha nem is ők írják a dalaikat? Saját magatoknak mondotok ellent ezekkel a dolgokkal, kedves 1D rajongók. Tájékozatlanságotok korotoknál fogva nem szégyen, de az, hogy egyesek úgy nyilvánulnak meg, ahogy, az már igenis az. Mondjuk ne várjuk el, hogy tiszteletet tanúsítsatok, hiszen az általatok imádott banda sem teszi ezt meg senki iránt. Majd felnőtök.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2012. szeptember 29. 20:08
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.09.29. 20:06)
Megfeslettem a hozzászólásoktól. Pedig éppen bimbózok romantikusan. Emberek, ez kész hepaj! Olyan hozzászólások vannak itt, hogy elment tőlük a maradék hajam is. Hogy aszongya: "az 1D a legjobb, mindenki irigy rájuk, és különben is, már mindenki lop mindenkitől, úgyhogy ez nem is akkora probléma." Na hát, kérem szépen, dehogynem probléma! Ha feldolgozás, vagy ihletmerítés történik, azt igenis tessék feltüntetni valahol. Ez az alap, udvariasságnak, tiszteletnek hívják. Lehet koppincsolni úgy is, hogy azok, akiktől koppintanak, megtisztelve érezzék magukat, vagy legalább ne érezzék úgy, hogy meg vannak taposva. Annyira alap dolog ez, nem is értem mit kell ezen hisztizni. Ha megihlette őket a Clash dala, akkor azt tessék feltüntetni legalább a lemezborítón, vagy kijelenteni a sajtóban és ennyi. Úgy is agyba-főbe nyilatkoznak, jelennek meg róluk sorban a cikkek, ennyit miért nem tudnak megtenni? A másik meg valóban az, amivel itt sok rajongó védi őket, hogy hát nem is ők írják a dalokat, tehát nem ők a hibásak. Nos, akkor miről beszélünk? Ők akkor tehetséges zenészek, ha nem is ők írják a dalaikat? Saját magatoknak mondotok ellent ezekkel a dolgokkal, kedves 1D rajongók. Tájékozatlanságotok korotoknál fogva nem szégyen, de az, hogy egyesek úgy nyilvánulnak meg, ahogy, az már igenis az. Mondjuk ne várjuk el, hogy tiszteletet tanúsítsatok, hiszen az általatok imádott banda sem teszi ezt meg senki iránt. Majd felnőtök.
Mit is várhatnék olyantól, aki szereti Sean Beant ? Csak egyetérteni tudok azzal, amit leírt.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.