A kanadai énekes épp egy koncert közepén lett rosszul, leszaladnia már nem volt ideje, így a színpadon hányta el magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
A színpadon hányt Justin Bieber!
2012. szeptember 30. 19:03
jézusom... ha valaki ennyire beteg, szerintem halassza el a koncertet, vagy nem is tudom. A fanik biztos megértették volna.
2012. szeptember 30. 19:03
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
2012. szeptember 30. 19:04
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
Idézet (biebs @ 2012.09.30. 19:01)
Nem tehet rola hogy enyire megviselte Avalanna halala
Szegény kicsi Avalanna halála tényleg nagyon megviselte, többször el is sírta magát a koncerten. Viszont nem ezért lett rosszul, hanem mert tejet ivott a koncert előtt.
2012. szeptember 30. 19:08
Én egyébként becsülöm benne, hogy nem akarta cserbenhagyni a rajongóit és mindenképp megtartotta a koncertjét!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. szeptember 30. 19:08
|
|
Steffanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 66 Csatolások: 1 Azonosító: 158917 offline
|
nem értem mit osztatok,ti még sose okádtatok mert betegek voltatok vagy rosszul voltatok..?! ő minden nap fellép mindig máshol nincs ideje pihenni,mi a ráknak kell leszólni...
2012. szeptember 30. 19:09
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Igazából úgy 1,5 hete nagyon beteg volt, aztán jött Avalanna halála, ami betett neki. Ne meg persze nem kellett volna tejet igyon a koncert előtt.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.