utálom azt a kis liba Adélkát, ha már adélt hallgatok akkor a brittet.
A kedvenceim bejutottak, legjobban a gubik petra triónak szurkoltam
Csalódások és sikerek a hétvégi X-Faktorban
2012. október 01. 18:57
Fóris-Ferenczi Gábort mindenkepp tovabb kellett volna engedni...o volt a kedvencem :'(
Na es Adel....mert kellett ot hetediknen tovabb engedni..??....ez igy nagyon nem jo...
Na es Adel....mert kellett ot hetediknen tovabb engedni..??....ez igy nagyon nem jo...
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Grace Benning
2012. október 01. 19:02
LinkinAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 180859 offline |
Moooci egyetértek! a Fehér valaki helyett őt kellet volna tovább juttatni..:'l
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Grace Benning
2012. október 01. 19:06
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
Adél a legjobb, remélem következőben jobban sikerül neki.
a közös tánc brutálisan rossz volt ! =))
a közös tánc brutálisan rossz volt ! =))
2012. október 01. 19:07
Na akkor elkezdem:
1.Kelemen Örs, Lőkös Kinga, Galambos Péter: Teljes mértékben egyetértek a továbbjutásukkal.
2. P.J.Z.: Velük viszont nem. Bár a zene amit csinálnak az jó, a szöveg érthetetlen, ami lássuk be a következőkben egy elég fontos dolog.
3.Soldierst: A 25-öt megérdemelték, de az élő showkat már nem.
4.Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita: szerintem ők a legjobb csapat idén, szurkolok nekik.
5.Csobot Adél: az első adásba lenyűgözött, de már 2x bakizott. A Hot N Cold valami förtelmes volt, bár elismerésem hogy nem adta föl és folytatta.
6.Kvaka Andrea: The Best!! Nagyon tehetségesnek tartom és remélem Miki elviszi az élő showba!
7. Antal Tímea: Nagyon jó hangja van. Nekem a személyisége egy kicsit irritáló. Nem tudom nekem kicsit beképzeltnek tűnt.
8. Jáger Kinga: Jó hang, jó buli. Sztáralkat.
9.Pál Loretta: Szerintem egy nagyon jó hangú lány akiben rengeteg érzelem van.
Nálam továbbjutók:
Lányok:
Jáger Kinga
Pál Loretta
Kvaka Andrea
Fiúk:
Szabó Dávid
Oláh Gábor
Meggyes Csaba
Csapatok:
Gubikék
"Abrosz trió"
Like
28-év felettiek:
Horváth Séndor
Stone
és passz
Zámbó Krisztiánt nem kellett volna tovább juttatni, csak azért mert Jimmy fia...
1.Kelemen Örs, Lőkös Kinga, Galambos Péter: Teljes mértékben egyetértek a továbbjutásukkal.
2. P.J.Z.: Velük viszont nem. Bár a zene amit csinálnak az jó, a szöveg érthetetlen, ami lássuk be a következőkben egy elég fontos dolog.
3.Soldierst: A 25-öt megérdemelték, de az élő showkat már nem.
4.Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita: szerintem ők a legjobb csapat idén, szurkolok nekik.
5.Csobot Adél: az első adásba lenyűgözött, de már 2x bakizott. A Hot N Cold valami förtelmes volt, bár elismerésem hogy nem adta föl és folytatta.
6.Kvaka Andrea: The Best!! Nagyon tehetségesnek tartom és remélem Miki elviszi az élő showba!
7. Antal Tímea: Nagyon jó hangja van. Nekem a személyisége egy kicsit irritáló. Nem tudom nekem kicsit beképzeltnek tűnt.
8. Jáger Kinga: Jó hang, jó buli. Sztáralkat.
9.Pál Loretta: Szerintem egy nagyon jó hangú lány akiben rengeteg érzelem van.
Nálam továbbjutók:
Lányok:
Jáger Kinga
Pál Loretta
Kvaka Andrea
Fiúk:
Szabó Dávid
Oláh Gábor
Meggyes Csaba
Csapatok:
Gubikék
"Abrosz trió"
Like
28-év felettiek:
Horváth Séndor
Stone
és passz
Zámbó Krisztiánt nem kellett volna tovább juttatni, csak azért mert Jimmy fia...
2012. október 01. 19:16
Szabó Dávid az egészben a legjobb! Táncolni is csak ő tudott
Vannak nagyon igazságtalanságok, pl Fóris-Ferenczi Gábornak mindenképpen tovább kellett volna jutni (Fehér Zoltánnak meg kiesni helyette).
Vannak nagyon igazságtalanságok, pl Fóris-Ferenczi Gábornak mindenképpen tovább kellett volna jutni (Fehér Zoltánnak meg kiesni helyette).
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. október 01. 19:23
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Azért sajnálom, hogy Krisztián nem jutott be.
2012. október 01. 19:30
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
A lányok közül egyértelműen Antal Timi a legjobb, így neki is szurkolok.
A fiúk közül Oláh Gergőnek, és hiányolom a testvérpárból a srácot. Nem kellett volna az a kis b_zi Fehér Zoli.
A 28 év felettiek közül Lass Beát tartottam valamire, de ő is csalódás volt.
A csapatok közül pedig a P.Y.Z-ben imádom a srác hangját, de nem ide valók. A Like is jó, de a nevük ennél közönségesebb nem is lehetne..
A fiúk közül Oláh Gergőnek, és hiányolom a testvérpárból a srácot. Nem kellett volna az a kis b_zi Fehér Zoli.
A 28 év felettiek közül Lass Beát tartottam valamire, de ő is csalódás volt.
A csapatok közül pedig a P.Y.Z-ben imádom a srác hangját, de nem ide valók. A Like is jó, de a nevük ennél közönségesebb nem is lehetne..
2012. október 01. 19:32
Nagyon imádom ezt a műsort! Kiváltképp, hogy Kvaka Andrea továbbjutott.
2012. október 01. 19:39
lezer96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 91 Csatolások: 8 Azonosító: 141097 offline |
nagyjából egyetértek a mentorok döntésével ,de a Fóris-Ferenczi Gábort nagyon sajnálom olyan jó hangja volt és inkább egy olyat küldenek akit utána úgy is kiraknak mert nem való élősóba mint őt
2012. október 01. 20:06
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
Jáger Kinga P.J.Z.
2012. október 01. 20:10
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Nem tudom, én szurkoltam Csobot Adélnak. Lehet hogy csak azért mert erdélyi, mondjuk nagykároly nem állt soha a szivemhez közel, de valahogy számomra elragadó volt aszemélyisége, függetlenül attól hogy hisztis nem tűnt nekem felszinesnek vagy olyannak aki megjátsza magát. Amikor hibázott akkor se tört össze, praktikus megoldást talált ki. Inkább zámbó krisztiántól mászok a falnag. Rajtak látszik hogy megcsinált x faktor palánta, szereintem benne lex az élő show-ban is, ami visszataszító akármilyen hangja is legyen
2012. október 01. 20:45
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
A csapatok közül a kockások jöttek be a legjobban.
A 28 év felettiekből abszolút befutó Stone és még talán Kiss Ernő Zsolt.
A fiúknál Meggyes Csabának van a legszebb hangja, de Oláh Gergő sem vetem meg.
A lányoknál pedig Danics Dóra, Antal Timi, Balla Réka és a Kvaka Andrea volt a legjobb.
A kis "Ádél" pedig a hatalmas egója és "énközpontú" rendszere miatt jutott be. Kis "pincsi". Semmi keresnivalója nincs ott.
A 28 év felettiekből abszolút befutó Stone és még talán Kiss Ernő Zsolt.
A fiúknál Meggyes Csabának van a legszebb hangja, de Oláh Gergő sem vetem meg.
A lányoknál pedig Danics Dóra, Antal Timi, Balla Réka és a Kvaka Andrea volt a legjobb.
A kis "Ádél" pedig a hatalmas egója és "énközpontú" rendszere miatt jutott be. Kis "pincsi". Semmi keresnivalója nincs ott.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni