Liam Payne leborotválta a haját
2012. szeptember 30. 12:55
Harry elcsábította?Úristenem,még mit találnak ki?!
2012. szeptember 30. 12:56
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
DE HÜLYE EZ ROSSZABB MINT AZ ELŐZŐ
2012. szeptember 30. 13:00
Black Emovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 139465 offline |
Nos, kezdem a hajjal: ocsmány.-.-""
és most a hozzászólások: Miből gondoljátok, hogy a Harry-s rész nem igaz? Nem ismeritek őt igazából, és én simán kinézem belőle, hogy ilyet tett. Röviden és csúnyán: Pofasúlyba, arról, hogy Harry nem tett volna ilyet, mert halványlila gőzötök sincs arról, hogy milyen is az igazi Harry Styles.. lehet, hogy valójában.. mittom én, egy Kleptomániás hapek, vagy egy pedofil.. de ez most lényegtelen.. Ne mondjatok olyan véleményt, amiben még ti sem vagytok biztosak, vagy ha igen, akkor a szüleitek valamit qrvára elcseszett.
És őszinte véleményem erről az 1D-s mániáról: Divat zene.. pár év, és már ellesz felejtve ez az egész, mint Justin Bieber-nél vagy Adam Lambert-nél..
és most a hozzászólások: Miből gondoljátok, hogy a Harry-s rész nem igaz? Nem ismeritek őt igazából, és én simán kinézem belőle, hogy ilyet tett. Röviden és csúnyán: Pofasúlyba, arról, hogy Harry nem tett volna ilyet, mert halványlila gőzötök sincs arról, hogy milyen is az igazi Harry Styles.. lehet, hogy valójában.. mittom én, egy Kleptomániás hapek, vagy egy pedofil.. de ez most lényegtelen.. Ne mondjatok olyan véleményt, amiben még ti sem vagytok biztosak, vagy ha igen, akkor a szüleitek valamit qrvára elcseszett.
És őszinte véleményem erről az 1D-s mániáról: Divat zene.. pár év, és már ellesz felejtve ez az egész, mint Justin Bieber-nél vagy Adam Lambert-nél..
2012. szeptember 30. 13:03
mrssarastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 181505 offline |
LOL Harry csábította el?
NO! Liam egy beteg kislánynak adta a haját puszi starity
NO! Liam egy beteg kislánynak adta a haját puszi starity
2012. szeptember 30. 13:10
Nem is ez az oka.. ezt honnan szedtétek?! xDDD Amúgy egy rákos kislány miatt.... ennyit a hírekről
2012. szeptember 30. 13:14
Az előző hajába szerelmes voltam, hát most így meg hogy néz ki? Jézusom. Meg fogja bánni a hülye. És lehet, hogy most beszóltok, hogy nem is vagyok Directioner, ha ezt gondolom: de szerintem Harry képes lenne ilyet tenni. Harry a "nagy" nőcsábász, kinézem belőle ezt is. Már egy jó ideje nem szimpatikus annyira Harry mint az elején és ez még fokozódik. Hát de kíváncsian várom mi lesz a folytatása ennek.
2012. szeptember 30. 13:16
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Hihetetlen, hova süllyedt a Starity. Mióta a One Direction berobbant a köztudatba és elkezdtük imádni vagy utálni őket, valami hihetetlen, mennyire eltűnt a hozzászólásokból a kultúra vagy a józan ész-.- komolyan mondom az utálkozók helyében is szégyellem magam, p.ofám leszakad az embereko-o ki vagyt te emocska ereidet felvágós csaj, hogy olyanokat írj h az anyánk kqurvára elcseszett minket? nem értem hogy jöttök ti ahhoz, hogy sztárokat buzzizzatok vagy lehülyézzetek, az meg tényleg mindennek a teteje, hogy a Rajongóikat is szidjátok. én attól h nem bírok egy adott sztárt, még nem írom le hogy mennyire rühellem és utálomakik rajonganak érte, pláne nem ocsmány szavakkal jellemezne, könyörgöm vegyetek már tüköt sminkeke meg körömlakokk helyet és nézzetek már magatokba egy icuripicurit. amúgy meg így van (sajnos) élőbe nem ismerem harryt, nagy csajozógép meg minden, már ha ez is igaz, a pletykáknak sose lehet hinni, mindenki maga dönti el, mit hisz egy adott sztárról. ja és az, hogy adam lambertet divatzenésznek tekinted, de bentvan a top 5 kedvenceid közöt. na ott tényleg sugárzik az értelem. és nem vagyok elvakulva, nincs rózsaszín npszemüvegem és "ribizli" sem vagyok, ahogy nevezni szoktatok ( főleg hogy a szilvát szeretem xdd:D) bár tőlem hihettek bármit, ugyis tudom, hogy időpocsékolás, hogy engem cáfolgattok. ja és tudom mit fogtok reafálni: ha nem tetszik nem kell nézni,a média a képünkbe nyomja az 1D-t stb...sok süket duma. ja és mégmindig a zenéjükért (is) szeretem őket, nem pusztán külsőből, az a plusz pont. egyéniségek, liam így pasisabb lett, bár a régi haja jobb volt sokkal. pusszancs
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
nem igaz Harry nem csinálna ilyet:|
NiallerDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 184966 offline |
Már elnézést de a Starity tele van hazugságokkal és ezt UTÁLOM. Mindent megírnak , olyat is ami még csak nem is közelít avalósághoz. Szánalmas ez az egész .Komolyan.Unatkoztok vagy mi van?? Már nem tudnak mit kitalálni és telepakolják az egész oldalt hauzgsáéggal.Mi a célotok?? hogy többen olvassanak titeket amiért műbalhákat csináltok?? Hát ezzel csak lemínősítitek magatokat .Szánalom az egész .
Üdv:Csenge
._.
Üdv:Csenge
._.
2012. szeptember 30. 13:19
Nelli001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 182034 offline |
az előbb már leírtam a históriámat, de ezt kihagytam: szerintem ez is jól áll neki, aki szerint meg nem az meg nem is directioner, mert nem azért szeretjük őket, mert ilyen vagy olyan a haja, hanem azért, mert ők ők.... amúgy meg mi van, ha lvágatta a haját?? úgyis visszanő...-.-" szánalmasak vagytok, mint már mindtam az előző kommentemben i!!
2012. szeptember 30. 13:22
vikosz97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 174960 offline |
NEM HARRY CSÁBÍTOTTA EL DANIELLE-T! -.-" Istenem! Ki az a hülye aki ezt kitalálta? -.-" és Liam csak a beteg gyerekek miatt vágatta le elvileg a haját...
2012. szeptember 30. 13:22
tHe_ReCKlessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 152978 offline |
szerintem ez is tök jól áll neki!!
A többi meg szerintem f*szság!!
A többi meg szerintem f*szság!!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.