Újabb plágiumgyanú: most a One Directiont vádolják lopással
2012. szeptember 28. 13:27
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline |
Chelsy de gyanús.
DE ŐK NEM TEHETSÉGTELENEK!!
Am le akarják őket taszítani a világ első helyéről ami nem szép o.O
És nagyon is eltér a kettő! egy picit hasonlít de nem nagyon :/
2012. szeptember 28. 13:33
Meghallgattam és azt hittem sírok. Ez nekik zene? Ovisokat is hagynak manapság zenélni? Ami igaz az igaz, tehetségük nincs, de mégis megélnek belőle.
2012. szeptember 28. 13:40
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Hahááá hát most azzal a 13másodpercre vannak kiakadva xD Hát ez nevetséges Röhög a vakbelem,ami mér nincs Már nem azért,de azon a 13másodpercen más hasonlóság nincs De azért jót nevettem
2012. szeptember 28. 13:41
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
az eleje igenis hasonlít. ha ezt a sok okoska 1D fanocska nem tudja belátni, akkr süllyedjenek el! pont azért vannak a 1D fanokról olyan rossz véleménnyel, mert még itt is úgy védik a 1D-t, hogy akkor se tudná őket senki meggyőzni, ha a fiúk bejelentenék, hogy tényleg innen van a dal eleje. mert hasonlít, és aki ezt nem hallja, vagy süket vagy eszméletlenül elvakult.
2012. szeptember 28. 13:42
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline |
Ciel igen hasonlít egy kicsit...
De ezért nem vádolhatják meg őket!
De ezért nem vádolhatják meg őket!
2012. szeptember 28. 13:44
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Idézet (harry styles fan 13 @ 2012.09.28. 13:27)
Chelsy de gyanús.
A világ első helyéről? Nos lehet egy teljesen másik világban élnek, de szerintem nem a One Direction a zeneipar legjobbja. A dal eleje pedig elég egyértelmű, ezen nincs mit magyarázni...
2 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Black Hearth2
2012. szeptember 28. 13:44
Idézet (harry styles fan 13 @ 2012.09.28. 13:40)
Mrs.Lestrange
Meghallgattam és azt hittem sírok. Ez nekik zene? Ovisokat is hagynak manapság zenélni? Ami igaz az igaz, tehetségük nincs, de mégis megélnek belőle.
Szerintem te a the clashról beszéltél
egyet értek a the clash az egy szar,hírnévre vágyó együttes.Mennyinek vissza bölcsibe!!!
Szerintem te a the clashról beszéltél
egyet értek a the clash az egy szar,hírnévre vágyó együttes.Mennyinek vissza bölcsibe!!!
Nem. A One Direction nevű zenekarnak csúfolt kisfiúkból álló alakulatról írtam a véleményem. A The Clash száma is zord, de még mindig jobb, mint amit a kisfiúk csinálnak.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. szeptember 28. 13:46
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Most akadjatok ki Clash fanok azon a 13másodpercen Iden hasonlit,és akkor most mi van? szerintem ezek alatt az évek alatt kevés olyan számokat fogtok találni ami nem hasonlit egy picit is Az meg a másik,hogy az alapokat nem ő csinálják,szóval le lehet szállni az 1D-ről
2012. szeptember 28. 13:49
GossipCat
Tényleg van valami hasonlóság... De am egyáltalán ők írják a saját dalukat? Vagy csak a kezükbe adják a kész kottát?
nem ők írják
Tényleg van valami hasonlóság... De am egyáltalán ők írják a saját dalukat? Vagy csak a kezükbe adják a kész kottát?
nem ők írják
2012. szeptember 28. 13:51
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (ilus1996 @ 2012.09.28. 12:56)
Gratulálok az 1D-nek.A napokba olyan zenét hallgattam:http://www.youtube.com/watch?v=PHCRXUzDuuU
Nem is lehet tagadni,hogy hasonlít a hasonlít a What makes you Beautiful dalra.Vagy csak merő véletlen?Nem hiszem,különben ezt mivel lehet magyarázni?És ezt a mostanit?Fogadjátok el,hogy az 1D csak koppintja a zene számokat különben,hogy lehet,hogy mind 2 nagy számuk hasonlít egy másikhoz?
Nem is lehet tagadni,hogy hasonlít a hasonlít a What makes you Beautiful dalra.Vagy csak merő véletlen?Nem hiszem,különben ezt mivel lehet magyarázni?És ezt a mostanit?Fogadjátok el,hogy az 1D csak koppintja a zene számokat különben,hogy lehet,hogy mind 2 nagy számuk hasonlít egy másikhoz?
Ennek is csak az eleje hasonló, amúgy nem találok más párhuzamot a két szám között...
2012. szeptember 28. 13:52
oké az eleje tényleg egyforma de onnantól? onnantól semmi baszki. hagyják már békén a srácokat, van elég gondjuk ezek nélkül a szarságok nélkül is!! :@
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.