A stílus, és ami mögötte van. Biztos a mai trend az irányadó a visszatérő énekesnő új videójában? Nézzük, melyek azok az irányzatok, amelyek meghatározzák a látványt és képi világot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagyító alatt Christina Aguilera új klipje
2012. október 01. 12:38
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Nem különösebben tetszik Christina új lemeze illetve ez a dal, de alapos, jó cikk lett. Megértem, hogy a klip sokakból ellenérzéseket válthat ki, de tetszett ez a kielemzés.
1 felhasználónak tetszik:
katara
2012. október 01. 12:56
Ezen nincs mit kimagyarázni ... Rossz volt és kész.
2012. október 01. 13:07
Nem érintett meg sem a klip, sem a zene, sem a magyarázata. Sehogy sem tetszik ez a száma. A régi Chsristinat jobban szerettem...
2012. október 01. 13:07
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Sajnos a klip alá, többnyire olyan kommentek jöttek, hogy tucat, meg hogy nem ezt vártam tőle, meg nem ez Christina stílusa.Kérdem én, hány egyforma lemeze volt neki? Egy sem.Ott volt pl.: Stripped, ami a vagány Bitchina volt, utána jött a BTB, ami meg egy dívásabb lemez.
Sokan azzal érveltek, hogy tucatzene. Kéremszépen a mai világban mi nem az? A manapság oly felkapott, Katy Perry, vagy Rihanna, vagy One Direction, mind tucat zenét játszik ők mégsem kapják meg.Igen lehet, hogy a mai világban minden második klip hasonló mint ez, de a cikk bemutatta, hogy amire egyes felhasználók azt mondják, hogy tucat, abban milyen tudatos felépítés is van.
A cikknek örülök, bár nem hiszem hogy sokan veszik a fáradságot arra, hogy elolvassák.Sajnos.
Sokan azzal érveltek, hogy tucatzene. Kéremszépen a mai világban mi nem az? A manapság oly felkapott, Katy Perry, vagy Rihanna, vagy One Direction, mind tucat zenét játszik ők mégsem kapják meg.Igen lehet, hogy a mai világban minden második klip hasonló mint ez, de a cikk bemutatta, hogy amire egyes felhasználók azt mondják, hogy tucat, abban milyen tudatos felépítés is van.
A cikknek örülök, bár nem hiszem hogy sokan veszik a fáradságot arra, hogy elolvassák.Sajnos.
8 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
MadHatter,
joe_r,
Siistra,
katara,
Black Hearth2,
LULUPeas,
rolllllleee
2012. október 01. 13:14
nekem nagyon tetszik, szerintem sokkal jobb mint amik eddig voltak. örülök,hogy egy nagy változáson esett át, és nem maradt az az unalmas nő (:
2012. október 01. 13:15
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
Hogy rátromfoljak a mindenhol megjelenő negatív kommentekre: Nekem nagyon tetszett. A dal is és a videó is.
Jó persze mind tudjuk, hogy ennek a dalnak nem túl mély a mondanivalója, nem pendít meg sok érzelmi húrt. DE! Nagyon csajos, bulis, olyan amire jót lehet táncolni és szórakozni, márpedig ilyenre is szükség van. Nem szólhat minden dal a nagy szerelemről és a világmegváltásról...
Jó persze mind tudjuk, hogy ennek a dalnak nem túl mély a mondanivalója, nem pendít meg sok érzelmi húrt. DE! Nagyon csajos, bulis, olyan amire jót lehet táncolni és szórakozni, márpedig ilyenre is szükség van. Nem szólhat minden dal a nagy szerelemről és a világmegváltásról...
2012. október 01. 13:24
Nagyon jó lett a cikk.
Szerintem különleges klipet készítettek a dalhoz,mindig is szerettem Christinában azt hogy képes volt megújulni. Christina még mindig ugyanolyan csodás mint régen , csak sokan nem fogadják el a változást, az újdonságot.
Szerintem különleges klipet készítettek a dalhoz,mindig is szerettem Christinában azt hogy képes volt megújulni. Christina még mindig ugyanolyan csodás mint régen , csak sokan nem fogadják el a változást, az újdonságot.
2012. október 01. 14:06
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
egyik legjobb cikk amit valaha olvastam nagy nagy Gratuláció érte
katara
2012. október 01. 14:54
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline |
Amikor láttam a klipet, az jutott eszembe, hogy ez a klip is a "tucat" kategóriába tartozik. De ennek ellenére nagyon tetszett/tetszik. Nem értem, hogy miért kell mindig olyan negatívan hozzáállni az úgynevezett tucatzenékhez. Engem személy szerint közülük jó pár boldoggá tesz, amikor hallgatom. Egyébként meg klassz ez a cikk.
katara
2012. október 01. 14:56
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nekem tetszik a klip szerintem különleges!
2012. október 01. 15:25
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Remek cikk, nagyon gratulálok annak aki írta, nem csak a klip lett kidolgozott és tökéletes hanem ez a cikk is! Köszi
katara
2012. október 01. 15:33
Egyszerűen imádom a cikkeidet, komolyan. Ha már én nem tudom, te mindent megfogalmazol helyettem(tünk).
Különösen tetszett a Strippedre utalós rész és a rajzfilmek.
Azt meg egyenesen IMÁDOM hogy ESZIK a klipben. Christinának mindig megvolt a magához való érdekes olyakor kissé morbid humora, és hihetetlenül pimaszul de mégis hűvösen bírta a kritikákat. Nekem meg tetszik a klip habár, néhány ruha választással nem igen értek egyet.
Különösen tetszett a Strippedre utalós rész és a rajzfilmek.
Azt meg egyenesen IMÁDOM hogy ESZIK a klipben. Christinának mindig megvolt a magához való érdekes olyakor kissé morbid humora, és hihetetlenül pimaszul de mégis hűvösen bírta a kritikákat. Nekem meg tetszik a klip habár, néhány ruha választással nem igen értek egyet.
katara
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.