Liam Payne leborotválta a haját
2012. szeptember 30. 15:56
KlaNik egyet érteeek!!! Mekkora baromság:Harry elcsábitotta!!Pff..haha
2012. szeptember 30. 16:14
KlaNik számból vetted ki a szót!
Én meg még arról sem hallottam, hogy Harry csábította el. Nem hinném, hogy ő ilyet tenne Liam-mel...
És igen Liam még így is helyes és az is marad.
Én meg még arról sem hallottam, hogy Harry csábította el. Nem hinném, hogy ő ilyet tenne Liam-mel...
És igen Liam még így is helyes és az is marad.
2012. szeptember 30. 16:20
karmenkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 176032 offline |
Harry csábította el, micsoda?? Ezt honnan veszed?
2012. szeptember 30. 16:22
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Jaaj..:/ Jobban állt neki a régi..
2012. szeptember 30. 16:35
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Misao @ 2012.09.30. 14:04)
A Starity nem süllyed sehova,viszont a mai tinik értelmi szintje annál inkább lefelé (és itt nem csak speciel rád gondoltam) De abban maximálisan egyetértek,hogy amióta van ez az 1D láz a hozzászólásokból eltűnt a kultúra +józanész. Íme, a te utóbbi megnyílvánulásod is ezt bizonyítja.
A kultúra itt anno két meg három évvel ezelőtt sem volt meg az akkori 10-17 éves korosztálynál sajnos. Régebben én is akadtam össze olyan emberekkel, hogy ihajj. A legviccesebb az volt, amikor még évekkel ezelőtt egy 12 éves oktatott ki a biokémiát illetően. Na, akkor csak annyit tudtam reagálni, hogy wátdöfák?! Sajnos régebben Bieber gyerekkel, de sokkal inkább Selena Gomeznél és Miley Cyrusnál csinálták ezt a kedves kis rajongók. Azoknál is bőven született retardált hozzászólás, és akkor azért az megfogalmazódott a fejemben, hogy ezek megjátsszák magukat, vagy szimplán ennyire szellemi fogyatékosak?
Az a baj tulajdonképpen, hogy mindenhol ez a vándájreksön ömlik a pofázmányomba, akár mennyire sem akarom. Ide feljövök, ez van, féjszbukkon ugyanez van, Gportálról nem is beszélve. Bekapcsolom a tévét, volt már olyan, hogy ezeknek a képét kellett bámulnom. Én eddig elvoltam velük. Nem tartom őket totál tehetségtelennek, de az a tömeghisztéria, illetve médiacirkusz van körülöttük, engem is kezd most már tényleg idegesíteni. A másik topikban kifejtettem a véleményemet erről a dologról, és, ha jól emlékszem ott is szintén Elody vette magára azt, amit írtam, pedig én egyáltalán nem akartam személyesre venni a figurát, csak általánosítottam. Tudom, nem egy szép dolog, de a véleményemet csak úgy tudtam leírni kereken. Véleményeknél szoktam mindig azt mondani, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Ha valaki nem abba az általánosított rétegbe tartozik, akkor miért áll neki feljebb? Ezen már tegnap is elgondolkoztam. Mondjuk egyesek tényleg átestek a ló túlsó oldalára, mert oké, nem bírja őket, de vannak itt elég provokatív megjegyzések is, amik vitatkozást, illetve veszekedést szülhetnek, úgyhogy azok sem jobbak a nyáladzós rajongóktól, akik idejönnek szidni őket orrba-szájba (nevet nem akarok mondani, az illető úgyis tudja, ha róla van szó), és elég bunkó stílusban írja le a véleményét. Néha fáj az emberi hülyeség, szóval egyik fél sem jobb. A rajongói oldal azért, mert rózsaszín felhőkön járnak, és, ha valaki mond valami rossz szót is, akkor kikaparják a másik szemét. De az utálkozós oldal meg már sokszor azért jön ide, hogy úgymond cseszegesse a rajongókat, ezzel háborút kirobbantva.
Nekem is csupán az a bajom, hogy azt is megírjátok cikkbe, hogy Harry, meg Liam meg mit tudom én kik, kettőt fingottak reggel felkelés előtt. Egyszerűen a Starity 80% ezekkel van tele, és vannak más sztárok is még. Én elhiszem, hogy ők most vannak a karrierjük csúcsán, meg mindenki rajong értük - már aki - , de közel sem akkora durranás sem a zenéjük, sem pedig a tagok, mint ahogyan az elő van adva a jó népnek. Itt kompromisszumot kéne kötni, de amíg egyeseknek az a hobbijuk, hogy a szabadidejükben elég tirpák stílusban idejönnek szidni a bandát és a tagokat, mindemellett bunkóznak a rajongók is, akkor ne várjatok megoldást, mert úgysem fog születni.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. szeptember 30. 16:38
Ezzel a hajjal olyan oregnek latszik... Nekem nem tetszik igy..
2012. szeptember 30. 16:42
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline |
Szerintem azért szakítottak mert Liam-nek sok dolga van és jövőre világ körüli turnén lesznek így még kevesebbszer láthatnák egymást..
És ez a haj még a leborotválás határán se áll
És a haj LEVÁGÁSA egy jótékony cél érdekében történt mert Liam a beteg kisgyerekeknek ajánlotta fel..
Szerintem ezzel is aranyos csak nem annyira..*-*
meg ha Harry csábította el volna nagy szemét (már bocsi..-.-)
*-*♥♥
És ez a haj még a leborotválás határán se áll
És a haj LEVÁGÁSA egy jótékony cél érdekében történt mert Liam a beteg kisgyerekeknek ajánlotta fel..
Szerintem ezzel is aranyos csak nem annyira..*-*
meg ha Harry csábította el volna nagy szemét (már bocsi..-.-)
*-*♥♥
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni