Idézet (hana001 @ 2012.09.29. 13:16)
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy jutottunk idáig... Tehetségtelen cukipofákért rajong a fél világ, akiknek a nevével minden szemetet el tudnak adni. A fiatal kislányok pedig vakon követik minden lépésüket, bármilyen őrültségre képesek azért, hogy felhívják magukra a fiúk figyelmét. Ha pedig valaki nem szereti a kedvencüket, azt mindennek elhordják... Ne akarjátok nekem azt mondani, hogy ez a rajongás. Én is voltam tizenéves, én is imádtam/imádok fiúbandát, de mindig tudtam hol a határ és nem csak divatból lettek a kedvenceim. Mert a directionerek között sokan csak ezért szeretik őket... Sokszor feltettem már azt a kérdést, hogy mi olyan különleges ebben az 5 srácban, de soha nem kaptam rá választ. Egy fan sem tudta nekem elmondani, VALÓJÁBAN miért szeretik őket. Pedig komolyan érdekelne, hogy mit tudnak ők, amiért ennyien odavannak értük? Ezerszer tehetségesebb előadók vannak a zeneiparban, de ők nem kapnak ekkora figyelmet... / Elnézést az általánosításért, tudom, hogy vannak olyan One Direction rajongók - sajnos nem túl sokan - akik képesek normálisan gondolkodni. Tisztelet a kivételeknek /
Teljes mértékig osztom az álláspontodat. Nem értem mire fel ez a hisztéria körülöttük. Nekem viszont az unokatesóm nagy rajongójuk, de azért, mert szereti a zenéjüket, de a külsejüktől nincs elragadtatva. Számomra Ő testesíti meg az igazi Directionert. Kíváncsian vagyok hány hozzá hasonló rajongójuk akad Nekik, akik azért szeretik Őket, amit csinálnak, és nem a külsejük miatt. Egyébként minden fiúbanda körül ekkora hiszti van. A BSB-nek is voltak elvetemült rajongói, ahogy a Blue-nak, vagy a Boyzone-nak is. A Beatles-ről meg ne is beszéljünk. Mondjuk Náluk legalább megértem miért volt ekkora rajongás...