Könnyek, hatalmas csalódások és rendkívüli produkciók - így zajlott a 2012-es X-Faktor Tábor. Voltak, akik széttörtek, másoknak pedig sikerült a lehető legtöbbet kihozniuk magukból, ezzel elnyerve a mentorok tetszését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csalódások és sikerek a hétvégi X-Faktorban
2012. október 01. 16:44
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Amúgy lehetett tudni, hogy kik jutnak be a mentorok házába, sőt a legtöbb élő showba kerülőt is meglehet mondani.Annyira átlátszó, hogy az RTL mennyire nyomat egyes embereket
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
rencsi95
2012. október 01. 16:46
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Hát... eléggé meghökkentett Zámbó Krisztián azon belűl jól teljesített
2012. október 01. 16:48
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
engem nem bűvölt el az Adélka. azt elismerem, hogy jó hangja van, de ezzel a viselkedéssel, amit ő eddig művelt, csak unszimpátiát váltott ki belőlem.
amikor pedig hetedikként tovább ment, azt hittem nekiugrok a tv-nek. gáz.
amikor pedig hetedikként tovább ment, azt hittem nekiugrok a tv-nek. gáz.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. október 01. 16:49
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline |
Én azt nem értem.... hogy F-F Gábor kiesett a csobot adél meg bejutott????? O.o ez valami rossz vicc...
chelseagirl18,
Grace Benning
2012. október 01. 16:50
Ez az egész műsor egy alacsony színvonalú csalódás.
2012. október 01. 16:52
Csobot Adél kezd az idegeimre menni, már a válogatáson is irritált, de így még rosszabb, hogy ekkora körülötte a felhajtás.
Lass Beának viszont nagyon örülök. Igaz, hogy nem tökéletes az énektudása, de igazán tehetséges és óriási egyéniség.
Lass Beának viszont nagyon örülök. Igaz, hogy nem tökéletes az énektudása, de igazán tehetséges és óriási egyéniség.
1 felhasználónak tetszik:
MissLili
2012. október 01. 16:59
Nekem az idei Xfactor nagyon tetszik. Sok kedvencem van, de egy nő teljesen irritál. Az illető pedig Csobot Adél. Kicsit sincs hangja csak nyögni tud és annyira teszi magát.. Nem értem mostan sem, hogy jutott be...
2012. október 01. 17:00
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Utálom Adélt! Nincs rossz hangja, plusz elb*szta a dalszöveget is! Szegény Katy Perry..... Remélem ez a videó nem kerül a szeme elé! De am gratulálok neki is.....és mindenki másnak! *_*
2012. október 01. 17:00
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Az a tornaóra mire volt jó? Semmit nem nyomott a latba a továbbjutást illetően.
Grace Benning,
Leighanne
2012. október 01. 17:08
Szerintem Krisztiánnak indulnia sem kellett volna, hisz ha bemegy egy kiadóba és elmondja, hogy a Jimmy fia, akkor nagy valószínűséggel leszerződtetik. Így meg csak a helyet foglalja az ismeretlen tehetségek elől.
Meggyes Csabának nagyon-nagyon-nagyon örülök, mert helybéli és nagyon tehetséges! Remélem eljut az élő show - ig mert megérdemli! Hajrá Csaba!
Meggyes Csabának nagyon-nagyon-nagyon örülök, mert helybéli és nagyon tehetséges! Remélem eljut az élő show - ig mert megérdemli! Hajrá Csaba!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.