Újabb plágiumgyanú: most a One Directiont vádolják lopással
2012. szeptember 28. 16:18
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Hát, csak egy kis hasonlóság. Nem gondolom, hogy a One Direction ebből a számból 'merített volna ihletet'.
2012. szeptember 28. 16:29
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline |
Komolyan, hagyjátok már békén őket!!! Attól, hogy rágalmazzátok és szidjátok őket, attól még ugyanúgy imádjuk és hallgatjuk őket!!! A zenében ma már senki nem tud igazán újat mutatni, mert nem lehet! Visszanyúlnak népdalokhoz, a régi idők zenéjéhez, más előadók dalait éneklik. Van egy kis hasonlóság, na és? Nem egyedi eset. O LOVE ONE DIRECTION NOW AND FOREVER! LIVE WHILE WE'RE YOUNG!!! <3
2012. szeptember 28. 16:31
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline |
Csak irigyek rá hogy 2 éva latt durván a pop szakma élére törtek a semmiből tini milliói rajoganak értük.. de ez már tényleg gáz. a két dalt össze sem leht hasonlítani és a 80 évek dalai szentem már rég nem illenek a mai világbatiszelet pár nagyon angy számank amik sokse fongank kimenni a divatból! de ezek most mi francot kiépzelnek mágis?
2012. szeptember 28. 16:33
Szerintem csak egy kicsit hasonlít, de azért még nem kéne lopással vádolni őket..
2012. szeptember 28. 16:38
bohemiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 169263 offline |
Hát most komolyan már...Az első pár akkord hasonló. Juj, de nagy plagizálás. -.- De hát a rosszakarók mindig is szőrszálhasogatók voltak és lesznek is.
2012. szeptember 28. 16:41
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Csak az eleje hasonlít
2012. szeptember 28. 16:46
Dorci001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 160030 offline |
Háát tudtuk! Lopósak! inkább nem mondok semmit! mert végén itt pattog nekem a... rajongók :/ és azt nem akarom már történt ilyen velem Am tényleg nagyon hasonlít!
2012. szeptember 28. 16:50
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
jáj mégegy vándireksünös feszültségnövelős cikk. ez kellet még nekem... így se volt elég sz*r napom erre, nesze! xd am télleg nagyon hasonló, és azt gondoltam ha már ilyen sz*r zenéjük van, azt biztos nem koppintják másoktól.. hát tévedtem. xd (megjegyzem ez egy magán vélemény, nem kérek hozzászólást. :'3)
2012. szeptember 28. 17:05
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Hanyatt dobom magam ezektől a hozzászólásoktól, ősrégi, noname banda, hírnevet akarnak, féltékenyek...Ennél jobb nem megy? Nem gondoltam, hogy óvodás koron túl is játszik ez a felfogás.
A másik kedvencem, miszerint ma már nem lehet újat kitalálni és minden hasonlít mindenre. Hát hogyne. Nem jutott eszetekbe, hogy esetleg csak rossz helyen tájékozódtok a zenét illetően és mondjuk csak olyan előadókat ismertek, akiknél bevett szokás egymás és a régebbi előadók dalainak koppintása? Mert így mondjuk nem csoda, ha azt gondoljátok. Valóban nehéz teljesen új dolgokat kitalálni, de van különbség koppintás és inspirálódás, átalakítás közt, valamint ha feldolgozásról, vagy a zenei alap/refrén átvételéről van szó, azt rendszerint fel szokták tüntetni és érdekes módon nem lesznek megvádolva plágiummal. Ez két teljesen külön dolog. Ha egy darab eredeti dal nem lenne az utóbbi 5 évből, akkor elfogadnátok és mennétek a többiek után, koppintva a koppintásokat? Vagy neadjisten' megpróbálkoznátok valamit alkotni és bebizonyítani, hogy de, lehet még újat csinálni? Rohadtul béna kifogás, hogy ma már nem lehet újat alkotni és valószínűleg ti sem ezt mondanátok, ha valami kevésbé ismeretlen előadó próbálná meg lekoppintani a TI kedvenceteket (bár erősen kétlem, hogy ez lehetséges).
Egyébként meg teljesen mindegy, ha az egész alapzenét lekoppintották volna, azt sem ismernétek be, vagy csak legyintenétek egyet, merthát a szöveges rész az nem ugyanaz. Az is mindegy, hogy kiktől loptak, mert úgyis csak valami ősrégi, hírnévre vágyó, ismeretlen sz.rok lehetnek a ti felfogásotok szerint. Itt vannak a gondok. Nem tudom mi a viccesebb, mikor letagadjátok a nyilvánvalót, vagy mikor elismeritek, de mentek tovább, hogy teljesen mindegy, mert a 1D úgyis jobb mint azok a senkik, akik végülis csak úttörők voltak a maguk műfajában. Azzal meg én inkább nem érvelnék, hogy ti, meg úgy a Starity tagok nagy része nem ismeri a Clash-t. Ha azt mondom, hogy John Lennon 1156. és mondjuk Selena Gomez 1., ezzel már leírtam nagyjából a lényeget.
A másik kedvencem, miszerint ma már nem lehet újat kitalálni és minden hasonlít mindenre. Hát hogyne. Nem jutott eszetekbe, hogy esetleg csak rossz helyen tájékozódtok a zenét illetően és mondjuk csak olyan előadókat ismertek, akiknél bevett szokás egymás és a régebbi előadók dalainak koppintása? Mert így mondjuk nem csoda, ha azt gondoljátok. Valóban nehéz teljesen új dolgokat kitalálni, de van különbség koppintás és inspirálódás, átalakítás közt, valamint ha feldolgozásról, vagy a zenei alap/refrén átvételéről van szó, azt rendszerint fel szokták tüntetni és érdekes módon nem lesznek megvádolva plágiummal. Ez két teljesen külön dolog. Ha egy darab eredeti dal nem lenne az utóbbi 5 évből, akkor elfogadnátok és mennétek a többiek után, koppintva a koppintásokat? Vagy neadjisten' megpróbálkoznátok valamit alkotni és bebizonyítani, hogy de, lehet még újat csinálni? Rohadtul béna kifogás, hogy ma már nem lehet újat alkotni és valószínűleg ti sem ezt mondanátok, ha valami kevésbé ismeretlen előadó próbálná meg lekoppintani a TI kedvenceteket (bár erősen kétlem, hogy ez lehetséges).
Egyébként meg teljesen mindegy, ha az egész alapzenét lekoppintották volna, azt sem ismernétek be, vagy csak legyintenétek egyet, merthát a szöveges rész az nem ugyanaz. Az is mindegy, hogy kiktől loptak, mert úgyis csak valami ősrégi, hírnévre vágyó, ismeretlen sz.rok lehetnek a ti felfogásotok szerint. Itt vannak a gondok. Nem tudom mi a viccesebb, mikor letagadjátok a nyilvánvalót, vagy mikor elismeritek, de mentek tovább, hogy teljesen mindegy, mert a 1D úgyis jobb mint azok a senkik, akik végülis csak úttörők voltak a maguk műfajában. Azzal meg én inkább nem érvelnék, hogy ti, meg úgy a Starity tagok nagy része nem ismeri a Clash-t. Ha azt mondom, hogy John Lennon 1156. és mondjuk Selena Gomez 1., ezzel már leírtam nagyjából a lényeget.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.