Selena Gomez visszatér a varázslókhoz
2012. október 03. 18:13
Én már értesültem róla, de nagyon örülök, biztos remek lesz!
2012. október 03. 18:16
Pedig már kezdtem emberszámba venni, amiért végre kilép a Disney "édes kis hercegnője" szerepből. Nagyon bájos, és szép lány.. de igazán tudatosulhatna benne is, mint annyi mindenki másban, hogy sokkal jobb Neki a Disney nélkül.
2012. október 03. 18:18
Hú de felnőtt... -.-" Minek hangoztatja mindenhol, hogy abbahagyja az éneklést, ha aztán új dallal jelentkezik?
Miért mondja, hogy felnőtt, ha visszatér egy 10 éveseknek szóló sorozatba?
A válasz: hazudik. Ez meg rendkívül kétszínű és gyerekes dolog. Ha annyira felnőtt lenne, nem ebben a filmben játszana, hanem keresne valami mást, hogy végre tényleg felnőttként kezeljék, ne pedig dizni-cukorbabának...
A válasz: hazudik. Ez meg rendkívül kétszínű és gyerekes dolog. Ha annyira felnőtt lenne, nem ebben a filmben játszana, hanem keresne valami mást, hogy végre tényleg felnőttként kezeljék, ne pedig dizni-cukorbabának...
2012. október 03. 18:28
Idézet (Chelsy @ 2012.10.03. 18:18)
Hú de felnőtt... -.-" Minek hangoztatja mindenhol, hogy abbahagyja az éneklést, ha aztán új dallal jelentkezik?
Egyszerűen csak a szavak embere. aki előbb kikürtöli, hogy végre abba hagyja az éneklést, és a Disneynek is vége, aztán csinálja.
Talán, majd 25 évesen tartunk majd itt is.
2012. október 03. 18:42
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Ennek örülök
2012. október 03. 18:51
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Sel régebben is mondta, hogyha bármikor lesz lehetősége folytatni a Varázslókat akkor megteszi. Egyik interjúba azt is mondta, hogy szeretne 5. évadot, most egy filmet akarnak csinálni és vállalta! Úgy ugrálnak itt egyesek, mintha a ti véleményetekre számítana, hogy folytassa-e vagy sem.
Az meg már 1000-szer el lett mondva, hogyha nem szereted akkor ne irkálj baromságokat mert senki se kíváncsi a véleményedre!
Az meg már 1000-szer el lett mondva, hogyha nem szereted akkor ne irkálj baromságokat mert senki se kíváncsi a véleményedre!
2012. október 03. 18:51
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Hangoztatja h mennyire "felnőtt". Én értelmesebb vagyok!
"Justin Bieber imádnivaló barátnője..."
IMÁDNIVALÓ? Főbe lövöm magam ha még egy ilyen puska elsül! Az elsőt megnéztem, sz*r volt. David Henrie tehetséges ember lenne! Hogy került ő ilyesmi haknikba??? Na de ez mellékkérdés ugyebár...
A lényeg: Ahogy így hallgatom sz*rabb lesz mint elődje! Megjósolom! Nem fogom megnézni! Megint szenvedjek 2 órát az életemből? Na azt már nem! Jah és köszönöm, de nem kérek olyan válaszokat, h én mit tettem le az asztalra!
Egyszerű válaszom van: Inkább legyen az azstalom szegényesen terítve, kenyérrel és vízzel, mint ízesített idegmérgekkel! Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=pbscXP1UAUw érdemes végignézni! Nem hosszú! ^^
Ennyi
"Justin Bieber imádnivaló barátnője..."
IMÁDNIVALÓ? Főbe lövöm magam ha még egy ilyen puska elsül! Az elsőt megnéztem, sz*r volt. David Henrie tehetséges ember lenne! Hogy került ő ilyesmi haknikba??? Na de ez mellékkérdés ugyebár...
A lényeg: Ahogy így hallgatom sz*rabb lesz mint elődje! Megjósolom! Nem fogom megnézni! Megint szenvedjek 2 órát az életemből? Na azt már nem! Jah és köszönöm, de nem kérek olyan válaszokat, h én mit tettem le az asztalra!
Egyszerű válaszom van: Inkább legyen az azstalom szegényesen terítve, kenyérrel és vízzel, mint ízesített idegmérgekkel! Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=pbscXP1UAUw érdemes végignézni! Nem hosszú! ^^
Ennyi
2012. október 03. 19:17
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Úristen de várom
2012. október 03. 19:18
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
ammyira szeretném látnii a filmet
hajrás Selly
hajrás Selly
2012. október 03. 19:31
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
hát újra egy kis elkényeztetett Disney sztár lesz .. -.-
2012. október 03. 19:32
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
ahha,szóval nem akar Disney kislány lenni ezért visszatér a Disney hez!!! Rém logikus!! -.-'
2012. október 03. 19:35
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Mindigis kétszínűnek tartottam csajt,nem véletlenül...
Egyszer azt mondja,h nem akar Disney-hercegnő maradni,meg ki akar törni ebből a a szerepkörből.Most meg hirtelen visszamegy,h megint "varázslósdit" játsszon.Teljesen ellentmond a viselkedése azzal,amit nyilatkozik.
Egyszer azt mondja,h nem akar Disney-hercegnő maradni,meg ki akar törni ebből a a szerepkörből.Most meg hirtelen visszamegy,h megint "varázslósdit" játsszon.Teljesen ellentmond a viselkedése azzal,amit nyilatkozik.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.