1. Liam a beteg Directionerek miatt vágatta le a haját.
2. Dani és Liam a turnék és a távolság miatt szakítottak.
3. Harry egyáltalán nem csábította el Danit, nem hiszem hogy Liammel ilyet tenne..
ENNYIT ERRŐL! -.-"
Liam Payne leborotválta a haját
2012. szeptember 30. 13:23
OneDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 172959 offline |
2012. szeptember 30. 13:28
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Én még mindig úgy tudom, hogy Liam és Danielle nem erősítették meg a szakítást. Tehát még együtt vannak, ha minden igaz. Nem tudom miért kell állandóan ilyen hülyeségeket kitalálni. A The Sun és a The Hits Radio kezdte el híresztelni ezt a szakítást, de segáz.:'')
Egyébként Liam-nek nem áll jól ez a nagyon rövid haj. Majd megnő neki megint.:')
Egyébként Liam-nek nem áll jól ez a nagyon rövid haj. Majd megnő neki megint.:')
2012. szeptember 30. 13:31
Dani és Liam a távolság miatt szakítottak...
És Liam rákos directionerek miatt vágatta le a haját..
Plusz Harry miért tenné ezt az egyik lgjobb barátjával?! -.-" alaptalan pletyka...
Amúgy meg Liam-nek nagyon jól áll ez a haj is
És Liam rákos directionerek miatt vágatta le a haját..
Plusz Harry miért tenné ezt az egyik lgjobb barátjával?! -.-" alaptalan pletyka...
Amúgy meg Liam-nek nagyon jól áll ez a haj is
2012. szeptember 30. 13:45
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Mi ez a beszéd h Harry miatt? Ez nem igaz. Ahogy láttam a véleményeketa rákosok miatt vágatta le a haját Liam. Ennyire jószívű sztárt még nem láttam akinek még 2 év után se megy el az agya egy kicsit se
2012. szeptember 30. 13:46
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Az furcsa egy kicsit, hogy abból a 3-4 centis hajból mit tudnak kezdeni? Miley-t se nagyon értettem, hisz nem volt hosszú haja... ha derékig érő haja lett volna, akkor megérné, de ez a pár centi...semmi! :S
2012. szeptember 30. 13:50
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
a rajongók bizonyára nem látják - hát persze, miért is -, de nekem eléggé szembetűnő, hogy ez egy totál fölösleges cikk ._. arról nem akartok beszámolni, hogy milyen zoknit húzott fel? esetleg alsónadrágot? mit evett reggelire? sok embert érdekelne janem...
2 felhasználónak tetszik:
Misao,
Black Hearth2
2012. szeptember 30. 13:50
Melissza7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.26. Hozzászólás: 490 Csatolások: 4 Azonosító: 151770 offline |
OMG ! >< ..miket kinem találnaak :||||||||||| .. Liam és Dani a távolság miatt szakitottak és Liam a rákos 'Directionerek' miatt vágatta le a haját..
Szerintem nagyon cukii igyis Liam és ìgyis-ùgyis megfog nôni Liam baba hajaa :3♥
Szerintem nagyon cukii igyis Liam és ìgyis-ùgyis megfog nôni Liam baba hajaa :3♥
2012. szeptember 30. 13:52
csbiuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165594 offline |
Ennyire hülyék is vannak! -.- Ki volt az a b*rom, aki ezt kitalálta, hogy Harry elcsábította, vagy hogy a szakítás miatt vágatta le a haját!!? Nem a szakítás miatt, hanem, mert beteg gyerekekért tette!!!
2012. szeptember 30. 14:01
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
szerintem nem olyan nagy dolog hogy levágatta a haját még ha kopasz lenne megérteném a felháborodást de nem kopasz
ha meg tényleg a gyerekek megsegítése miatt tette ahogy írjátok az nemes gesztus
ha meg tényleg a gyerekek megsegítése miatt tette ahogy írjátok az nemes gesztus
2012. szeptember 30. 14:04
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Elody @ 2012.09.30. 13:16)
Hihetetlen, hova süllyedt a Starity. Mióta a One Direction berobbant a köztudatba és elkezdtük imádni vagy utálni őket, valami hihetetlen, mennyire eltűnt a hozzászólásokból a kultúra vagy a józan ész-.- komolyan mondom az utálkozók helyében is szégyellem magam, p.ofám leszakad az embereko-o ki vagyt te emocska ereidet felvágós csaj, hogy olyanokat írj h az anyánk k*rvára elcseszett minket? nem értem hogy jöttök ti ahhoz, hogy sztárokat b*zzizzatok vagy lehülyézzetek, az meg tényleg mindennek a teteje, hogy a Rajongóikat is szidjátok.
A Starity nem süllyed sehova,viszont a mai tinik értelmi szintje annál inkább lefelé (és itt nem csak speciel rád gondoltam) De abban maximálisan egyetértek,hogy amióta van ez az 1D láz a hozzászólásokból eltűnt a kultúra +józanész. Íme, a te utóbbi megnyílvánulásod is ezt bizonyítja.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. szeptember 30. 14:08
RezsoAgikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 164769 offline |
Jézusoom..nem áll jól neki :/
2012. szeptember 30. 14:09
[quote]Már elnézést de a Starity tele van hazugságokkal és ezt UTÁLOM. Mindent megírnak , olyat is ami még csak nem is közelít avalósághoz. Szánalmas ez az egész .Komolyan.Unatkoztok vagy mi van?? Már nem tudnak mit kitalálni és telepakolják az egész oldalt hauzgsáéggal.Mi a célotok?? hogy többen olvassanak titeket amiért műbalhákat csináltok?? Hát ezzel csak lemínősítitek magatokat .Szánalom az egész .
Üdv:Csenge
NiallerDirectioner!
Azok a cikkek amik a starityn vannak, mind más oldalakból, újságokból vannak. a szerzők átírják a cikket vagy ha külföldi lefordítják. A hozzászólásod elég szánalmas és tudatlan volt, már bocs. Misao igazad van!
Üdv:Csenge
NiallerDirectioner!
Azok a cikkek amik a starityn vannak, mind más oldalakból, újságokból vannak. a szerzők átírják a cikket vagy ha külföldi lefordítják. A hozzászólásod elég szánalmas és tudatlan volt, már bocs. Misao igazad van!
2012. szeptember 30. 14:14
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Ez a Harrys dolog baromság! 1. ő hozta őket össze! 2. Liam és Dani újra be fogják jelenteni, hogy járnak (ez egy hosszú történet, akit érdekel írjon) 3. Liam jótékonykodott ezért vágatta le a haját. A rákos gyermekekért...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.