seeeemmmmmiiiiii -...-
1d imádlak titeket
Újabb plágiumgyanú: most a One Directiont vádolják lopással
2012. szeptember 28. 17:10
Muszáj mindig valakit megvádolni ilyesmivel?!
Nem lehetne azt felfogni, hogy vannak híresek és kevésbé híresek?! (vagy janet7-et idézve "noname" emberek?!). Nem értem, hogy miért kell állandóan valakit ilyen kellemetlen helyzetbe hozni...
Nem lehetne azt felfogni, hogy vannak híresek és kevésbé híresek?! (vagy janet7-et idézve "noname" emberek?!). Nem értem, hogy miért kell állandóan valakit ilyen kellemetlen helyzetbe hozni...
2012. szeptember 28. 17:14
Jaj most hasonlít az eleje nagy cucc!!
Hagyják már őket békén!!!!
1D Forever <3
Hagyják már őket békén!!!!
1D Forever <3
2012. szeptember 28. 17:23
Rockgirl99új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.09.10. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 185812 offline |
Hasonlít egy kicsit az eleje....Azta ez tragédia...-,-"
2012. szeptember 28. 17:24
Egyáltalán nem azért írom ezt, mert szeretem az 1D-t, de szerintem az eleje hasonlít csak. Volt egy ugyanilyen "koppintás" Jessie J esetében is, ahol a dal eleje hasonlított csak.
2012. szeptember 28. 17:24
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
azért szerintem nem kell annyira elfogultnak lenni h azért van mert 'sikeresebb' a daluk...szeretem a srácokat de nem tudni hogy abban az időben melyik lett volna a kedveltebb mindenesetre elég gáz h 2012 arról szól h ki kitől lopott...-.-" pláne h egyikből sem lett nagyobb ügy a meggyanúsításnál -.-"
2012. szeptember 28. 17:25
Én meg azt nem értem, hogy miért kell mindig ezeket felfújni. Két különböző banda. Az egyik ismert, a másik annyira nem. Ez eddig oké. De az már nekem nem annyira, hogy mindig keresni kell a párhuzamot a dalok között, hol egyáltalán nem is hasonlítanak.
2012. szeptember 28. 17:31
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Jajj de elegem van már ebből a plágiumos cuccból!!
2012. szeptember 28. 17:34
Miért nem lehet békén hagyni Csórikáimat?! Amúgy csak mondom ,hogy egy nyomvadt porszemnyit sem hasonlít egymásra a két dal!!! Ez annyira gáz a másik banda kiment a divatból és így akarja felhívni magára a figyelmet!? SZánaaaaaalom!
2012. szeptember 28. 17:34
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
ajj mindenkinek van ilyen elejűűű száma most mit érdekel.... / KIT ÉRDEKEL azért mégiscsak jobb az 1d most meg azzal is h a név... elegem van... haggyák már őket békén tény az h az eleje ugyan az de minenkinek van ilyen eljűű száma és ez senkit sem érdekell
2012. szeptember 28. 17:44
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline |
én nem szeretem a bandát, de ez már szerintem is túlzás
2012. szeptember 28. 17:45
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
még az elejük sem nagyon hasonlítható össze,a 2 szám pedig tök más. Egyébként csak úgy elmondanám,hogy a dalok 80%-a az úgynevezett dúr hármashangzatra és azok fordításaira épülnek fel,csak minden dalban máshogy variálják ezeket. Akkor most a világon létező összes dal ugyanolyan? Hát nem. Ez nem plágium,ez a két szám két külön világ. Nem tudom felfogni,mi értelme volt ebből cikket írni. "Plágiumgyanú" "Ja,de nem is hasonlít egymásra a két szám" -.-" akkor miért írsz ebből cikket? Miért írsz cikket,ha először úgy gondolod,aztán meg így? Kit érdekel? -.-" :@ gratulálok,cikkíró!
2012. szeptember 28. 17:47
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
ez aztán hatalmas lopás... egy rakás dal hasonlít egymásra, amin nem is nagyon kellene meglepődni, mert amennyi szám már megjelent világszerte nem lehet számon tartani hogy ilyen dallam volt-e már, főleg ha egy régebbi dalról van szó.
és most nem elfogultságból írtam...
és most nem elfogultságból írtam...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.