"Beszéljünk kicsit arról, hogy miért is vagyunk ma este itt. Igazság szerint a testvérem, Neil, politikai pályára ment, és mindig szekált engem, hogy "Ah, Adam, olyan hülye vagy ezekhez a dolgokhoz", én pedig mindig azt mondtam "Ughhh, én csak ki akarok öltözni". De komolyra fordítva a szót, a 6. pont egyáltalán nem politikai kérdés. Meg kell szavaznod, az IGEN-t kell bejelölnöd, függetlenül attól, hogy demokrata, republikános vagy bármi más vagy. Ez egyáltalán nem számít most. Ez ember-jogi kérdés. Tehát, kedves tesvéreim, akik szintén nem politikailag gondolnak erre a kérdésre, ez egy olyan dolog, ami fontos mindenkinek. És nagyon egyszerű. Ezért gyűjtöttünk ma pénzt közösen! Azért, hogy az emberek november 6-án valami igazán egyértelmű dologra voksoljanak. Hiszen az egyenlőséget hirdetjük itt, nem?
Van egy olyan dolog, amelyben viszont szeretek még különbséget tenni az ilyen típusú beszélgetéseim során, még pedig, hogy a vallásod sem számít! Ez erkölcsi, nem vallási kérdés.Én tiszteletben tartom, hogy mit választasz vallásodnak. Jogod van választani, hogy milyen spirituális utat fogsz követni, ez így van rendben. De akkor neked is tisztelned kell az én egyenlő jogaimat.
És ezért szeretem a 6. pontot. Mert egyértelmű. Remélem, az emberek is látják és szavazni fognak. Tehát, mikor kaptam a hívást, hogy szeretnék, hogy ma este fellépjek, nagyon izgatott lettem. Mindig kicsit lemaradott voltam a poltikai kérdésekben, de most teljes szívemből támogathatok egy ügyet, akár egy idióta.
Szóval mélyen köszönöm nektek, hogy ma eljöttetek. Remélem meséltek a barátaitoknak is a 6. pont fontosságáról! Ez tényleg nagyon fontos. Jogunk van azt szeretni, akit akarunk! Mehetsz templomba, zsinagógába, egyházba – mindegy. De add meg nekünk az esélyt az egyenlőségre!"

- Adam Lambert
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif